Stor skillnad!

Nu har jag torkat väggar där ute med mögelmedel... Men jag tänkte inte på att medlet kunde vara starkt för huden, så jag gnodde på. När jag slutade så kände jag att det sved så in i norden på högra handens fingertoppar. Vad ser jag? En massa sår... Nu kan jag inte doppa ner handen i den där lösningen, för då skriker jag nästan högt. Men skillnad gör det, det kan jag lova. För där jag har varit framme och gnott ser det nymålat ut! Inte illa alltså. Lasse var här och hämtade en garderob som vi rivit ut ur ett rum. Den har legat och skräpat på framsidan, men nu är den kastad. 
Jag käkar min nutrilett, och det är mystiskt att man kan äta nåt som liknar en chokladkaka, utan att få minsta mättnadskänsla av det. Finns visst kapslar man kan köpa, som sväller i magen, som gör att man känner sig mätt. Det skulle ju hjälpa väldigt mycket för mig, som känner mig hungrig hela tiden, men det ska visst försvinna med tiden säger de som vet. Drinkarna är överkomliga att få i sig. Smakar lite som barnskumgodis. Som såna dära skumbananer med chokladöverdrag. Första glaset var riktigt vidrigt, men då hade jag heller inte iskallt vatten. Andra glaset gick mycket bättre. 
Nu återstår bara det riktigt svåra, att dricka mycket vatten... Jag mår illa om jag dricker mycket vatten... illa, illa.
Nu ska jag gå ut och se vad mina busbarn pysslar med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0