Trött och förkyld

Känns inte som om jag sovit en blund i natt, men så vitt jag vet så somnade jag, men jag vet inte hur jag gjort när jag sovit, för utvilad känner jag mig inte i alla fall. Utöver att jag är trött så har jag ont i halsen och känner mig inte alls fräsh, bläää. Brukar kännas uppiggande att åka och lämna Theo på dagis, men till och med det var jobbigt. Brukar annars bli pigg då, när man kommer ut i friska luften lite.

För övrigt så fick jag tillbaka studieenhet 2 idag i anatomi och sjukdomslära, och fick VG där, trodde inte jag skulle få det, för jag var inte helt nöjd med uppgiften, men kände att jag samtidigt inte kunde göra mer med den. Så det var ju i alla fall trevligt att jag fick VG på den.

Nu ska jag ta tag i det sista på uppgift 3, med lite tur så hinner jag klart med den idag. Men först så blir det kaffe och frukost, annars lär jag inte kunna koncentrera mig.

Hoppas att ni får en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Okej, kul att se hur det funkar i verkligheten. =) Det är ju alltid bra att ha lite frågor förberedda men det brukar ju alltid komma frågor när man väl är på plats också.

2009-10-27 @ 09:27:16
URL: http://krajstajn.blogg.se/
Postat av: Anna

Kul att det går bra med studierna, jag ska försöka ta mig tid i helgen och svara på mejlet jag fått av dig.

//Anna

2009-10-27 @ 18:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0