Jag har blivit nyttig!

De senaste dagarna har inneburit långa promenader för min del. Även om Fjugesta är litet, så kan det bli rätt långa promenader ändå. Men det är skönt att komma iväg ut på promenad på morgonen, uppfriskande, och så vaknar man faktiskt till. 
De första dagarna tänkte jag att det här kommer jag aldrig palla, men det gör man faktiskt. Efter att ha promenerat ordentligt nu i några dagar, så märker man faktiskt skillnad. Det går lättare att skjuta vagnen, och man blir inte lika anfådd i uppförsbackarna! 

Idag ska jag iväg och jobba, på askens fritids. Min dotter går där, men det kommer nog att gå bra ändå. Har förklarat för henne att när jag jobbar där, så är jag inte mamma, och kommer inte särbehandla henne bara för att hon är min dotter. Jobbar jag där så är jag fröken eller Linda, och hon kommer att behandlas precis lika rättvist som de andra barnen. 

Just ja, jag tävlar oxå, två stycken gånger faktiskt... Hoppas att jag vinner, en ekologisk tröja, Theo har en från en tidigare tävling, och det är otroligt bra kvalité på de kläderna. De tappar inte färgen, och inte krymper de heller. 


"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 st tröja (Positively Organics) från Edvina.nu Tröjan finns i 6 färger och i storlekar från 6 mån till 4 år. Var med och tävla du också!"






Väggdekorer är fina tycker jag, en som det står välkommen på, skulle jag glatt pryda min hall med här hemma! Så jag hoppas att jag vinner, med en drös med tur vinner jag kanske båda tävlingarna :-). 

"Jag är med och tävlar om 1 st valfri väggdekoration (ej jättedekalerna från FunToSee) inkl. egen designad text från Unik Dekor hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Kommentarer
Postat av: Katja

Skönt att komma igång med promenader. Hade tänkt att komma igång jag med, men regn och ont i foten fick mig att avstå. Men pallrade mig ändå ner när glassbilen kom, fast det var ju inget att skryta om när det gäller att börja motionera, haha

2009-05-06 @ 23:43:25
URL: http://pavargataistan.blogg.se/
Postat av: ♥ ♥ ♥ bambi bantar med cambridge just nu ♥ ♥ ♥

Jag hoppas att jag kan vara lika duktig som din släkting och låta bli mat och fika när min mamma är här!



Duktig du är som har börjat promenerat en massa! :)

2009-05-07 @ 18:23:33
URL: http://bambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0