Irriterande

Jag har vunnit en auktion på tradera, en overall till Theo. Men jag har inte hört nåt från säljaren i fråga. Har fått det traditionella vinnarmailet, men där stod det inget om betalning. Valde att betala med payson... har satt över pengar och så. Men får jag inte min vara så kan jag dra tillbaka min betalning.
Men irriterande är det att ingen hör av sig. Hade gärna velat ha den där röda overallen...
Idag har Nathalie åkt till sin pappa, vi skjutsade henne till Lindesberg, och hennes pappas jobb. Så skulle hon få följa med och hämta sin brorsa på fritids, och hälsa på i sin gamla skola och sin gamla fröken. På vägen hem så tog vi vägen förbi Mega, hade gärna kikat mera, men hittade iaf en varsin mössa till barnen. Nathalie har ingen höstmössa, så nu fick hon en. Theo har bara en tunn mössa, som börjar bli kall nu.
Väl hemma så frös jag som en tok, visste inte vart jag skulle ta vägen. La mig och vilade i sängen, somnade, och när jag vaknade så kände jag mig normaltempererad igen.
Imorgon ska det släpas på tvättmaskiner och torktumlare här hemma. De gamla maskinerna ska ut. Den nya ska få stå där uppe, vi kom fram till att den vibrerar inte lika mycket, och har nåt särskilt program för att det ska vibrera mindre... Kommer inte riktigt ihåg vad det stod. Och ställer vi maskinen där uppe så behöver vi inte tänka på att dra hit någon rörmokare. Min låtsaspappa Gunnar kommer hit och drar elen, vilket egentligen Erik skulle kunna göra. Men efter tavlan han gjorde med elementet här nere på toan så får han inte göra några elinstallationer för mig.
Snart är det lilla melodifestivalen, kanske blir spännande...
Ha en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Hoppas det löser sig med Traderaauktionen.

Jag har inte handlat så mycket där och aldrig sålt något men jag har bara goda erfarenheter.

2009-10-02 @ 22:18:32
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Katja

Tavlan med element? Det lät spännande, hehe.



Vi skulle behöva ny tvättmaskin vi med, jag råkade tappa en kajalpenna mellan trumman så den blev det bara flis av och pumpen gick sönder. Gaaah, vad klantig man kan vara..

2009-10-03 @ 08:53:13
URL: http://giftassugen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0