God torsdagskväll!

Kvällen har varit bra, men jag har knappt kollat på tv. Nu är det snart dags att sova. Har fått för mig sen igår att det är fredag, men riktigt så är det ju inte. Har lämnat in de flesta uppgifterna. Har psykologin kvar nu... och den lär bli nog så jobbig. Huva.
Har varit ambitiös och gjort VG uppgiften på anatomin, om svaret sen är vad läraren önskar, återstår att se. Skulle ju vara pest och pina om jag inte fick godkänt alls. Men försöker att inte tänka så, över huvud taget.
Erik ligger på soffan och sover, och själv funderar jag på varför inte dygnet har fler timmar. Jag har så mycket mer jag skulle vilja hinna med. Till exempel så skulle jag vilja hinna med att göra psykologiuppgiften innan jag går och lägger mig, men då är jag å andra sidan död i morgon, i alla fall i hjärnan. Och det är väl inte så lämpligt med tanke på att Alexander kommer imorgon. Måste plugga som en halv tok innan han kommer hit på eftermiddagen.
Just ja, var ju i Örebro med Emma idag, och det var trevligt! Först var hon iväg och tog kort till sitt nya körkort, och så åkte vi till ica maxi och kollade lite. Efter det så åkte vi till babyproffsen på marieberg. Där inhandlade jag en fuskpolo till Theo, och så vantar. Tröttnade på de varma vantarna som han fick av min mamma, för de fick jag inte på honom. Hittade ett par svindyra vantar (allt på babyproffen har överpris på typ 100 kr), men det var dragkedja på dem, så att de var lätta att ta på. Och jag har inte hittat dessa vantar någon annanstans. Kanske kunde jag ha kollat efter dem på tradera, men det tänkte jag inte på förrens jag kom hem. Ja, ja, nu har han iaf vantar som är bra, så nu klarar han sig ett tag.
Detta får vara allt för ikväll!
Visst är han söt i mina strumpor?
Bilder från hans födelsedag, och hans firande med släkten får komma på söndag, kanske måndag. Om någon undrade vart de bilderna var :)

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jag hoppas att er söta kille är nöjd med vantarna. Han är jätte snygg i dina strumpor!=)

2009-10-16 @ 09:46:29
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: annah

oh, snygga killen :)



Tack så mycket för dinas kloka, fina kommentarer och goda råd.

Är så välbehövligt när man känner att man verkligen snart inte orkar mer, känns så stärkande.

Ofta som dina komentarer "make my day"

Trevlig helg!

2009-10-16 @ 17:45:36
URL: http://nybylivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0