Bada

Har aldrig åkt iväg och badat med Theo i ett badhus. När han var pytteliten så var bada det värsta han visste, nu avskyr han att duscha istället. Gissa om det är en kamp varje gång vi ska tvätta håret? Har försökt med många knep, fick ett tips om att ta vattenkannan till hjälp, alltså en sån där för barn. Och jo, det funkar ju bättre, men jag tror det värsta enligt honom är att få vatten på huvudet. Så jag undrar hur mycket han kommer skrika när det är dags att duscha i badhuset? Får se om det blir något sådant, någongång... om inte annat så blir det väl lite badande av i sommar eftersom vi har sannabadet som granne. Mer eller mindre i alla fall, tar max 10 minuter att gå dit härifrån.

Ska strax gå och lägga mig, bäst att sova så mycket som möjligt när man är sjuk, bästa läkesättet. Stackars Theo somnade som en klubbad säl redan halv åtta. Han är sjuk med feber han med, stackaren. 

Kom att tänka på vissa problem jag har fått. Har fått ett hemskt humör, alltså jag har alltid haft temperament, men nu när jag äter cerazette så är det ännu värre... Jag kan reagera på smågrejer, och bli skitsur för inget. Men det inser jag ju inte förens efteråt såklart. I stundens hetta så tycker jag ju att jag har rätt. Så ett tag funderade jag på att byta ut cerazette mot en kopparspiral. Men då kommer genast tankarna tillbaka om hur jag hade det när jag hade den. Skitont i magen vid mens, massor med mens och ibland alldeles öm i magen för att jag hade spiralen. Fördelen med cerazette är ju att jag inte har mens, jag lovar, jag saknar det inte :-). Får kolla upp om det kan tänkas finnas några andra lösningar... 

Nu ska jag mata fiskarna,sen ska jag sova... måste kurera mig till helgen då det kommer en hög med folk hit och ska köpa fraggar - skott av koraller...Andra byter blomskott med varandra, vi byter fraggar.

Ha det gott, och godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0