Det ser mörkt ut...

på kameruns avbytarbänk... Arne Hegerfors kan han... fast det var fotbolls VM-94 han sa det :). 
Det jag syftade på nu var hockeyn, 3-0 till Kanada, ser ju absolut inte bra ut... 

Gjorde got mat idag, helstekt fläskkarré med klyftpotatis, bearnaisesås och äppelgele. Jättegott. Ville ha rårivna morötter oxå, men det glömde Erik köpa när han handlade, så det vart inget med det. 

Hämtade barnen idag, jag var dyngsur när jag kom hem. Fick snällt byta kläder. Barnen klarade sig jättebra, de hade ju regnkläder. Theo tyckte det var kul med regnet, han ville vara ute och gunga när vi kom hem, vilket jag absolut inte tyckte. Han protesterade hej vilt, ännu värre vart det när han inte fick diska så mycket som han ville heller. 

Återstår att se om jag går vidare i ansökningarna hos 3. Jag svarade ju på frågorna, i brevet jag fick stog det att det inte fanns några rätt eller fel svar, men man kan ju tycka att det gör det väl visst, för de är väl ute efter en viss profil, och uppfyller man inte den profilen så går man väl antagligen inte vidare. Men det som är rätt svar för dem, kan ju vara fel svar för något annat företag. Tur att inte alla företag anlitar såna där knasiga frågor. 

Snart dags att gå och lägga sig, för jag lär bli rätt ensam om att vakna med Theo vid 6 imorgon bitti. Det har han snällt gjort de senaste dagarna. Tycker gott att han kunde sova till 7 i alla fall, 7:15 hoppar väckarklockan igång... Nä klockan 6 ska vi vakna, då ska mamma sjunga imse vimse spindel, i ett hus i skogens slut, balanserande elefanten, 10 indianer, med mera, med mera... 

De sjunger en kul sång på dagis, som jag tänkte skriva texten till här, melodin är "du ska få min gamla potta när jag dör" minns inte vad låten heter...

Tre små loppor dansa tango i mitt hår
Tre små loppor dansa tango i mitt hår

Och den ena fick jag tag på, 
och den andra han försvann, 
och den tredje satt på näsan min och sjöng:

yippie ya ya yippie yippie yay
yippie ya ya yippie yippie yay
yippie ya ya yippie 
yippie yay yay yippie yippie yay

Super bra tycker Theo, klockan 6 på morgonen... jag låter mest som en kråka, men Theo tycker att jag sjunger fint ändå. 

Nu ska jag kolla på det sista av hockeyn, sen ska jag sova!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Vilken härlig musiksmak sonen har!

Han kanske skulle komma till mig och sjunga lite, mina barn tycker ju att jag ska vara tyst. ;) Vore trevligt om någon verkligen ville höra sånger.

Indianer, elefanter, spindlar - alla de där kan jag redan så fint och den om lopporna lär jag mig säkert snabbt. Nu har jag ju texten här. ;)

2009-05-09 @ 22:11:26
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha ja du har helt rätt, hur knasigt det än må låta så är hon mer som en hund, eller bebis när hon vill bli buren flera timmar, svarar & pratar och förstår vad jag säger :P Lydig som få & förstår orden käk, mat, godis, nej, inte nu osv :P



Ok galna kattkvinnan nästa..

2009-05-10 @ 11:23:47
URL: http://lindaz.blogg.se/
Postat av: Mattias

Max vill också vakna absolut senast kl 6 oavsett hur sent han somnade eller hur dålig nattsömnen har varit men men... imorse satt han sig upp tio i sex och gav sig själv en applåd :)

2009-05-13 @ 10:56:41
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0