Nostalgi

Jag har shoppat lite på cdon... de hade extrapris på lois & clark säsong 1. Larvigt kanske... men jag kände mig tvungen... Stålmannen har legat mig varmt och hjärtat sen jag var barn. Jag har filmerna med orginalstålmannen också, och stålkvinnan... Det ska bli trevligt att få hem det, tycker jag. Vem vet, min dotter kanske tycker att ståmannen är bra hon med... Fast nya ståmannen är mycket ögongodis... Dean Cain... han är tjusig han :). Köpte även skivan absolut holiday. Och då menar jag inte att det är julmusik på den. De har gjort reklam för den på tv, och jag tyckte det lät som en bra samling på låtar. Så den införskaffades. 

Jag moppade nyss golvet, torrmoppade vill säga. Och moppen höll vad den lovade. Den fick med mycket mer än vad jag trott. Massor med damm. Det trodde man ju inte när man dammsugit igår. Så nu är det ännu lite renare här hemma. Jag tänkte att jag faktiskt skulle torka golvet med vatten och rengöringsmedel också. 

Har sökt lite jobb, men inget som jag egentligen vill ha... jag ska ju trots allt börja skolan igen, så det känns inte så himla givande att söka jobb.

Vad ska ni göra idag? Någon som har semester?

Kommentarer
Postat av: Malin B

Städa golvet kan du få komma och göra hundra gånger per dag hos mig och det ser ut som det var fjorton dagar sedan det städades sist... =(

Men man står ut med sopkvast, dammsugare, moppen som du talar om, skurhink och så där. ;)



Muggarna är i hårdplast så ut och leta Pågenlimpor! =)

2009-06-30 @ 11:40:22
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hej!

Vinnarna i Barntyger-tävlingen är nu presenterade i bloggen! Kika in och se om det blev du? Delta gärna i de andra tävlingarna som finns pågående också om du inte redan gjort det! kram Carolina

2009-06-30 @ 20:30:58
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0