Stackars liten!

Jaha, inte fortsatte kvällen så där vidare bra heller. Mitt under den rafflande poängutdelningen från de som röstat i melodifestivalen så vaknar Theo, kräks, blir ledsen. Jag springer upp, kräket stinker, lillplutt alldeles kladdig. Från det hemska med att vakna och kräkas, vara trött, och sen swosch in i duschen, tyckte inte lillplutten var så kul. Men han stank kräk, och jag tyckte inte att han skulle behöva göra det. 
Om detta är magsjuka vet jag inte, det kan ju vara en mild form. Men det kan ju även bero på allt kalasande idag, då han ätit bullar, kakor, tårta, massor med mat, druckit juice och mjölk... Det kan ju vara hela kombinationen. Eller så kanske han var känslig mot salladen, färska tomater, gurka, isbergssallad och majs. Vill minnas att han som betydligt mycket mindre varit lite känslig mot just tomat, färska sådana. De som man brukar ha i köttfärssås går bra, vet inte varför. Ketchup brukar gå bra det med.  
Men nu blir det till att vara hemma i några dagar med stackars liten.


Måste ju passa på att säga grattis till melodifestivalvinnaren, tyckte faktiskt att hennes bidrag var väldigt bra. Men jag har länge gillat poppigare opera. Ren opera klarar jag inte av. Återstår att se hur det går i den stora finalen. Men de som nog hade gjort sig bäst i stora finalen hade nog varit Alcazar, men de vann ju tyvärr inte. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid lillplutten. 

Gonatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0