Jag Vann!!

Minns ni att jag tävlade? Om ett halsband med ett hänge i glas? Kommer ni ihåg? Bra, för då kan jag säga att jag vann!! Kul, kul, kul. Ett bra sätt att förgylla denna morgon, som jag haft i min ensamhet i ca 1 timme. Ganska skönt faktiskt. Tänkte snart gå och duscha, innan det blir fullt... Men jag tänkte vara snäll och vänta ett litet tag till. Måste hitta mitt schampoo, balsamet vet jag vart jag har, men inte schampoot... illa, illa, illa.
Nu är jag ju som sagt i Östersund, ganska trevlig stad, av det lilla jag såg igår, och mer än så lär jag ju inte se... Kommer inte att hinnas med, när man har studier hela dagen idag, och även imorgon... Men det är rätt skoj att få träffa alla klasskamraterna. Få ett ansikte till alla mail som skickats fram och tillbaka.
Snart, eller om typ 30 minuter ringer klockan... själv vaknade jag av mig själv klockan 06:28 och försökte somna om, gick inge bra... så jag gick på toa, och tog fram datorn... Lyssnar på bilarna som åker utanför...
Nähe, skulle leta på schampoo, så var det...
Hoppas att ni alla får en himla bra dag, för det ska jag försöka ha!
Vill äta frukost snart, lyckligtvis så serverar de  frukostbuffe här på pensionatet, så jag kommer att kunna äta mig riktigt mätt!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Vilken himla trevlig start på dagen, att få veta att man VUNNIT ett läckert halsband och dessutom få äta lyxig frukostbuffé! =)

GRATTIS!

2009-09-22 @ 07:44:37
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: Millah

Grattis igen :)

kramar

2009-09-22 @ 08:56:24
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0