Suffix och Prefix

Men först förkortningar! Idag ska vi ha genesys konferens, och sen måste jag försöka få ordning på prefix och suffix. Sånt där som jag aldrig fick lära mig i skolan... eller någon liten grund i det kanske vi fick, men inte speciellt mycket. Men det ska nog gå. Kollade igenom uppgiften här om dagen, och det ska nog gå att lösa, på ett eller annat vis.
Efter genesys konferensen så blir det lite Gruppsykologi, och så lite anatomi. Det ska vara inne tills på fredag, så det måste jag ju få gjort. I anatomin var det dessutom rätt mycket. Funderar på att satsa på att göra VG uppgiften där, bara för att den var lite intressant :).
Strax ska jag käka frukost, har nyss varit och lämnat barnen i skolan och på dagis. Kaffet måste också intagas, så att min stackars hjärna förhoppningsvis vaknar till liv. Känns nämligen som om jag sitter i koma.
Just ja, fick ju tillbaka en uppgift till här om dagen, i medicinsk dokumentation. Fick höra att jag kunde formulera mig bra!! Så himla skönt att få höra det, för jag har oroat mig lite för att jag skulle ha tappat det. Fick nämligen höra det under den vanliga skolåldern, att jag hade så lätt för att formulera mig, så det var ju skönt att jag fortfarande kunde det. En annan skön sak, är att jag redan kan skriva flytande så här på datorn. Men ska det sättas test på det så kommer jag med all sannolikhet bara att skriva fel, för då blir jag bara stressad. Men sitter jag och skriver, utan att tänka på det så går det riktigt fort. Mor min undrade hur jag kunde knappa så fort på tangenterna... Ren vana enligt mig. Har man en gång lärt sig, så kan man det sen, det är lite som att cykla faktiskt.
Nä, nu får det blir frukost och kaffe!
Så här ser min sambo ut när han dummar sig... Men han har faktiskt lovat att
klippa sig :D.
Ni får ett efter klipp kort när klippningen är gjord...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0