Duktiga mig!

Duktig, just det ja... ha ha, ironi kallas det visst... Jag skulle ta kort på lilla Moa idag, men jag glömde kameran hemma... Duktigt av mig, eller hur? Men nu har jag i alla fall hållit i sötbebisen. Men Moas mamma var ett hormontroll idag, för hennes mjölk har precis runnit till. Då blir man ju superledsen bara bebisen piper lite. Eller den kan bara ligga och sova och vara söt, man kan bli ledsen ändå.
Ja, ja, god mat fick vi i alla fall, kasslergratäng. Ska jag nog göra här hemma någon gång, med sallad till, enkelt och gott. Tyvärr så blir det ju en hel del disk när man roar sig med en matberedare. Men hellre disk än att stå och skiva potatis med en kniv i all evighet. 


När vi kom hem så var jag duktig på riktigt. Plockade undan leksaker från golvet (evighetsgöra), sen dammsög jag och till sist torkade jag golvet. 

Stackars Theo har fått ögonfluss, såg det först i eftermiddags. Så det blir väl till att försöka fixa fram ögondroppar så fort som möjligt. För NEJ, jag tänker inte ens försöka få in ögonsalva. Får se om jag håller mig från att bli smittad själv. Skulle ju gladerligen slippa ögonfluss. Men det är tydligen nåt som går nu, hörde jag på dagis under förra veckan. Men jag hoppas plutten blir frisk snart. 

Nu är det snart melodifestival, jag och Erik ska festa till det med lite chokladmousse, hade gärna haft glass till, men nu har vi ingen glass hemma, tyvärr, så jag får snällt klara mig utan.



Själv hade jag nog valt att ha hallongrädde till, men så här ksulle jag vilja bli serverad i alla fall :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0