Outhärdligt

Det var nästan värre än vad jag hade tänkt mig att åka i våran bil idag. AC:n ville inte alls vara med idag. Tyckte så synd om Theo, vart rädd att nåt skulle hända honom. Man har ju läst allt hemskt om de som glömt sina barn i bilen och så har de dött. Nu handlade bilturen om en timme ungefär, enkel resa, så det gick ju bra. Japp, vi hade packat med oss dryck till honom, så han kunde dricka när han ville. 
Han sitter förvisso i baksätet, jag sitter där fram, precis som Erik. Jag hatar att sitta i baksätet, gillar det inte alls faktiskt. Men det går bra att ha honom där bak, även om han får åka där själv. Ännu roligare är det när stora syskonen är med, då är det livat vill jag lova. 
Hur som helst så gav fläkten ingen svalka alls... skulle vilja ha tag på en bra bilmekaniker... har ju en i släkten, kanske kan höra med dem... tåls att tänka på.

Resan mot Linde stannade först på Marieberg, där vi införskaffade lite shorts åt Theo, de få han har räcker inte. Så nu har vi köpt 4 stycken till, så nu borde det räcka. Sen åkte vi som sagt mot Linde, och där väntade iskall saft och bullar. Tror jag drack närmare en liter vätska på en halvtimme.

resan hem gick bra, då hade det fyllts på med energi, och väl hemma så handlade vi, kvällsmat vart grillat. I säng kom alla barna till sist, men det vart väldigt sent. Men det gör inget när det är sommar. Nästa vecka är det semester, så då kan vi vara vakna länge varje dag, om vi vill. 

Nu ska jag äta glass!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0