kreativt

Började skriva den här bloggen redan igår, men idag när jag loggade in så fanns den inte kvar, trots att jag sparade den som utkast. 
Jag fick iaf upp en hel del wallstickers igår, i det rum som ska bli Theos. Ett blått rum är det. Och nej, jag har inte valt väggfärgen själv, det såg ut så när vi flyttade hit. 
Jag släpade in hans säng i rummet, för någon gång måste han ju kunna sova i eget rum. Får se om jag klarar av att sova utan honom bredvid mig. Det har blivit som en vana nu. 

Hur som helst så en hel del av dessa wallstickers, som jag hittade på panduro hobby, är inte neutrala i könsbemärkelser. Det är både monster och pirater. Men vid sängen så är det ett träd med rosa fåglar, och ett annat träd med två ugglor i. 
Ni ska få se lite bilder, som inte är världsbäst, men jag hoppas det går bra ändå :-). 



Monster på dörren...


Ugglorna vid sängen


Träd med rosa fåglar bredvid sängen


Pirater och sånt på garderobsdörren




Detta får nog vara allt för nu, senare ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg om när Alex var här i helgen, självklart med nya bilder på honom... Nu ska jag ta mig dagens första kopp kaffe. Och leka lite med Theo. Tyvärr så tycker han att vi ska leka köra vagn leken. Jag ska skjutsa honom i hans lära gå vagn. Behöver jag säga att jag känner mig som en pensionär med ryggskott när han har tröttnat?

Kommentarer
Postat av: Vigdis

Jag känner igen problemet med inspirationsbrist när man har tid att pyssla =)

Tack för din fina kommentar!

Du målar själv jättefint.

2009-03-10 @ 19:05:40
URL: http://nyandning.blogg.se/
Postat av: Vigdis

Haha...sorry.. trodde du hade målat

dörren och väggen.

Väl - det var fint i alla fall ;)

2009-03-10 @ 19:07:20
URL: http://nyandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0