Soligt idag med!

Men jag ska inte klaga, det är härligt med sol, så länge man inte ska åka bil i alla fall. Men det ska vi ju idag, så man får försöka stå ut i alla fall. 

Dagen har förflutit ganska behagligt. Theo har hittat en studsboll som är himla rolig, den är så kul när den bara studsar hela tiden, och nästan aldrig stannar. Han kastar och så står han och skrattar åt den... 

Theo har sovit middag i ca 2 timmar, jag sov lite jag med, för jag fick inte flytta mig ifrån honom idag. Under tiden så grejade Erik här nere, och så klippte han gräset. Lyckligtvis så vaknade Theo under denna lyckliga period. För gräsklippare är himla skojiga, särskilt när man får hjälpa pappa att klippa. Genom att gå och hålla i handtaget. Ser såååå gulligt ut. Men var gång det händer så har jag ju självklart inte kameran redo, så det blir inget förevigande av den händelsen. 

Vi satt och funderade på hur Theo hade det med kortbrallor... Vi kom fram till att det var väldigt få, så nu ska vi häva oss in till Marieberg för att investera i några.

Sitter och skrattar lite åt Theo, han leker som sagt med studsbollen. Och boll är bamm i hans huvud. Så han rullar iväg den, sen står han och ropar: baaaaammm, baaaamm, baaaammen. Och så frågar jag om han ropar efter bollen? Mmm svarar han, och jag i min tur säger: tror du den ska komma om du ropar. Han svarar mmm ännu en gång, och börjar leka med klossar istället. För bollen kom ju inte tillbaka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0