städa och måla

Har jag hunnit med att göra nu under dagen. Dvs måla inne på lilla toan. Taket ska målas vitt. Vi tyckte att det såg så vitt ut förut, tills man började måla med vit färg, då såg man att den faktiskt var jättegul... Det kommer bli fint där inne, när det väl blir klart. Ska ta kort, och så ska jag be om lite smakråd. Sitter en hylla på väggen, som är praktisk till mycket. Erik tycker att den ska vara vit, det tycker inte jag. Då kommer den få samma färg som taket, och det kommer se ut som att den hör till taket. Eftersom väggen nedanför den ska vara grå, vilken nyans kan jag inte förklara, men en mörkare modell i alla fall. Resten av väggarna ska vara ljusgråa. Golvet går även det i grått. 

Har plockat undan en massa disk, och har plockat undan från golvet, ska ta en rajd med dammsugaren, men jag vet inte om det stör Erik... fast det kanske han får tåla... ja, det får han nog göra, för då har jag det gjort sen. 
När jag dammsugit så ska jag gå och handla middagsmat. Vet inte riktigt vad vi ska äta idag, men nåt enkelt. Funderar lite på fiskbullar och potatis. Jag får som sagt äta ett mål middagsmat, går inte ihop med Theos knasiga vanor annars. 

Plockade en avslutningsbukett med blommor till Nathalie, med blommor vi har i trädgården. Hoppas hon blir glad, jag tyckte att det vart fint i alla fall :-). 

Vad har ni gjort idag, förutom att jobba?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0