Äntligen hemma

Ja, nu är jag hemma från min tripp till Östersund. Den fina staden, med många backar och där det alltid blåser. Men som sagt, det är en fin stad. Vi bodde på ett fint pensionat, och jag trivdes väldigt bra där, så nästa gång jag ska till Östersund så ska jag bo där. Hur jag kan vara så säker? Jo, för jag har redan bokat mitt boende där till nästa gång. Nu ska jag börja kolla upp hur jag billigast och smidigast tar mig dit nästa gång.
Vägen hem igår gick bra, fram tills vi kom fram till Arlanda, då var det inte kul längre, helt hopplöst att hitta. Och när man frågade någon så pekade de inte speciellt bra, och visade... Men, men, till sist så kom vi ju i alla fall hem, med bussen. Arlanda är stort!!! Det kan jag säga nu. Det var så längesen jag var där sist, så jag kom ju inte ihåg hur stort det var där, men det är ju enormt.
Vet inte riktigt hur jag ska göra när jag åker dit igen. Det tar lång tid med tåg, ditvägen var ju å andra sidan väldigt lätt och smidig, hemvägen väldigt, väldigt krånglig. Hade ju varit lättast att flyga... Får väl se sen när studentkortet kommer, om jag kan få studentrabatt hos sas, annars så kostar biljetten 1000 kr.
Nu ska jag leka med barnen en stund, sen så kommer väl Erik snart hem. Han tyckte vi kunde äta pizza idag, vi får se hur det blir med det... vet inte om jag är så speciellt sugen på det, nämligen.
Har inte mycket att skriva om mer just nu, mer än att jag måste ta tag i studierna rejält nu. Men det var svårt innan, visste inte riktigt hur man skulle läsa, vad man skulle läsa osv. Men nu kommer det nog bli bra, hoppas jag.
Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0