Gulligt!

Jag blir så glad när jag får en glad kommentar, om att någon hoppas att jag har det bra, och att jag snart ska bli frisk. Det fick jag från Ellie för ett tag sen. Åååh, vi borde träffas någon dag, men det känns som att man aldrig hinner, för mycket hinder och för lite tid. 

Idag så fixade jag en besöksräknare från susnet. Hittade dit genom en blogg jag läser varje dag, nämligen Bambis blogg. Hon använder sig av den, och nu tänkte jag att även jag skulle testa. Och det gjorde det faktiskt. Surfade in på min egen sida och jag hamnade i min egen statistik, skoj... Eller bara nördigt, välj själva.

Vårat tangentbord börjar gå åt skogen, mellanslagsknappen sjunger på sista versen, man får trycka hårt för att man ska få någon mellanslag. 

Käkar Kåvepenin för tillfället, och ska så göra i typ 9 dagar till, undrar ja hur min mage kommer att reagera. Undrar om den kommer reagera som den brukar göra, dvs inte alls? Eller om magen kommer bli helt ut och in, och alldeles fel? 


Innan jag hann med att bli sjuk så städade vi här hemma, självklart så hade jag en hjälpreda. Theo skulle självklart hjälpa till att damsuga, men först var han tvungen att kolla så allt funkade som det skulle...



sccchhhh,säg inget om att jag pysslar med barnarbete här hemma nu bara...:-D

Snart kommer söta dottern hem, och strax ska jag ta ännu en kåvepenin. Nu när jag varit hemma med sjuka barn, och jag själv har varit sjuk så har jag sysselsatt mig med att kolla på knigt rider varje morgon på kanal 6, klockan 8:50. Rätt trevlig serie,kul att se alla roliga stunts, ha ha. 


var tvungen att lägga in en bild:-)

Kommentarer
Postat av: Katja

Tråkigt att du är sjuk.. känns som att alla man känner är sjuka titt som tätt, vi har klarat oss nu ett tag iallafall när Astrid varit hemma från dagis dock.

Vad stor Theo har blivit!

2009-03-18 @ 19:38:29
URL: http://pavargataistan.blogg.se/
Postat av: Ellie

Hahaha Knigt det var längesen man såg. Det ända är att han är lika snygg i dag som då lite rynkigare bara men annars " gärna knapra knäckebröd i sängen "hihihi

Så söt han är då, Nemone tycker också om att hjälpa till visst är de snälla mot oss..



Sköt om dig så får vi ses snart..

2009-03-19 @ 08:49:39
URL: http://fundersammastunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0