Äntligen

Så kom den där förbaskade lönen från FK, som jag har väntat. Fattar de inte att man har räkningar som ska betalas, och att man gärna vill planera kommande månad? Nej då.. de fattar nada...
Annars då? Jodå, det knallar på, kan man väl säga. Fredag idag, Torsdag igår, igår var sista dagen på adecco, som innebar fika och utvärdering av tiden vi haft där. Den har väl varit relativt trevlig, även om det har känts rätt meningslöst för en annan, har nyss gjort liknande så bla bla bla bla.. men de tyckte att det var en bra erfarenhet att ha mig där.. hmm varför?? Ingen aning, det lär jag aldrig få veta.
Idag då? Ja, det är visst nån marknad i fjugesta som vi ska åka på, vet inte riktigt vad jag ska kolla på, men det kan ju vara trevligt att gå på marken på sommaren istället för att alltid gå på hösten och frysa halft ihjäl. Vi ska ta med oss några kartonger dit oxå, inte till marknaden utan till fjugesta, ska ställa dem hos svärföräldrarna och sen så blir det marknad. Sambon blir sen hem idag, han ska på intervju för Johnsson metall, CNC operatör. Har önskat honom lycka till, och gett honom precis alla tips och råd jag kan komma på, dvs allt jag har lärt mig genom åren. Får väl se hur det går. Han har varit borta på intervju lite mer än en timme nu, så vi får se hur det artar sig.
Imorgon lördag, så ska det städas här hemma, inför måndagen. Svärföräldrarna ska komma hit å hjälpa till, men jag vet inte vad de ska hjälpa till med riktigt... det var visst finliret.. jaha.. det var ju bra... de får väl putsa fönster då, för allt annat lär jag ha hunnit med att göra innan morgondagen. Badrummen vill jag inte städa för noga, göra det på söndag kväll eller på måndag på dagen, så att de är alldeles nyputsade och glänsande rena. Ingen idé att göra det nu, då hinner det ju bli kalkavlagringar överallt i alla fall.
Shoppade lite på ikea igår, en ny hel hallmatta vart det, en ny tvålpump till lilla toaletten och en fiskmatta till toaletten. Just ja, det vart en rund blå till lilla toaletten med. Passade bättre än fjärilen.
Här om dagen hade jag även panikvisning för en pensionär av lägenheten.. Herre jösses vad jag fick flå. Fick ligga i som en mindre tok. Hade en halvtimme på mig att plocka undan det som låg i barnens rum, dvs grejor som skulle ner i en kartong, in i förrådet, röja av från diskbänken, torka av så det vart snyggt. Torka av borden, dvs vardagsrummet, köket och balkongen. Bäddade sängen, vattnade blommorna och sopade lite. Fällde ner toasitsarna så att det såg prydligare ut, och det ända jag inte hann med att göra var att gå ut med soporna, men de lyckades jag gömma i förrådet. Men jag fick mycket beröm för lägenheten, att den var jättefin, att det var fint kök och att den var välvårdad.. hmpf.. de har inte sett alla skavanker som jag har sett... men, men, det är ju inte mitt problem. Gubben hade med sig sin dotter, hon var härifrån Örebro och han gubben var ifrån Stockholm.. han hade visst nyss blivit änka, och ville bo närmare familjen.
Igår på Ikea hittade vi billiga sänger, som vi var lite inne på att köpa till ungarnas rum. Det var extrapris på dem till den sista augusti, och jag vet att de skulle passa Nathalie bra. Frågan är bara hur de passar där det är snedtag.. Men nathalie har ju en högre säng hemma hos sin pappa, och ovanför är det snedtak och det funkar alldeles utmärkt, men det örat vill visst inte erik lyssna riktigt på. Mycket som inte passar han vill jag lova. Men det är bra med snedtak, då kanske de låter bli att busa för mycket i sängen, och att hoppa i sängen, det skulle ju jag vara tacksam för.. Men Erik ser inte samma saker som jag ser, han har en förmåga att vilja se nackdelar i allt. Sen kan jag tjata och tycka som jag vill, och han säger att jag ska säga vad jag tycker, men vaddå? Varför?? Det spelar ju ingen större roll, han får ju som han vill ändå. Så jag har gett upp det. Ska jag ha nåt som jag vill ha så köper jag det utan att fråga honom..
Var hos barnmorskan förra veckan, allt var bara bra. Föräldragrupp var vi på igår, och det var rätt trevligt, Erik var nervös helt i onödan... Det var ju bara lite presentation och så var det en sjukgymnast där som berättade lite om alla ställen man som gravid normalt får ont i. Att smärtan dessutom är normal och inte farlig. Dvs ligamentssmärtor.
Vad ska jag göra nu då? Tror bestämt jag har glömt att bädda idag, hmm inte bra alls. Aja, gör som jag oftast gör.. skyller på graviditetshormoner :-)

Tack

Malin, för din snälla kommentar... om att man faktiskt bestämmer själv över hur många barn man vill ha... Att någon faktiskt förstår att man kan bli sårad av sådana påhopp... *morras*.
Nog om det, är iaf glad för det stödet!! Det värmer!
Malin är en sån där person som jag skulle vilja träffa på riktigt, hon är en sån där mysig människa tycker jag. Men, men.. det kanske skulle kunna göras, om man kommer på att man ska ta med barnen till Vimmerby någon gång. Var där en gång som liten, men minns att jag inte tyckte det var så kul... fast lite intressant var det att se... iaf bullerbyn.
Hittade en ny jobbsökarsajt.. jobbplatsen.se och så hade de ett par bra citat, tänkte dela med mig av dem.
"Innan man är riktigt säker på en sak, är man gärna tvärsäker." (Arne Hirdman) Ja, hur många gånger tycker man inte att man är helt säkert, fast man egentligen inte gör det... har nog hänt mig ett flertal gånger... eller så var det förutfattade meningar... hmmm
"Det finns saker som man måste vara fackman för att inte förstå." (Hjalmar Söderberg) 
Ja, fast istället för fackman borde det stå politiker istället.. de har ju förmågan att inte förstå... allt för ofta...

Vad har jag gjort idag då?
Hade ställt klockan på väckning, vart väckt, och jag och Erik går upp, åker till Fjugesta och banken där. Där skulle vi fixa för hanpenningslånet, och det gick bra. Nu har vi betalat en del av huset... trevligt, tycker jag. Men man längtar dit mer och mer... Vill att sommaren bara ska försvinna iväg och att det ska bli höst, men det kan ju ha lite att göra med att man ska ha bebis med, är nyfiken på vem det är där inne. 
Efter banken så åkte vi iväg till måleriaffären, funderar lite på att lägga om ett golv i vardagsrummet, där det numera är helteckningsmatta. Visst, det är mysigt med helteckningsmatta, mjukt att gå på osv... Men när den har suttit sen 70-talet, så är den nog inte så där jättehärlig längre... *urk*. Vad det blir för golv, får vi se... Plastmatta vore mest praktiskt, trägolv snyggast, och skulle nog sätta upp värdet på huset mer, än vad en plastmatta gör... Men med tanke på akvarier och små barn som ska krypa runt så är det ju bra med plastmatta... men trägolv är ju fint... jättefint... gärna i ek då.. Och det skulle man dessutom kunna lägga själv, svårt med plastmatta...
Vi var även in till en elaffär.. men det var inte så mycket vitvaror där som vi hade hoppats på.. det var mest cyklar... Blir nog till att shoppa torktumlare i Örebro nånstans.. men vart?? Inte Elon iaf.. för där är det dyrt..  Blir nog elgiganten... skulle jag tro.
Väl hemma igen så åt vi, jag stekte kött och så hade jag lite rester kvar från en potatissallad som jag gjorde igår... Med vinegrätt, och en hel massa grönsaker.  Så det åt vi till.. Mätta och belåtna vart vi, och efter det så var det dags för mig att cykla ner på stan, och vidare till Adecco. In där på personligt samtal, och hon jag pratade med Monica, kan man prata om mycket med, det behöver nödvändigtvis inte handla om jobb... men en hel del har jag fått med mig därifrån. Och de tycker att jag har många kompetenser... (hmmm, har jag???), och det skulle absolut inte vara nåt problem att få ut mig i arbetslivet, när jag har varit mammaledig... Låter ju bra.. så har jag ju fått lite kontakter där med, och det skadar ju inte... 
Efter det så tog jag cykeln till babyproffsen, och trodde att jag skulle få kunna klämma och känna på en skip hop skötväska.. men icke... det fick jag inte... Den fanns på babyproffsen marieberg... hmmm orka åka dit?? nja.. vet inte det ja... Den här skötväskan beställde jag iaf, så den kommer nog hem till mig om en snar framtid, för betalt har jag redan gjort...  http://pippilotta.jetshop.se/ShowProduct.aspx?prodid=117&cat=152

Nu ska jag försöka röja undan lite här i vardagsrummet, på bordet, och sen så ska jag sätta igång och vika tvätt, det är hög tid för det.

Just ja, pratade med mäklaren oxå, och på måndag den 2/7 så ska det vara visning här, annons på lägenhet i tidning på både lördag och söndag. Och mäklaren har nu gjort en lägenhetsbeskrivning, och skrivit ihop den, och skickat den till Eriks mail, så den får Erik titta på när han kommer hem, eller vi kommer kolla på det tillsamans, om jag är vaken.
Ska upp tidigt imorgon bitti, ska vara på adecco klockan 8:30 *gäsp*. Men det är sista gången innan avslutningen. Pratade med min handläggare på AF, och jag får ha sommarlov under sommaren... *sköööönt*.  Jag ska njuta så mycket jag bara kan... hmm ska tala om det för Erik med.. det har jag glömt att göra... skickar ett sms till honom så fort jag skrivit färdigt det här.
Just ja.. dags att ta kort på magen oxå...

Kram på er!!



Uppdatering klockan 22:53
Jaha, så har klockan tickat iväg, å jag har inte gjort så mycket egentigen. Mer än att allt som är jag har flyttat ut från köket i lägenheten... Jag bor inte där längre, ingen av mina saker finns där, förutom en kokbok... Men när jag började packa så vart allt så förbannat jobbigt. Och är fortfarande. Alla mina minnen från min pappa, mina minnen från min låtsasfarfar, står inte kvar där längre... de ligger i en låda, och nu är inte köket mitt hem längre. Alla mina ljusstakar som jag hade i köket, eller rättare sagt ljushållare, är nerpackade... dvs ännu en del av mig nerpackad. Ett foto på nathalie, och ett foto på alexander är nerpackat...
Men det kommer väl ifatt mig nu... det Erik har sagt så många gånger... Att alla mina ljushållare mer eller mindre är ivägen... det har han sagt sen vi flyttade hit... De är ivägen och för mycket, och en hel massa av den borde ställas undan... han vill inte fatta att de där ljushållarna är jag, de flesta av dem fina minnen från när jag tog steget och flyttade till min egen lägenhet, bodde själv för allra första gången. De vart som en trygghet när jag var så vilsen, som ett litet stöd som jag kunde luta mig mot när jag tappade balansen... Men nu finns de inte där... Å snart kommer de alla få packas bort från vardagsrummet med... VART SKA JAG BO??? Känner mig vilse i mitt eget hem, och det här är skitjobbigt. Gråter som ett litet barn... å det tänker jag fortsätta med, en god stund till.

Tvättdag

Jaha..
Tiden den bara går, å jag är dålig på att uppdatera...Ni får skälla på mig. Men jag har inte vetat vad jag ska skriva, så då kanske det är lika bra att man låter bli?!
I torsdags var i alla fall mäklaren här, tog en del kort, skrev en beskrivning av lägenheten. Han skulle fixa det på datorn i början på den kommande veckan, så vi får se när han hör av sig. Under veckan som kommer så blir det väl visning med kan jag tänka mig.
Innan mäklaren var här så städade jag två dagar i sträck, hu vad jag låg i. Men allt vart färdigt. På torsdagen så hade jag fönstren ute på altanen kvar, men då var jag tvungen att ha erik till hjälp, orkar inte lyfta med dem själv. Kom iaf fram till att jag på nåt mirakulöst vis har lärt mig att putsa fönster, och att det allra lättaste sättet att torka torrt med är med vanligt hushållspapper.
Men mäklaren tyckte iaf bra om våran lägenhet, och han tyckte den var snygg å prydlig... tro f*n det när jag hade legat i som en mindre dåre för att städa. Men fint vart det, å jag vart rätt förvånad över mig själv. Städade ur ungarnas rum, damsög, torkade golven, dammade, storstädade toaletterna bland annat.

I Torsdags kväll så lyckades vi även få ur en fisk ur akvariet, som inte har varit så önskad på sista tiden. Den har käkat på koraller, vilket vi inte alls tyckte om. Vi har försökte fånga den ett flertal gånger, men så äntligen i torsdags så lyckades vi. Våra fiskar är vana vid att få mat 3 gånger om dagen, vilket är normalt för ett saltvattensakvarie. Men i torsdags så fick de ingen mat, förutom på kvällen, men då laddade vi rejält med artemia och lite annan mix, som vi gjort själva. Men istället för att ha ut det över hela akvariet, så fick det vara kvar i håven. Vi har en del tama fiskar, så de simmar in i håven och äter där, men den lilla kejsaren, som varit dum mot våra koraller, tordes inte riktigt... förens nu, när den vart så frestad av all god mat som låg där i... Han simmade in, och vi fångade honom med hoven. Åkte sen iväg med den till reef zone, lämnade tillbaka den, fick typ 120 kr för den, köpte oss en ny fisk, ännu en kirurg. Som bara blir finare och finare för varje dag som går. Stor är den med. Så med alla kirurger som vi har nu, så är det mer eller mindre ett måste att uppgradera vårat akvarium. Så gissningsvis så blir det ett större kar när vi flyttar... den som lever får se...

Idag så har vi sovit länge, i alla fall jag, vaknade redan klockan 9, pratade med erik, men så somnade vi om båda två och vaknade inte förens kvart över tolv. Himla skönt var det. Efter det så käkade vi sen frukost, jag bokade tvättid, vi åkte ut till biltema och köpte nya bromsbelägg till främre bromsarna på bilen, då våran bil är allmänt osäker för tillfället. Vibrerar i hela bilen så fort man bromsar... så den är väl mer eller mindre livsfarlig att åka med. Vi pantade även våran gamla back med glasflaskor, som vi köpte nån gång i julas, och äntligen har vi kunnat panta våra petflaskor med. Vi har varit ut till Ica Kvantum flera gånger, första gången vi var där, så kom vi för sent, så det var stängt, en annan gång när vi kom dit så var automaten trasig, men nu äntligen så fungerade det. Så nu är det gjort

Igår var vi ut till marieberg, vi vaknade rätt tidigt, å hade väl egentligen inget speciellt att göra, så vi åkte ut till marieberg, gick runt å kollade lite, åt på mc donald's, träffade på syrran å hennes bihang plus kompis. Som frågade hur många barn jag egentligen skulle ha... hade jag, så skulle jag ha svarat med nåt syrligt, men i dagens läge så har man tydligen många barn om man har 3...  Aja.. hon kan väl kolla på sin egen familj... men hennes mamma har väl en hel hoper ungar.. tycker hon ska hålla truten... *morr*.

Idag så var vi onyttiga igen, käkade pizza, stenugnsbakad, från en pizzeria som ligger här på väster. Inte världens godaste, käkade på ett annat ställe som med har stenugn, och där är det godare.

Nähe.. ska snart ut i tvättstugan igen.
Hoppas alla haft en trevlig helg, för det har jag haft.

Signerat å klart!

Ja, tänk va, så var man husägare (nästan iaf, blir ju inte vårat förens tillträdelsedagen), för andra gången i mitt liv. Det är nog inte alla som är 27 år som lyckats med att bo i 2 hus. Därimellan har jag bott i lägenhet och bostadsrätt med. Så nu har jag erfarenhet från allt.
Idag klockan 16 så var det iaf dags för att skriva papper. Åker till våran blivande hemadress, plingar på och kommer in, och det känns bara bättre och bättre för varje gång som man kommer in. Jag fullkomligt älskar det nyrenoverade köket. Och att få sitta och tänka på allt som man kan ändra och bättra på... känns så lockande. Jag hoppas att de som bor där nu snart hittar en lägenhet som de vill bo i. Och så hoppas jag att det är många som vill komma hit och kika på våran lägenhet... hoppas självklart på en massa budgivning som trissar upp priset...

Innan vi skulle iväg och skriva papper idag, så var vi in till svärföräldrarna en sväng, fast de inte var hemma, och det visste vi ju. Men mäklaren hade lämnat kontraktet där, så att vi kunde läsa igenom det i lugn och ro. Och tur var väl att man fick göra det, för när det väl var dags att gå igenom det med säljare och mäklare, så hade jag ju barnen med mig, och kunde inte hela tiden koncentrera mig på vad som sas. Inte var det helt enkelt när bebis ligger så långt ner h*n bara kan, så det gör ont i precis varenda fog. Men hur som helst så kom det ett rejält åskväder, blixtrade, dundrade och hade sig.

Vi vart sena hem, barnen var hungriga, och jag själv var hungrig som en mindre varg. In på Ica och handlade så vi kunde göra kycklingsallad, och hem och gjorde den. Vi åt allihopa, och efter maten fick barnen kolla färdigt på film som de började kolla på innan maten. Till det så fick de sitt lördagsgodis.

Denna värme som har varit nu har lett till att vi har ett alldeles för varmt akvarium. Vi kollade nyss... 31 grader... alldeles på tok för varmt.. För att vara normalt så ska det hålla 26 grader. Så vi har ju tur att allt inte dör nu. Fiskarna kan ju må dåligt av värmen med.

Nu är det snart dags att fixa barnen för natten, då det är dags för dem att lägga sig snart.

Igår var jag förresten inte hemma, barnen fick vara hemma själva med Erik, som fick ta hand om allt. Jag ordnade bad med skum till dem, och åkte iväg när de satt i badet, och jag hade förklarat att jag skulle iväg bort. Allt hade tydligen gått bra, och barnen hade somnat vid 21-tiden. Så nu vet Erik hur det är att ta hand om 2 barn själv. Han var inte så förtjust i det när jag åkte, han tyckte att det var onödigt och så vidare, att de bara skulle bråka och ha sig. Men jag kan ju inte vara hemma precis jämt, bara för att han känner sig osäker.
Vad jag gjorde?? Jag åkte lastbil med Emil, till Karlstad fram och tillbaka. På vägen dit vart jag bjuden på mat... mums och jättetack till Emil, kände mig riktigt bortskämd. På väg därifrån så gick jag in på OK-Q8, och skulle köpa en festis, i kassan stog en medelålders man.. som fånglodde på mina bomber *asg*. Hade rätt kul åt det, när jag inte ens hade särskilt urringade kläder... men, men...

Nähe.. nu ska jag försöka göra nåt så jag inte smälter bort här hemma.

*glad* äntligen.... jag <3 erik

Jag sa inte...

Att jag hatade huliganer och fotboll. Jag liknade bara getingar med gnaget fans... av den enkla anledning att de har samma färg. Hade de varit röda oxå, hade jag kunnat säga att det var brynäsfans...
Fick följande kommentar:

"Vad är så hemsk med att vara fan av gnaget. jag är det och mig känner du. det finns en klick i varje fotbollsklubb som vill bråka, och detär dem som förstör för klubben. Jag har jobbat på läktarna på råsunda och sett det. Så det du tycker r hemskt finns i klubbar som Hammarby, Djurgården, Malmö FF, Helsingborg, IF, IFK Göteborg, Gais och även i Örebro SK. Så att generalisera hulliganism med AIK är fel."
Och människan tog det visst som att jag hatade fotboll och dess klubbar. Det skrev jag faktiskt inte... men liknelsen jag gjorde var färgmässig, men om folk vill fortsätta ta illa upp så är det väl fritt fram. Det är ett fritt land, och man får säga precis vad man vill.

Idag är det hur som helst fredag, Erik jobbar eftermiddag, men han kommer väl hem snart tror jag. Imorgon blir det trevligt, en först klockan 16. Gissar att jag kommer få fler dumma kommentarer om jag skriver vad, men jag tar risken, annars blir väl flertalet nyfikna.
Hur som helst så ska vi skriva papper för att flytta till hus. I Fjugesta. Allt känns så rätt, och det där huset känns så hemtrevligt. Okej, jag har bott i hus en gång, ägt och så. Jag vet  vad det innebär med trädgårdar, gräsmattor och allt annat runt om kring som ska fixas. Men det var mycket skillnad på den tiden. Mitt liv är ett annat nu, och jag är jätteglad över att flytta dit. Kommer längta som en tok. Allt är klart med banken med, så det är bara att skriva papper där oxå.

Idag kanske jag ska åka till Karlstad, beror lite på Erik, jag tror att han kommer att klara av att lägga ungarna själv, och han måste faktiskt prova och lära sig. Jag kan ju inte vara hemma jämt när de ska vara hos oss. Det gick ju bra förut när han skulle duscha Alexander, så jag tror och hoppas att det kommer gå bra den här gången med.
Pratade med barnen om det, och så, så att de vet vad som ska hända och så där.

Annars då? Jo, en riktig kanonsommar har vi fått, ska inte gnälla... men det är svårt att låta bli nu när man är gravid, för det blir så mycket varmare då... Sitter still och blir helt blöt ändå... inte helt kul... Men det är väl bra att det blir sommar i alla fall. Har ju faktiskt tjatat om att jag vill ha sommar, så då får jag väl ha den här, och njuta av den.
Hade varit roligare om man hade kunnat bada ute i poolen, men det kan man inte göra heller, tyvärr, för den har de inte fyllt med vatten än... tyvärr. Tycks vara rätt mycket försenat. Det var lite fel på den, så de var tvugna att fixa lite på den, och den ska visst besiktigas för att den ska bli godkänd igen.  Återstår att se när det händer.

Nä, nu är Erik hemma, så nu ska jag vara lite social :).


äckeldjur

Jag hatar dem... de där som kan liknas med de hemska fotbollsfansen som kallar sig för gnagetfans... Fast nu snackar jag om djur... de där svarta med gula ränder på... de där som kan stickas och som bygger bon på opassande ställen... Fattar ni vilket hemskt djur med 6 ben och vingar jag snackar om? Just det... GETINGAR...
Hade fönstret öppet till sovrummet under natten. Vaknade när det började ljusna ute (då persiennen inte är av modernaste och mörkaste modell), och det samtidigt surrade lite. Kisade lite mot fönstret och såg en geting. Orkade inte slå ihjäl den just då, och rätt vad det var så vart det bara tyst. Ah skönt tänkte jag, den drog. Tänkte nästan kalla den smart där ett tag. Men det tog en stund, så var den tillbaka igen. Och så flög den ut igen... och så där höll det på tills jag vaknade ordentligt, och insåg vad den höll på med. Den byggde nämligen ett getingbo i våran gardin i sovrummet. Så nu är jag rätt bestämd om att de där djuren inte hör hemma i det fria.. de kan möjligen få finnas i särskilda områden... som stora inhängnader i glas osv.. Där de inte kan bygga bo i närheten av mig.

Annars så har den här dagen varit himla varm. 27 grader enligt våran termometer. Vad har vi gjort då? Varit till marieberg faktiskt, och shoppat lite. Jag hittade en klänning, modell väldigt urringad, får nog ha den med ett linne under... så man inte visar hela härligheten... Passade iaf på att sova länge idag, och Erik lät bli att jobba över idag, som han hade tänkt göra från början. Inte mej emot alls. Så det vart en dag bara för han och mig, och den behövdes verkligen.

Bebis kickar på som en tok där inne. Märks att jag har gått runt mest hela dagen idag, och bebis har sovit mycket. För nu så lever den runt vill jag lova. Men det är mysigt. Får se när den tröttnar och somnar om.

Hämtade hem vagnen här om dagen, trevligt. Fast det vart trångt i hallen, men det gör inget hi hi.

Kollade på IKEA idag, och så var vi in på babyproffsen, hittade så himla häftigt lakan på babyproffsen.. eller jag hittade inte, det var Erik som hittade he he. Ett med döskallar på. Lite fränt är det ju... Synd att det kostade så mycket. Men man blir lite sugen på att köpa nåt dyrt lakan... bara för att...
Men vi var in där av en anledning, vi skulle hitta en mössa till bebis. Okej, det är ju egentligen ingen panik... men ändå. Hittade en ljusblå... så kommer det ut en tös så får hon stå ut med att ha en ljusblå bomullsmössa på sig. Hittade nämligen inga vita, i rätt storlek.

Det vart en sen middag här hemma, Erik vart bortskämd, då jag fixade maten och serverade den på tallrikar, hade lagt upp lite fint med pasta och skinksås. La även på tomat och paprika. Behöver jag säga att jag föredrar att äta grönsakerna... Vet inte vad som hänt, men tomater är rysligt gott... har lite förkärlek till dem, men inget sånt där sug, som man annars kan ha när man är gravid.

Nu är det fotboll på tv, eller det är 2:a perioden nu, och det står 5-0 till Sverige... trevligt... men jag vet inte om jag kan påstå att jag bryr mig... inte speciellt mycket iaf.

I helgen ska vi vara kattvakt igen, och så kommer barnen hit... blir väl full rulle kan jag tänka mig. Måste nog införskaffa solskyddsfaktor till dem.. Även om ingen av dem brukar bränna sig i solen.. de blir så härligt bruna mina barn... undrar vem de tagit det ifrån... Inte kan det vara mig i alla fall, för jag blir då rakt inte brun...

Nähe.. nu ska jag fortsätta surfa... å slökolla lite på tv:n.

RSS 2.0