Jag vill ha nytt...

Kollade runt i bokhyllan för en stund sen. Hittade en massa pengar. Presenter från födelsedagar och julklapp. Genast så kom tankarna om att investera i nya köksgardiner, hitta mycket fina tyger, som jag skulle vilja sy gardiner av. Skulle bli jättesnyggt, det är jag helt säker på. Men så finns ju Erik, och han litar inte på att jag ser rätt när det gäller färger, och hur saker passar ihop, han tycker att hans mamma ska välja gardiner, för hon är minsann så bra på att se färger som passar bra ihop. Jag blir tokig, milt sagt. Minns hur det var när min mamma erbjöd sig att sy gardiner. Jag hade själv tittat på tyget, och sagt att det skulle passa jättebra. Men Erik trodde inte alls på det. När de väl kom upp, så tyckte han ju att det vart bra, men jäklar vad med rabalder det var innan.
Jag vill inte ha de tråkiga gröna kvar i köket längre, ja just nu sitter fortfarande julgardinerna där, men de andra, som brukar sitta i vanlig fall, är jag så rysligt trött på. Det är samma gardiner som satt i Eriks gamla lägenhet när han bodde själv i Örebro. Jag tror de satt uppe när vi bodde i Solhaga med, och nu med. Jag har snart kollat på de där jäkla gardinerna i 5 års tid, någon som fattar att jag börjar tröttna på dem?
Nähe, om ca 1 timme så ska jag börja med maten, helstekt kyckling ska det bli idag. Det var tänkt att vi skulle äta potatisklyftor till det, men jag är mer sugen på att äta potatisgratäng. Ska nog be Erik gå iväg och handla det istället. Då slipper jag ju dessutom att göra sås. Och grädden jag sparar på det, kan jag vispa upp, och så kan fixa varm choklad med vispad grädde och maschmallows.
Varm choklad med marshmallows

Kommentarer
Postat av: Malin B

Å, gröna gardiner - skicka dem till mig! ;)

Jag har satt upp alldeles anskrämliga gröna nu, enligt min dotter. ;)

Det låter lite "kruxigt" det där att inte få välja gardiner själv i sitt eget hem. Ni får välja varannan gång eller i varsitt rum, så får det bli. ;) Nu är det DIN tur eftersom du haft samma i fem år. Det brukar ju uppenbarligen bli BRA när du får välja.

Synd att jag inte har en bokhylla att hitta pengar i förresten...

2010-01-11 @ 06:10:47
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0