Inspirerad av Bambi

Idag så har det varit äventyr från morgon till kväll. Till min dotters stora lycka. Jag har varit en alldeles extra snäll mamma idag enligt min dotter. På eftermiddagen så åkte vi in till Lek och buslandet, det var meningen att vi skulle åka redan på förmiddagen, men jag tänkte inte på att bussarna åkte söndagstrafik idag, eftersom det är röd dag, så vi fick vänta till tjugo i två innan vi kunde åka iväg. 
Väl i örebro så vart det en rätt lång promenad till järntorget, trodde nämligen bussen skulle gå dit, men så var det inte, då de gjort om linjen för buss nummer 16. Sen var det lek och buslandet som gällde för oss. Nathalie var både högt och lågt, och hade riktigt kul. Jag tog en kaffe och en stor blåbärsmuffin, som var ruskigt god. Å så lekte jag självklart med Nattis, vi hoppade även studsmatta. Men nåt jag inte ska göra fler gånger är att köra trampbil... huga, de tramporna var inte gjorda för mina fötter, den saken är klar... aj aj aj... Nathalie vann dessutom. På vägen hem så fick N en tidning med Littlest petshop. 

Jag vart inspirerad att gå ner i vikt av Bambi, som körde cambridgekuren. Nu orkade jag inte leta på någon som säljer sådant här i kring, så jag tog Nutrilette istället. För det finns på ica och konsum. Så på måndag tänkte jag starta. Mitt mål är att klara en vecka utan nåt annat att äta, får se hur det går... 
Ska väga mig på Måndag morgon, och törs jag så skriver jag in det här... Ska även ta måttet runt magen, men det är jag rätt säker på att jag inte skriver in här ;). 

Nu tycker sambon att vi ska kolla fotboll... mot danmark... så jag gör som han säger, det är ju trots allt Sverige som spelar, och det vore ju högst opassande om Sverige skulle gå och förlora på självaste nationaldagen...

Kommentarer
Postat av: Kristin

Det verkar vara en liten busunge du har. =) Det är väl så det ska vara.



2009-06-06 @ 21:39:32
URL: http://krajstajn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0