Härliga morgon...

Nä nu, nu ljög jag... inte ens natten var trevlig. Har inte sovit speciellt mycket, kan jag garantera. Theo har fått för sig att vakna flera gånger om nätterna. Gissa om jag är trött? Idag hände det dessutom en olycka, blöjan råkade läcka, så det vart blött på pyjamasen. Sängen klarade sig lyckligtvis, tack vare Theos trasa. Så den fick jag ställa mig och tvätta vid halv tre i natt. Hur bra gick det att få Theo att sova efter det? Precis, inte speciellt bra. Han vill sällan eller aldrig ha någon reservtrasa heller, för de ser inte likadana ut, luktar inte likadant, och känns inte likadant.
Idag kommer det lite folk hit, de ska köpa en gammal calciumreaktor av oss, som vi inte använt på länge, men den är knappt använd. Vi tyckte inte att den funkade så bra, men nu när vi skulle sälja den så lyckades vi hitta info om den, vi hade använt fel calcium medel i reaktorn, därför hade den inte funkat så bra. Nu kan vi inte använda den i alla fall, för den är för liten för vårat akvarium, skulle vi stoppa ner denna lilla sak, så skulle vi få fylla på med medel varannan till för tredje dag.
Snart ska jag göra kaffe, och sen ska jag ta tag i medicinsk dokumentation, inte så mycket kvar att göra nu, skönt det. Fick en hel del gjort igår, kändes bra det. Så jag kanske inte behöver läsa mig blå... Men det ÄR mycket att lära in... men samtidigt så är det faktiskt väldigt intressant.
Ha en fin dag!
Carpe Diem - Fånga dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0