Första dagen = KAOS

Det är den enkla förkortningen på den här dagen.. huga ligen säger jag bara.. sånt ståhej... inget vidare alls. Blä!! Men jag kom ju iaf till jobbet... och jag ska berätta dagen i detalj, så får ni veta precis hur jag har haft det.

Morgonen börjar med att klockan ringer redan 4:30, kunde inte somna kvällen innan, somnade en bit efter 00:30. Men upp kom jag iaf. Jag gjorde mej iordning och fixade mackor, packade allt i en väska och skulle gå till tåget. Tittar i plånboken och upptäcker att där fattas ID kort och bankkort.. även mitt busskort... Vad göra tänkte jag??
Flådde runt i lägenheten och försökte leta kort, men insåg att de var borta... finns inte.. de kanske är stulna.. Då kände jag mej inte allt för glad. Hur skulle det se ut, inte komma till jobbet förta dagen?? Illa, illa tänkte jag då. Fanns inget att göra än att ringa samåkningen jag skulle ha åkt med på väg hem sen, och tala om för honom vad som hänt, så han kunde talja  om för de andra. Sen ringde jag uniflex jourtelefon och sjukanmälde mej, kunde inte komma på nåt annat att göra.
Vid 8, så ringde telefonen, och då var det Anna på Uniflex som ringde. Hon körde in mej till volvo, så jag var där kvart över nio.
Fick inget skåp, fanns inga sådana lediga tyvärr. Så tills vidare får jag byta om hemma.
Men dit kom jag iaf, och jag tittade lite hur jag skulle göra, en tjej som hette Eva visade mej. Lärde mej relativt fort hur jag skulle göra med allt, och så flöt dagen på. Åt lunch, och ett par tjejer visade mej till matsalen, gratis kaffe är det alltid där.. *trevligt*. Men vi tog lite sällskap och så.
Skojade med de andra på avdelningen en hel del... under dagen fick jag ragga rätt på en ny skjuts hem, då han som jag egentligen skulle åka med fick åka från jobbet tidigare. Men in till Örebro kom jag igen iaf. Gick av vid järntorget. Och därifrån gick jag till banken först. Skulle aktivera ett bankkort tänkte jag. Men jag hade ju inget legg, så det gick ju inte. Vidare därifrån till uniflex, som ligger en bit därifrån, vid stortorget typ. Gick upp för alla sex våningars trappor, och hämtade skor på uniflex, för jag trodde jag hade mina skyddsskor här hemma, men de är nog i Fjugesta. *suck*. Så jag fick jobba i jumpadojjor idag... inte bra, inte bra.
Men fick tag på skor, och så fick jag gå hem.. ca 4 km. Och efter att ha sprungit i trappor, stått hela dagen på volvo, så kändes det tungt kan jag tala om. Så mina ben känns möra.
Och med tanke på den lilla sömnen jag fick så känner jag mej inte direkt piggare av det. Så jag blir nog tidig i säng idag.
Men jag måste försöka fixa mej nåt att ha i matlåda imorgon, ska sms:a till erik och höra om han kan ta ut pengar åt mej, så jag slipper ställa mej och fixa mat nu... känns inte lockande kan jag tala om.

Men annars så var mitt mottagande på volvo jättebra, alla hälsade och var jättetrevliga, och jag trivs redan utmärkt. Inga problem att få kontakt med personalen och så. Så det är ett ställe som jag gärna är kvar på.

Nu ska jag ge mej in i duschen...
Ha en bra kväll alla. Min Erik är den bästa man kan ha.. puss på dej!!

Prata om tidsbegränsade känslor

Citat:

tidsbegränsade känslor
Ok, så nu tog jag mig i kragen och skulle ringa för att boka tid hos psykolog
"Vi har öppet 11-12 måndag - fredag"
WOW vilken lyx, man får må dåligt en hel timme om dagen
f-n vad detta suger
http://kungensMamma.spaces.live.com/blog/cns!5DE9F64BD1046850!106.trak

Jag läste det där i en god väns blogg... det är ju så man kan bli förbannad... men psykvården får ju bara mindre och mindre pengar... man ska väl antagligen skylla på regeringen... De mår ju alltid bra, för de har väl sina såkallade privata läkare, psykologer osv, osv... Men vanligt folk, vad ska de få??? Ingen utbildad personal för besvären man har iaf. Moderaterna vill göra lyxen och samhällsklassens Sverige till verklighet. *morra*.Det var dagens reaktion det. Barnen är här, så att sitta här är för närvarande inte prioritet 1. Har iaf hunnit leka och busa med barnen innan Erik vaknade, han ska visst in i duschen, och ikväll får jag väl mer eller mindre klara mej själv... kul?? Nä. Han ska köra på sin bror, och börjar snacka om sin julfest som han ska på med sitt jobb.. *grr*. Eller alltså, det där lät fel, det läts om att han alltid ska vara hemma med mej, men självklart får han göra vad han vill. Bara mitt tidigare förhållande som spökar i bakhuvudet, eller kanske lite osäkerhet. Jag vet inte vilket. Det blir ju lite konsigt när den ena är lite känslomässigt handikappad. Men alla utmaningar i detta förhållande har jag för avsikt att reda ut och klara av.

Idag kommer Emma, Fredrik och Leo hit, barnen ska leka, vi andra ska väl bara prata antar jag. Fixade sockerkakan igår, den vart himmelsk, okej, vi kanske inte borde ha norpat, men vi var ju tvugna att kolla om den verkligen var god, och det finns fortfarande en hel massa kvar.

Nähe... undrar vad jag ska hitta på nu, har redan tagit reda på allt som jag skulle ta reda på... tror jag, det är väl en del sopor som ska tas reda på, men det får bli efter att Mr Fehrm kommer ut från duschen. Så får det bli!

//Linda

No coments

well, well, what to say?? No coments... I mean, there is a few souls who reads this, but not a single one is writing a coment... Is it so darn hard to do?? *angry*

Dagens engelska lektion avklarad med raderna ovan, och det beskriver mitt missnöje över de som läser, men inte skriver ett ord... Nä, folk vill att man kommenterar deras blogg, men att kommentera min blogg, det är tydligen jäkligt svårt... Varför är det så?? Lathet?? Slöhet?? hmm det kanske är samma sak... Ja, ja, läs och njut, för själv njuter jag för fulla muggar. Av min sista lediga helg, eller min sista ledighet innan nästa helg. Känns konstigt att jag har någonstans att åka måndag morgon... Kommer att vara trött som en gnu, men får försöka att hålla huvet på skaft iaf. Får se det som en sovmorgon, att jag inte behöver gå upp förrens klockan 05:30. Sen börjar jag ju tidigare... så då får jag väl palla mej ur sängen redan halv fem... huvva.. gäsp säger jag...
Kom att fundera på en sak när jag gick hem från min sista dag på eductus. Erik har hittills sagt att jag nog får finna mej lite i att ta hand om hushållsarbetet så länge jag inte har nåt jobb. Det kunde jag väl finna mej lite i... även om det påminner mej om svunna tider. Undrar sannerligen om det blir någon ändring på det nu, när jag faktiskt börjar jobba. Han har en månad på sig att bevisa att han skiljer sig från andra killar.
Undrar även om jag i fortsättningen får gå upp tidigt med mina barn när de är här, det får jag säkert göra, Erik har hittills ursäktat sig med att han faktiskt har gått upp tidigt hela veckan, och behöver sova i kapp... Jag kommer få gå upp tidigare än honom sen, undrar då om jag får sova i kapp på helgerna??? Tåls att tänka på. Blir ju inte förvånad om jag får fortsätta mitt liv här, som jag gjorde med mitt ex... dvs hinna med allt hushållsarbete och hinna med och jobba och så...

Mer då, jo sista dagen på eductus... det var trevligt, även om jag inte var där mer än 47 minuter. Men jag talade om för alla att jag hade fått jobb, och alla var jätteglada för min skull. Alla var säkra på att jag fått jobb i Kopparberg, men så var ju inte fallet. Det vart ju en tvärvändning. Var ju först på intervju för proffice, och de skulle höra av sig under veckan vare sig jag fick jobbet eller ej, men de har inte hört av sig. Och jag orkar inte ringa och tjata (lat). Under veckan så ringde Uniflex, och de har jag inte haft så stor tillit för, har ju varit på intervju hos dem förut, och det har inte gett något, så jag hade slutat hoppats, men tänkte att det är lika bra att registrera sig, det kan ju iaf inte minska chanserna till jobb. Men så gick allt på 3 dagar, på torsdagen så ringde de 2 gånger, först sa de att de skulle presentera mej för volvo, och sen skulle jag få se hur det gick. De ringde några timmar senare, och då svarade jag inte, var nämligen på väg hem, och hörde inte telefonen som ringde. Men ringde upp så fort jag kom hem, och lyssnade av telefonmeddelandet, och då sa hon att volvo ville ha mej där. Så jag ringde upp, pratade med Anna, och var där igen klockan 14, skrev kontrakt och hämtade kläder.

Men annars Eductus... bytte lite mailadresser, självaste handledaren Gunilla tyckte att jag skulle maila mej om första dagen där, och så fick jag Helene's mailadress med. Så vi får se hur det går på måndag. Ska bara hitta dit. Någon som hittar i Hallsberg, och vet hur man ska komma till volvo från tågstationen?? Karta tack...

Fick några kramar och glada klappar på axeln. Värmde gott, kändes faktiskt som om de brydde sig... har fortfarande lite svårt att tro att jag är så där glad och trevlig som alla säger. Men det är väl duster från mitt forna jag antar jag.
Nu ska jag baka, för imorgon kommer Emma, Fredrik och Leo hit och leker, eller Leo leker med mina två busbarn, och vi andra vuxna och civiliserade fördriver väl tiden med annat snack... datasnack gäller herrarna i huset... vad jag och Emma kommer snacka om har jag ingen aning om... men det märker vi väl :). Ska iaf bli trevligt med lite besök.

Kram på er, Erik är min, min, min och baaaaaara MIN

jobbsearch the luxe

Det skulle det vara idag på eductus, jag har dåligt samvete som fan för att jag inte var där... Men jag kände mej avdankad, kändes som om jag inte hade nåt att ge alls, för att hjälpa alla att söka jobb.. Eller det gick ut på att man skulle springa runt i Örebro stad och knacka dörr, och höra om det fanns jobb och så vidare. Och jag hade fattat som att vi skulle ses på stortorget klockan 8. Och jag befann mej där den tiden, men jag såg inte en käft som jag kände igen.. då gav jag upp, åkte hem och sov några timmar till.

Dagen skred framåt i sakta mak, tog det lugnt här hemma, trött som en gnu har jag varit hela dagen, och är fortfarande. Ska in och duscha om en stund, efter det ska jag nog slänga mej i bingen och sova till i morgon bitti...Imorgon bitti kan jag dessutom skrika ut till alla på eductus att jag har JOBB, fattar ni vilken känsla?? Jag som inte har jobbat på evigheters evighet... Okej okej, jag har bara enligt kontrakt en månad där, men ändå liksom... det är ju ett jobb... och betydligt mer pengar än vad jag är van vid.. tänk om det kunde få fortsätta att rulla på så där... *drömmer mej bort*

Köpte lite nya fiskar idag med, riktigt snygga saker.. en liten kejsare, och en liten sanvändarherre... snygga var de... de är i akvariet någonstans nu.. vet inte så noga vart, de gömmer sig väl, hoppas de törs komma fram snart, om inte våran dumma kirurg skrämmer bort dem...

Känns inte som om jag har så mycket mer att tillföra denna blogg... så jag ska härmed ge mej iväg till duschen... sen till sömnens underbara land... Undrar om Erik vill följa med mej..

En givande dag!!!

Ja, den här dagen är nog på nåt sätt historisk... ni undrar varför?? Jo, jag har fått jobb, jag ska börja jobba på måndag. Det är visserligen bara till 22/12, men det är iaf jobb, och lite erfarenhet. Det är dessutom som montör, så jag breddar min kunskap lite. perfekt, eller hur??
Så klockan 14 idag så ska jag infinna mig på uniflex, då ska det skrivas kontrakt och så. Jag ska även få kläder. Jag hoppas man får skor med. Hmmm, undrar hur långt det är från våghustorget ner till hamnplan... jag lär ju få kliva av där iaf, eller ska man kliva av vid stortorget tro??hmmm nu vart det lite problematiskt, men det löser sig nog, det tar inte lång till att åka till våghustorget, och jag går inte långsamt heller.
Jag tänkte att jag skulle få i mig lite att äta här hemma, men jag är för nervös, så jag får inte i mig nåt, ett glas mjölk, och sen var det stopp. Kommer vara vrålhungrig i eftermiddag sen.
Måste höra av mig till Linda med, hon skulle ju komma hit och hälsa på var det tänkt. Jag vet ju inte hur lång tid det tar på uniflex.
Nu ska jag försöka kolla lite på tv, och lugna nerverna. Imorgon har jag sovmorgon igen, skönt, för jag lär väl inte ha det så lätt med sömnen...
Har ringt runt till mina få nära... och alla vart jätteglada, förutom gunnar, han lät måttligt glad... hmmm. Men hur impar man på någon som har jobbat hela sitt liv?? Och aldrig någonsin gått utan arbete.. det är inte det lättaste. Måste ringa Birgitta oxå... måste ju uppdatera henne om läget.

Nähe... dags å försöka slappna av...

ralle, bagar'n å jag

Det sammanfattar min dag rätt så bra idag, men för den skull inte allt. Do you want me to fill you in?? Ok, here we go...

Hade sovmorgon idag, fram tills klockan 13, det var skönt, men vart väckt klockan 11, av att mobilen ringde. Det var uniflex, jag har ju registrerat mej där, men jag funderar på om jag skrivit någon CV, eller om jag har skrivit nåt personligt brev där... hmmm. Hur som helst så ringde de och började fråga om jag var intresserad av att jobba i Linde, på meritor, och visst är jag det. Jag är mer än intresserad.. Trivs som fisken i vattnet där, och skulle jättegärna jobba där, även om det bara gäller som montör. Vi får se om de hör av sig under veckan, man kan ju iaf hoppas.

Ralle ja.. det är en trevlig prick det. Han är född i Somalia, fick skjuts av honom till försäkringskassan idag, han bor typ bredvid där. Snygg bil hade han iaf. Han är en sån där människa som man blir glad av att vara med. Vi tog en kaffe tillsammans på Eductus innan vi åkte. Pratade även med Benga om vad som händer, och hur det gick på intervjun i måndags.

Men på Eductus så var vi iaf på någon form av föreläsning, men det var det tråkigaste föreläsning jag varit på, det var väl för väl att den inte var längre än en halvtimme. Men det kändes lite hopplöst att gå dit för bara en halvtimme. Det jäkliga är att jag vet att det blir precis samma sak på fredag, men då har vi sovmorgon till klockan 10.. alltid något, sa han som fick se Åmål.

Jag har kommit in i träningen nu, så det vart ett cykelpass idag med, en halvtimme, räcker gott. Svett som tusan, men jag har lätt för att bli det *morr*, efter det ett antal situps, fler än 20, minns inte hur många, tappade räkningen vid 17... men gissar att det vart ca 35 stycken.
Efter det in i duschen och nu glor jag på tv... läskigt hur vissa av sveriges befolkning fungerar...

Imorgon är det dags att gå upp kvart över sju.. eller klockan går igång då, jag kliver inte upp förrens tidigast fem i åtta... Sen i väg till eductus.

Just ja, sökte ett till jobb idag.. knåpade ihop ett personligt brev som snabbast, hoppas att det får dem att titta till lite extra. Skickade även med ett kort på mej själv... Vad det var för jobb?? Telefonsupport... tror det kan passa mej, men jag vet att det är pisslön, men säkerligen bättre än de pengar jag får i dagsläget...

Kram på er!!
//Linda

Köra in...& träning

Alltså köra in lakanet under madrassen... jag och erik skojade om det där en hel massa igår, när vi skulle bädda rent i sängen... Vi praktiserade även nakna pistolens version av säker sex... fast inte med kondom, utan med gignatiskt påslakan... tyvärr innebar det att det bara var jag som var i påslakanet... Men kul var det ha ha...

Men jag och Erik har iaf pratat ut om våran disbyt där om vad jag tycker om sexchatt och så, och nu är allt bra, det känns inte jobbigt längre. Då jag vet att han skäms nåt enormt över det (varför han gör det ändå kan man ju fråga sig.. men men) Men hur som helst så är det slutdiskuterat nu, och allt känns jättebra.

Jag börjar komma igång med lite träning nu. Jag och Erik peppar visst varandra tror jag. Han vart lite sugen att cykla på träningscykeln här om dagen när jag cyklade på den. Jag körde ett 30 minuters intervallpass, det var tungt, det var jobbigt, det var svettigt.. men attans så skönt efteråt. Och man blir banne mej piggare.
Vi satte på en ny sadel, men jag får ont i häcken även av denna... illa.. Men ska man vara fin (?) får man lida pin...
Jag tänkte jag skulle ta ett pass när erik är färdig sen, även jag har ont i min bakdel.

Jag var på jobbintervju idag, och han intervjuaren... han skulle jag kunnat sätta på, på en gång. Men jag har ju mitt förhållande till Erik, kanske ska man inte ens tänka på andra när man är inne i ett förhållande, men han denna där var ju så sjukt snygg, sån karisma, och så himla fina ögon. Så det där med att hålla ögonkontakt med den som intervjuar var ju inga problem.. som det står att man ska göra.
Men intervjun gick bra, och det lät bra när jag gick, sen om de tycker att jag suger har jag ingen aning om. Men de skulle höra av sig om hur det skulle bli, om jag får jobbet eller inte.
Men som jag funderat tidigare så har jag ju tänkt att.. jo det är ju bra att få ett jobb, och man får erfarenhet från arbetslivet och så... men samtidigt så är det 8 mil att pendla.. enkel resa. Så hemma lär jag ju inte vara mycket. Så då kan man ju fråga sig hur mitt och Eriks förhållande kommer bli... antingen kommer det bli mycket bättre, eller så går det käpprätt åt andra hållet... men det får vi hoppas att det inte blir.

Ska nog snart kolla på cityakuten. Tänkte duscha nu först, men så kom jag på att jag har ju min cykelträning att göra först, och så ska jag ju göra mina 20 situps med...

Just ja, på tal om träningen igen, jag fick en länk från Malin Bayard.. (som sitter någonstans i skogarna här i Sverige), om toppfroms träningsprogram, det funkar kalas.. så det är det jag kör med nu faktiskt. Men det här med att äta nyttigt kommer lite efter... Nudlar är väl inte sveriges nyttigaste mat... Och Erik han går på hälsomöte en gång i veckan nu, så han kommer hem och berättar varje dag hur det har varit på jobbet, och vad de har sagt på jobbet. Idag skulle de visst få lära sig om kolhydrater...
De tog upp det här med transfetter förra veckan han var där, och de är ju typ farliga.. så att äta becel för att dra ner på kolesterolet, fast man inte vet om man har högt kolesterol, kan vara mer farligt än nyttigt i slutändan...
Nä, jag ska inte hålla någon föreläsning om transfetter, men jag hade en intressant diskusion om det med svärmor, och resten av familjen (förutom Emma, med familj).

Och på tal om svärmor, så var vi där igår, det var himla trevligt och de bjöd på himlans väldigt god mat... *muuuums*. Jag ska gå på köksskola hos min svärmor. Helstekt kyckling i ugnen, vet inte hur hon hade kryddat den, men det smakade himmelskt. Sen hade hon gjort nån jättegod sås till, som det var rödvin i... Trodde jag skulle äta ihjäl mej...
Efter det så följde jag med henne till ett åldersomshem, där hon är godman för en herre på 80 år, han fyllde år den dagen, så vi var där med en present och en tårta. Han vart allt lite rörd, en go gubbe på nåt sätt...
Undrar hur en annan blir som gammal, jag blir väl en gammal hagga som slår efter folk med käpp...

Nähe.. nu ska jag gå och byta brallor, och ta på mej en t-shirt... sen är det dags för mej att träna... undrar om jag kan få erik att göra situps... Det skulle hans mage må bra av...

Ha de gott alla, för jag mår gott.. förutom att jag saknar min exsvärfar.. Hoppas han har det bra i sin himmel.


23:40
Jaha, det vart ett träningspass här på kvällskvisten. Det var riktigt skönt faktiskt. Det vart en halvtimme på cykeln, och så ett antal situps, jag räknade inte så noga men jag tror att det vart 20, allt enligt mitt träningsprogram från toppform =). Erik var duktig han med, han cyklade han med, och gjorde lite rygglyft, situps, och armhävningar. Själv känner jag mej osäker på hur jag ska ligga när jag gör armhävningar, så jag undviker att göra dem... Får hitta på ett annat sätt att träna armarna på helt enkelt.
Efter det så hinkade jag i mej en del vatten, stretchade, och så vart det en snabb dusch.
Sen var det ju prison break.
Har även plockan ur och i diskmaskinen... Så mycket mer har jag inte fått gjort en dag som denna.
Imorgon är det sovmorgon till klockan 13, gött liv. Då ska jag iväg till eductus, och lyssna på korvbrödsbagarn som kommer dit och berättar om företaget. Ska bli intressant och se vad de säger. Ska ta med mej papper och penna, så jag inte somnar under de 2 timmarna som det säkert kommer ta att lyssna på dem.
Nähe, ni får ha en riktigt bra kväll alla
Kram

Jobbigt och sorgligt

Ja, igår var en jobbig kväll... jag grät en hel massa och så. Skrev den här bloggen förut idag, men tydligen så sparades den inte... taskigt...
Men jag får väl skriva det en gång till.
Jag satt igår och skulle leta efter en konversation, ni vet de där som brukar bli sparade när man chattar på msn. Men jag hade inte bockat för att de skulle sparas på laptoppen... så i mitt letande så hittade jag en gammal fil som erik hade chattat med... och vad stog det där tror ni?? Jo, det var en sexchatt, och det var inte med mej... Det tog mej rätt hårt, men jag ryckte upp mej, pratade med erik om det, och han vart så lessen på allt jag sa till honom, för jag vart ju faktiskt riktigt arg på honom... Så jag sa både det ena och det andra. Erik skämdes, han skämdes så mycket, har aldrig sett honom skämmas så förut. Men han mådde tydligen dåligt på jobbet, så han åkte hem. Men han sa inget till mej, så han överraskade mej och kom hem tidigt och så pratade vi ut om det hela.
Men det där kom jag över rätt fort, det rann bara av mej... Jag vart arg och sen kändes det bra. Jag kanske funkar konstigt men så var det. Eller jag är nog helt enkelt härdad, så jag tar inte så hårt på dumma saker som killar kan göra. Okej, visst känns det i hjärtat, men jag släpper det.

Det som till sist var jobbigast var att barnens farfar gått bort, nu är han död, nu har han inget lidande kvar... Men jag har heller ingen som kan berätta historer från förr, ingen som kan tala om hur kriget upplevdes, hur han och barnens farmor träffades. Jag får inte veta hur jobbigt han hade det under vissa perioder av sitt liv...
Visst, jag har inte pratat med honom på länge, men han känns ändå nära mej. Men jag kommer bara minnas honom ljust, han kommer vara ett fint minne, och han kommer att få sitta på ett speciellt ställe i mitt hjärta. Han som alltid hade tid att skoja med mej!

Men han sitter nu på ett fluffigt moln i himlen, och jag är helt övertygad om att han vakar över oss alla.

Jag ska gå på begravning sen i december. Det kommer bli jobbigt, jag tycker inte om att gråta offentligt, men hur jag ska lyckas hålla undan tårarna då, det har jag ingen aning om.
Men jag får väl försöka trösta sig med att han har det bra där han är nu, där har han inte längre ont, han har inte svårt att andas och han mår nog riktigt, riktigt bra.

Idag så ska det lilla akvariet här hemma säljas, vi har fått pengarna för det, men han som ska ha det kommer och hämtar det idag.
Igår köpte vi en hel massa koraller som vi ska hämta idag hos en kille. Och det ska bli kul, det kommer bli lite mer färg i karet här hemma då.. *trevligt*.
Vi ska även iväg till mekonomen, och vi ska till biltema, och så ska vi handla på ica... Och så ska vi städa av lite här hemma oxå.. så det kommer vara fullt ös... Just ja.. vi ska till reef zone med...

Så jag måste fixa till mej nu.. så jag hoppas att alla får en bra dag, själv har jag en hel del att tänka på...

//Linda... Erik.. du är mitt allt.

learning by doing?

Ja, det diskuterade jag och en god vän idag lite när vi satt och chattade på msn. Riktigt kul kan det bli att vända lite på ord, och diskutera olika innebörder. Men just den här gången så halkade vi in på sex-snack, och porrfilm...
Jag som tjej har oftast tänkt som så att sex blir bäst om man "learning by doing", men killar tycks inte ha samma åsikt om det hela..  de tycks tänka mer: learning by watching...
Med det har jag inte sagt att porrfilm är dåliga på nåt sätt, visst det har sina nackdelar, stjärnorna i filmen kan bli dåligt behandlade, de killar som tittar kan gå ut och våldta flickor och så vidare. Men samtidigt så tror jag nog att det är många som blivit hjälpta.
Alltså, vissa kanske är så sugna på sex och inte har någon film,  och kan liksom inte fantisera sig in i det hela, medans andra tycker att det går bra att vara själv, onanera och kolla på porr...
Finns nog många teorier om det hela.
Och för den nyfikne: Jag kan absolut tänka mej att titta på porr, som förspel... och det står jag för!

Annars har jag haft en rätt bra dag idag. Gick inte till eductus idag.. *fy på mej*. Vi sålde akvariet idag, får väl dra någon historia om det imorgon... om han nu bryr sej där borta...
Annars har jag varit hemma hos Linda idag, och kollat in hennes nya lya, mycket mysig, men förbaskat kall.. tror mycket av kylan kommer från de gamla fönstren. Lite tråkigt när hyresvärdar inte är så benägna att rusta... Men annars var det inga fel alls på lägenheten.

Det var en hel vecka sen jag uppdaterade.. slarvigt av mej egentligen. Det var iaf en vecka sen jag uppdaterade härifrån. I söndags uppdaterade jag i min lunarblogg... var lite ledsen när det var fars dag och allt.. så jag skrev en blogg tillägnad min far. Lite sorglig. Gråter när jag läser den så här i efterhand.

Ska försöka knåpa ihop ett lite intressant personligt brev tills imorgon tänkte jag... det ska lämnas in där borta på eductus, för det ska bli en företag på plats under nästa vecka, vilket ska bli väldigt, väldigt spännande, och intressant. Och då ska alla skriva ett CV och ett personligt brev om sig själva och presentera vad man kan.
Inte kul att skriva precis som alla andra. För man kan ju faktiskt fundera på hur många ansökningar de här eventuella arbetsgivarna får, som börjar med ansökan... bara för att arbetsförmedlingen eller dylikt har sagt att det ska vara så... Varför måste man falla in i deras mall????

Ska nog skriva ett intressebrev till ett par ställen här i Örebro oxå, där jag är intresserad av praktik eller timanställning... Tycker jag söker jobb nästan för jämnan, så någon gång måste jag ju få ett ja?? Eller hur??

Nähe.. man kanske skulle försöka knåpa ihop ett brev från "scratsh"

Ha det bra!!
//Linda

Jag är lyckligt lottad!

Var ute och festade igår, hade väldigt trevligt, kul att dansa med Linda, och så var cidern himmelskt god. Vart lite lagom berusad. Fick till sist Erik att dansa med mej oxå, och han säger att han inte kan dansa.. pyttsan, jag tänker inte tro på det. Han har lyckats bevisa motsatsen både en och två och tre gånger. Sen så kanske han var lite påverkad av alkohol, det går lite lättare att dansa då, vet inte varför. Jag har svårt för att dansa nykter iaf.
Men hur som helst, för att relatera till rubriken... Tänk att den här kompisen jag har, eller vännen, hon har panikångest, men har utvecklats väldigt mycket, jag har märkt skillnad bara sen första gången jag träffade henne. Kul att se att någon faktiskt vågar utvecklats trots att man vet att man har den här sjukdomen/handikappet. Sen sa hon nåt som gjorde mej så glad. Hon ska läsa vidare på en KY utbildning, hon tänker inte låta sig hindras av sin panikångest, hon ska bli nåt i alla fall, och det är starkt gjort att bara tänka så. Men jag kan även avslöja att när jag läste om den där utbildningen så vart jag bra sugen på att läsa till det själv. Undrar om det går att läsa till det här i Örebro *funderar*.
Så jag är väldigt lyckligt lottad som inte lider av något sådant, jag har aldrig gjort heller, det närmsta jag har kommit är att jag har haft ångest över att bo i Storå, (på den tiden när jag gjorde det, ensam), då tyckte jag det var jobbigt att vara hemma utan Erik, det var riktig pest och pina. Men nu behöver jag ju inte lida över det längre.

Annars så kände jag mig lite duktig i fredags, sökte 3 stycken jobb, se om jag får nåt av dem, nån timanställning här eller där, skulle inte jag gnälla över. Nåt jag verkligen önskar mej just nu.

Annars så har vi haft Emma och Leo här på besök. Känns så himla bra när det kommer hit folk och hälsar på, och de dessutom ser ut att trivas. Riktigt trevligt. Vi drack kaffe och så, och pratade om hur vi ska göra i jul. Det blir ju en hel del pusslande. Jag vet ju inte hur mamma kommer må runt jul, hon ska ju in på operation i slutet av November, så hon kanske har jätteont på julafton. Men hon vill ju självklart att barnen ska få träffa tomten, och det vill självklart jag med. Jag skulle dessutom kunna tänka mej att spela bingolotto dagen före julafton. Det gjorde jag och mamma förra året, och det var mysigt. Erik hade ju fullt upp med sin familj, men att sitta där med mamma och plocka fram alla tomtar, och klä granen var så mysigt och härligt. Julstämningen infann sig verkligen. Och så åt vi skinkmackor.
Jag kan verkligen önska i mitt stilla sinne att jag får hitta den där mysiga julstämningen tillsammans med Erik. Han betyder så enormt mycket för mej. Han blir inte galen på mej, även om jag kan vara både lättretlig och ibland en riktig pest och pina. Det trodde jag aldrig att jag skulle få vara med om, någon som tycker om mej (eller vad han nu gör) för den jag är, och som tar mej för den jag är. Och någon som man dessutom kan prata med. Jag kan visserligen ha svårt för att prata om vissa saker, men det vet han, de sakerna skriver jag oftast om istället, och det är tydligen helt okej för honom. Så har jag nåt som är svårt att prata om, så vet jag att jag alltid kan skicka ett mail till honom, och han läser det... Känns så bra helt enkelt.
Så jag vet inte vem jag ska tacka... någon högre makt, eller mina svärföräldrar, som lyckats få till en så fin och gullig son!!!
Trodde väl å andra sidan inte att jag skulle få en bra kontakt med mina svärföräldrar heller, de jag hade innan kunde man inte prata om nåt med. Men de jag har nu är gulliga på alla sätt och vis. Skönt att ha en sund relation till sina svärföräldrar. *me like*.

Nähe, nu ska jag snart gå och handla, sen får det nog bli en härlig promenad i spåret.
Kram på er!!


osexigt sexig

Hur man kan vara det vet jag inte, inte för att nån har sagt det till mej, men skit samma.. Jag och mitt andra jag (vänta nu... jag har inte dubbla personligheter eller hur?? Men Sven, sluta skriv nu...)Hmm nu är jag genomskådad.. skit oxå...
Hur som helst, brallorna jag köpte idag, ett par plyschbrallor, som är gråa sitter riktigt bra. Skulle absolut kunna visa mej i dem utomhus... Å andra sidan skäms jag sällan för vad jag har på mej... Med tanke på att jag kan visa mej i lysrosa kläder...
Har iaf varut ute i det svinkalla, blåsiga vädret och shoppat. Himla trevligt, kändes ett tag som om jag inte alls ville att dagen skulle ta slut. Fanns mycket snyggt i affärerna.. lite för mycket. Men lite shopping vart det för min del med, de gråa brallorna jag nämnde nyss och så vart det en brun, stickad kofta. Hur mysig som helst.
De hade massa snyggt på veromoda som jag ville ha... tyvärr hade de inget till nåt pris jag tyckte att jag kunde acceptera. Är tyvärr inte gjort av pengar :/.
Hittade lite saker för ca 500 till Nattis. Min lilla tjejja... Hon ska få en del i julklapp hade jag tänkt. Inte så mycket saker kvar att köpa till henne nu. Har nog snart köpt allt som jag tänkt köpa till henne. Nu har jag alex kvar, och Nea... Sen måste ju Erik ha nåt... Funderar på om svärföräldrarna ska få nåt med... jag vet inte. Vet ju inte hur de brukar göra, om man köper grejor gemensamt med sambon eller hur man ska göra. Får prata med Erik sen.
Hittade även en vibrerande rakhyvel idag på Ålens, så jag sa till sambon förut att jag skulle gå in i duschen och umgås med min vibrator... gissa om han fick stora ögon *asg*.

När jag hade slutat för dagen på Eductus idag, var jag in en sväng på Gallerix, köpte en penna till Erik, som det står hans namn på. Han ville ju ha en sån, sa han en gång för länge sen. Jag bad dem slå in den i ett paket. Det vart även ett litet sött kort till det, med tatty teddy på. Erik vart iaf glad för det, och kortet sparade han och ställde på byrån =). Kul att ge bort nåt så litet, men ändå få det uppskattat.

Överraskad vart jag annars när jag åkte hem från den trevliga shoppingrundan med Linda, Erik skulle sluta mycket tidigare, så han var hemma redan vid 19-tiden. Mysigt tyckte jag. Berodde på att de hade materialbrist på hans avdelning så han kunde inte göra nåt. Så nu sitter han i soffan och spelar poker. Jag känner mej fånigt kramig och jag funderar allvarligt på vart min ägglossning har tagit vägen. Har inte sett några tecken till en sådan, inte känt heller. Så vi får väl se om tant röd kommer om ett par veckor. Kommer den inte så vet i tusan vad jag ska göra, då blir jag nervös.


När min dotter var hos mej nu i helgen, helt själv, så talade hon om för mej att hon ville bo hos mej och Erik. Ville så gärna bara säga ja, min gosunge. Den andra gosungen vill nog bo kvar hos sin pappa. Han längtar allra mest efter pappa och frågar ofta efter honom och när han ska hem till honom igen. Mitt lilla yrväder. Finns nog ingen charmigare. Tänk att jag kunde få så söta och fina barn. Kan man ju inte tro när man ser mej ;).
Återstår att se om man får nåt mer sött och fint barn i framtiden...

Nähe.. nu ska jag hitta på nåt att göra, men jag vet inte riktigt vad.
Kram på min älskling

//Linda

RSS 2.0