Statistik

Läser ibland på bloggar att de har så mycket besök... de redovisar om över 1000 unika läsare... Själv får jag vara stolt med 12 på förra inlägget. Det högsta jag någonsin haft är nog 30 stycken tror jag. Ser ni vilken storbloggare jag är va??? Fast vem är egentligen intresserad av en blogg som denna? Står sällan något jättespännande om något, står om mig, min familj, och ibland så finns det en och annan bild. Men oftast är jag på tok för lat för att orka lägga in bilder.

Jag har i alla fall slutat bita på naglarna. Fast det där går tyvärr i perioder har jag kommit på. Ibland så biter jag av dem i bara farten, men nu är alla naglar långa, förutom på ena pekfingret, den nageln gick faktiskt av. Så det var inte mitt fel. Jag har dessutom bilvit duktig och tar hand om naglarna. Penslar på med nagelförstärkare, just för att mina naglar går sönder så lätt, och så smörjer jag med nagelbandscreme. och den sistnämnda börjar i alla fall ge resultat.

Igår satte jag upp julgardiner här hemma. I alla fall i köket, bara där vi har julgardiner. I lilla vardagsrummet så har vi panelgardiner, men de ska kapas lite på bredden, de är alldeles för breda. Men de passar jättebra med färger och sånt. Mamma hade för en gångs skull rätt. Vi skulle satt upp gardiner i vardagsrummet med, där har vi inga ännu faktiskt. Trots att vi bott här över ett år. Men det beror på att vi inte haft några gardiner som passar, och inte vetat vad vi ska ha heller för den delen. Men mamma skulle sytt gardiner dit, men så vart hon sjuk, fick halsfluss. Och så vart hon liggande en vecka så hon har inte hunnit färdigt med dem.

Igår så fotades Theo hos en riktig fotograf, han vart jättesöt på bilderna vill jag lova! Men hur bilderna ser ut utskrivna och klara får jag väl se om ett par veckor eller så.

Just ja.. det ska tävlas nu igen. Hos tuffa tilda kan 3 stycken bli vinnare. Man får välja ett valfritt plagg från plastisock. Fina kläder i glada färger. Det gillar i alla fall jag. Och Theo passar så bra i det. Tävlar gör man inne hos Bambi, klicka på bilden så surfar du dit :-).



Så passa på att kika in hos bambi och läs hennes blogg, och om du som jag har småbarn så råder jag dig att kika in hos tuffa tilda.

Ikväll ska vi vara onyttiga och äta pizza, återstår att se hur mycket man får i sig nu när man varit magsjuk. Förut fick jag ju i mig en hel pizza själv, återstår att se om det fortfarande är så.

Nähe.. just ja.. skulle ju greja lite i wii fit med.. men det är å andra sidan inte så himla lätt när man har en liten Theo här hemma som gärna vill hjälpa till :-).

Jag kom inte undan!

Trodde att resten av oss skulle slippa magsjuka. Men tji fick vi. Erik fick dirarré, kräktes inget. Vi trodde att det berodde på nåt han ätit, eftersom det kom rätt snart efter att han hade ätit på sitt jobb. Men precis när han vart frisk så vart jag och Nathalie sjuka. Nathalie fick det rätt lindrigt. Kräkas en gång, och sitta på toa en stund. Värre med mig. Jag rattade till Gustavsberg rätt många gånger... Men jag överlevde det med. Skulle vara kul å spela Wii Fit nu och kolla hur mycket jag förlorade på magsjuka. I alla fall nu, när jag börjat återställa vätskebalansen i kroppen igen. Tänkte att jag skulle vara duktig och dricka vätskeersättning, men fy bubblan vad äckligt. Det står på att det ska vara apelsinsmak, undrar ja hur de kan få det där till att smaka apelsin. Men nu är jag i alla fall frisk, så när som på att jag har lite mindre aptit än vanligt. Åt mat tidigare idag, en vanlig portion på tallriken, jag åt upp max 2/3.  Men det gör i och för sig inget om man som jag behöver gå ner några kilo i vikt.

Försökte roa mig med att läsa ifatt alla bloggar som jag inte kunnat läsa när jag varit sjuk. Har mest legat och sovit faktiskt. Snubblade över denna söta ängel som man kan vara med och vinna hos veros virriga värld.



Jag tyckte att de var helsöta, och skulle gärna ha en sån där ängel hemma hos mig. Skrev att jag länkat till henne från min blogg, men så var hon inne och läste, innan jag hunnit skriva. För lagom när jag satt mig och skrivit kommentaren om att jag skulle vara med och tävla, och att jag länkat från min blogg så vaknade Theo från sin middagsvila. Så då tog det en stund innan jag kunde uppdatera här. Får skriva en ny kommentar om missförståndet, så hon inte tror att jag bara hittar på.

Denna dagen borde tillägnas åt att städa, och det är nog det jag ska börja göra när jag skrivit färdigt här. Tänkte jag i alla fall.

Ha en bra dag alla!

Jag klarade mig!!!!

Jag slapp magsjukan, vet inte om jag skrev det förut, upprepar mig i så fall. Skyller på minnet. Testade min ålder på Wii Fit, igår var jag 28, idag är jag 41, och är man 41 så kanske man har början på senilitet??? Då skulle det ju i så fall vara befogat att skylla på det menar jag.
Har gjort något nyttigt idag, eller mindre nyttigt tycker nog min kropp som har ont lite här och var. Provade någon form av sit ups, och så provade jag en hel massa andra grejor. Jag kan säga att jag är öm både här och var nu. I muskler som jag inte trodde att jag hade. Yoga är farliga grejor... Men ack så kul det där Wii fit är, det är beroendeframkallande. Så även om jag har ont både här och var så har jag ändå lust att spela mera. Men klockan tickar iväg, borde gå och lägga mig, men jag känner mig inte direkt trött.


Men jag tror jag hoppar över det ändå, annars kan jag väl inte röra mig imorgon istället. Dessutom så ligger Erik inne på soffan och sover, han kom hem tidigare från jobbet, han mådde inte bra sa han.

Hittade en så snygg klänning på nelly som jag tänkte skulle vara på rean, men ack så fel jag hade. Den var inte med där, tyvärr. Fast Emma sa att de hade liknande klänningar på kapp ahl. Synd att jag sällan hinner in till stan. Kanske kan jag övertala Erik att vi tar en sväng förbi Marieberg på fredag, ja om han mår bättre. Då ska vi till Linde, och Theo ska fotas av en sån där riktig fotograf.

Nähe.. jag skulle ju gå och lägga mig, men först ta nåt att dricka, är ungefär hur törstig som helst. Sugen på mjölk, men jag borde dricka vatten. Får ibland ont i magen när jag dricker mjölk, tänk om jag håller på att bli intolerant eller nåt... fy, vad gör jag då. Är det bara laktos så funkar det väl ändå, för då kan jag ju ändå njuta av ett glas "riktigt god, mjölk" som de säger på reklamen.

Idag är det bara 1 månad kvar till julafton, härligt. Snart får man julpynta så det står härliga till här hemma. Myyyyysigt!
Men hur det ska gå med julgran och en klåfingrig 1-åring har jag ingen aning om... Theo vill nämligen inte alls lyssna när man säger nej. Läste i "mumins" blogg, hon funderade på att limma fast kulorna, och faktiskt, jag tror att det är ett bra sätt. Smidigt om de sitter fast från år till år, då slipper man klä om julgranen. Fast det där med att klä granen har ju iofs sin charm det med, dessutom blir det jobbigt om man ska ner med granen i en kartong när julen är förbi sen. Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig, satte mig här och tog det lugnt, och då vart jag genast lite trött.. och det gjorde ju inget förstås.

Nä SOVA nu... gonatt alla!


Nelly

Surfade runt på Nelly idag, hittade massor med fina klänningar där. Läste nämligen bambi's blogg, och hon hade bilder från deras sida. Och då vart jag ju självklart sugen på att kika in. Men tyvärr finns det ju massa fina klänningar, som jag jättegärna skulle ha på mig, men som kostar 3500, tyvärr är jag inte så förmögen så jag kan lägga de pengarna på en klänning. Raggar nämligen kläder till julen fortfarande. Men på måndag så blir det surfande på Nellys, för då öppnar rean där. Vart medlem där i går och trodde jag skulle hinna med att få nyhetsbrevet, och tillfälle att shoppa på rean redan nu, men den turen hade inte jag. Tyvärr. Men, men, de har väl rea fler gånger kan jag tro ;-).

Natten till idag var för övrigt ingen rolig natt. När jag skulle gå och lägga mig vid 00:20 igår kväll, och flytta över Theo till min säng så kräks han. Och då menar jag inte lite. Lyckligtvis hinner jag parera, så det mesta kommer på hans snuttefilt och lite på ett örngott. Så allt vart inte tvärblött rakt igenom. Så mitt i natten så fick jag ta han om en massa kräk och byta sängkläder. Theo fick byta pyjamas och vara öppe en stund. Han kräktes några gånger till under natten, men då var det mest slem som kom ut, kraken är ju förkyld också.
Han vart magsjuk, och det gjorde att pepparkaksbaket hos svärmor vart inställt. Men vi lovade Nathalie att vi skulle baka någon annan dag istället. Får se när det blir. Nästa helg ska hon till sin pappa, och på fredagen där så behöver hon vara ledig, för då ska vi till Lindesberg, där Theo ska fotograferas. Han har för övrigt fotats på dagis med, och de bilderna har jag fått hem, han vart faktiskt jättegullig. Det blir nog lite bilder till vänner och bekanta :-).

Lyckligtvis så känns det som att i alla fall jag kommer att klara mig från magsjuka, utan att bli smittad. Tänk att man faktiskt har lite imun försvar kvar. Trodde jag skulle åka på eländet på en gång, men det slapp jag visst. Hoppas jag i alla fall. Känner inte för magsjuka, det gör jag i och för sig aldrig.

Vi har ätit god middag idag, kalvstek med potatisgratäng och sallad. Smakade jättebra, fast köttet hade kunnat få kryddats lite mer, det smakade inte så där väldigt mycket, men det var gott ändå faktiskt. Jag var lat gällande potatisgratängen för den köpte jag färdig på ica, bara att värma i ugnen! Bra att man har varmluftsung, mycket smidigt!

Nu ska jag vara social med Erik.

Jag vill ha en julkalender!

Inte till mig själv alltså, och inte en sån där i papper med vanliga luckor eller som det är choklad bakom. Jag vill ha en i tyg, där man kan sätta paket i varje ruta. Och vilken tur då att det finns en tävling för just det.. en jättefin kalender, som skulle passa jättebra här hemma. Min dotter skulle bli överlycklig. Hon älskar julkalendrar av alla de slag. Hon har nog 3 stycken nu, en med choklad, en som det var lite leksaker i och så var det meningen att jag skulle göra en själv. Köpte grejor på rusta, de hade färdiga paket för det. Smidigt för en som har dåligt med idéer.
Men har man en liten tjej så kan man ju i något paket ha lite ringar och armband och sånt där.
Örhängen (hål i öronen är bra om de har då)
Halsband
Fina hårsnoddar och en hårborste
Gosedjur
En liten leksak, typ någon figur från "littlest pet shop"
Dockkläder
Barbiekläder
Trosor
Strumpor
Godis

Ja, det var lite förslag till en tjej, vad kan man lägga i till en liten kille då.. ja, läs nedan, men den listan blir nog inte riktigt lika lång.

Kalsonger
Strumpor
Actiongubbe av något slag
Bilar
Tycker den lilla killen om att leka med dockor så, ja dockkläder :-)
Pärlor, om han gillar att pyssla med sånt
Kritor
Någon annan actiongubbe (Finns ju flera olika om man kollar bionicle och sånt där)
Godis

Finns säkert mer som jag inte kommer på nu, skyller på tiden på dygnet, det är tidigt ännu.. fast jag borde egentligen vara van med att gå upp den här tiden nu.. eller när klockan är runt 7 rättare sagt.

Men som sagt, jag tänkte ju tävla om en sån där kalender, vill man inte tävla om den, så kan man kika in på klara färdiga gå.
Jag tävlar ju om den, klicka på bilden så kommer du oxå till tävlingen, om du vill vara med.




Igår hade jag namnsdag förresten. Den som grattade mig var mamma, och ingen annan, men det är ju inte så himla lätt att veta vad jag heter i andra namn. Erik grattade mig utan att han visste det, för han köpte en jättesöt liten tomte åt mig, som iaf jag gillar väldigt mycket. En sådan som man kan lägga ett värmeljus i, så lyser den så fint.
Tidigare på dagen så var jag, nathalie och theo hem till Marita och fikade lite. Jag skulle egentligen bara hämta ett papper där, som om att överföra föräldradagar från pappan till mig. Vi har ingen skrivare än (hrm, den står i förrådet, och har inga färgpatroner) så de var snälla och skrev ut pappret åt mig. När vi gick dit så öste snön ner, det var jättefint, och yngste Theo var alldeles lyrisk. Ska lägga in bilder om det. Min dotter modellade på garageuppfarten hihi. Kommer bilder på det med, i något annat inlägg :-).
Till helgen så ska det bakas pepparkakor, men jag skulle även behöva åka in till marieberg och köpa vinterkläder åt dottern. Så som en tjock vinterjacka, termobyxor, vantar, långkallsonger, bland annat.
Får se om det är nåt som kan hinnas med.

Har inte ätit någon frukost idag, känner mig inte sugen heller, känner mest för att gå och lägga mig och sova, fast jag egentligen inte har tid. Men det tar på krafterna att bli väckt flera gånger varje natt. Tar nog en tupplur i alla fall. Bättre att jag är pigg och glad än att jag sitter här och är sur som en citron med sömnbrist.

Snart är det jul hörni!!

Julproblem

Fast inte av någon svårare modell. Känns som att jag vet vad jag ska köpa till alla i julklapp, min dotter är jag väl mer eller mindre färdig med, och yngsta sonen med. Mellersta sonen vet jag oxå vad han ska få, iaf till viss del. Jag vet vad sambon ska få, och faster Emma och hennes sambo blir väl inte allt för svårt att lista ut nåt till. De ska ju ha bebis och flytta till hus, så nåt ska man väl lyckas hitta på kan man tycka. Hennes son Leo gillar påsklämmor, så tryter fantasin så får jag väl köpa ett pack med sådana ha ha. 
Men nu till problemet, vad ska jag ha på mig på julafton, och antagligen nyårsafton med. Julafton kommer att firas med många barn runt omkring, och nyarsafton så finns bara 1 barn här hemma. Kommer känns tomt. Skulle vara trist om vi bara satt hemma i år.. kanske kan man få hit lite folk... återstår att se. Får man tag på barnvakt kan man göra en fuling och åka på kryssning, om ekonomin tillåter. Fast det gör den antagligen inte.
Hittade en jättesnygg kännings om jag jättegärna velat ha. Men vissa saker satte stopp. 100% silke, som säkert är jätteskönt att ha på sig, men ack så besvärligt när den behöver tvättas, tål endast kemtvätt. 863 kr + frakt, tyckte jag oxå lät dyrt faktiskt. Men kanske billigt för nåt som är gjort av silke. Har aldrig provat kläder av det materialet förut, så jag vet inte vad jag missar.
Försökte få lite inspiration till kläder, kollade på hm och lindex online, men utan större framgång. Så det blir till att ge sig in till stora staden eller till marieberg. Men jag hade gärna haft med mig smakråd, Erik är inte till någon större hjälp, för när jag provar kläder så kollar han inte på hur de ser ut när de sitter på, då är han långt borta, så han får man ingen hjälp av. Snarare stressproblem.
Nästa helg ska vi baka pepparkakor, på lördagen tror jag det var sagt. Ringde och pratade med Nathalies pappa om det, och han frågade genast vad Nathalie tyckte om det hela. Jag frågade henne, och hon ville vara med och baka pepparkakor och lussebullar. Pappa kände sig nog lite utanför där gissar jag.

Det börjar ordna upp sig här hemma med den öppna spisen, kasetten och slangen står i garaget, någon form av ull som skulle vara med det hela och isolering följde med vad jag kunde förstå. Nu ska det väl upp och rotas på vinden, för att ta bort isolering från murstocken, och jag gissar att vi får börja riva och krånga i alexanders rum. För garderoberna står direkt mot murstocken, och så får det inte vara, tyvärr.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, trött som tusan vart jag. Trots att jag sov alldeles för mycket i förmiddags. Men som tack för det så sov Theo länge i eftermiddags, så jag han få lite gjort i alla fall. Imorgon är det dagisledigt, så det räcker om jag går upp vid halv åtta ungefär.

Gonatt

Cammo is the shit

Kom på mig själv idag, med att vara lite lagom grön här hemma. Har en grön munkjacka, med likadana byxor till, till det har jag strumpor som är gröna, med cammomönster. När vi skulle gå till dagis, så tänkte jag att om folk visste vad jag hade för tröja under jackan, så skulle de undra om jag skulle ut i skogen och gömma mig. För Theo var helt nerbäddad och syntes nästan inte i sin cammoåkpåse. Självklart en likadan mössa på huvudet.

Jag har kommit fram till att jag bara måste tävla i en tävling som hålls i min favoritbutik på nätet. Där finns alldeles för mycket fint, och jag handlar alldels för sällan, men det beror på att jag aldrig vet vad jag ska välja. Nu kom jag iofs på nåt som jag skulle vilja se på Theo. Ett par turkosrandiga byxor, och en tröja med en pirat på. Såg hennes son modella för det, och det var sååå gulligt.




Kan det bli bättre så här innan jul att få vinna precis vad man vill. Synd att de har alldeles för mycket fint där. Skulle gärna köpt en overall därifrån, som var såååå fina, men så lyckades jag ju fyna en på tradera.  På tal om tradera så lyckades jag buda hem ett par nya kavatskor för 250 kr. Istället för att ge 500 för dem i butik, mycket bra tyckte jag. Tyvärr blir det väl ca 300 när man lägger på frakten. Ska kika in i min mailbox nu, och se om jag fått nåt vinnarmail.

Det som jag ville vinna i tävlingen ovan var ett par bra vantar från troll, som är lätta att få på, eftersom det är dragkedja på dem. Hittade liknande vantar från Lindbergs, på babyproffsen, snygga, ville nästan ha ett par, men jag ångrade mig.

Hittade julklappar igår faktiskt. Alla Nathalies klappar är nog inhandlade nu, och Theo är nästan färdig. Han ska väl kanske få lite till, 3 klappar än så länge, 4 tänkte jag att han skulle få, om jag får som jag vill :-). Sen har vi alex kvar, han skulle nog uppskatta att få bionicle saker. Eller varför inte svärd och vapen, som han tydligen gillar väldigt mycket.
När jag ska handla åt Erik har jag ingen aning om... men den som lever får se. Jag kanske tar med mig Nathalie in till stan och shoppar med henne. Bara hon och jag, sen kan vi fika på nåt mysigt ställe.

Nähe, dags att kolla vinnarmail, sen ska jag lägga mig en stund. Ögonen håller på att rasa ihop.. jo jag vet, jag borde göra lite nytta istället för att sova... hmmm paradox delux

Diskriminering

Kollade på tv idag, på kanal 5 och room service. De gjorde om hos Börje Salming. Himla snyggt vart det. Under programets gång så såg jag att de sökne nya objekt. Rusar därför till datorn och surfar in på kanal5:s hemsida. Letar rätt på Room Service. Men vad står det där? Jo, att man kan bara söka om man bor i stockholmstrakten. Det tycker jag är diskriminering. Visst kan jag väl förstå att de som jobbar med programet har familj som de vill träffa. Men jag tycker att det är fel ändå. Det finns ju de som av vissa anledningar inte vill bo i stockholm, eller inte har råd för den delen. Då ska inte vi få söka. Varför göra ett inredningsprogram för bara stockholmare? Då kan de ju lika gärna bara visa programet för de som bor i stockholm, på en speciell kanal. Typ Tv stockholm.
Idag har Theo varit på dagis, precis som vanligt, allt hade gått kalasbra och så. Fick skjuts dit när jag skulle hämta honom, eftersom Nathalie inte behagade att skynda sig hem efter skolan. En promenad som tar 10 minuter i normal takt, tar för henne minst 30 minuter. Men okej, alla barn leker väl på vägen hem, det förstår jag med, för det gjorde ju jag med he he. Så egentligen ska jag nog inte säga så mycket. Glömde dessutom säga att hon skulle skynda sig hem idag, så jag får nog skylla mig själv.
Imorgon jobbar Erik sista dagen för denna vecka, Theo ska till bvc för 1 årskontrollen. Och vaccination. Dvs 2 stycken sprutor. Han lär vilja bli buren resten av dagen efter det. Så imorgon blir det snabb middag här hemma.
Ska nog ta mig en dusch idag, trots att jag gjorde det igår med. Men det är avkopplande på nåt vis.. sen ska jag se fram emot imorgon bitti, när theo är på dagis, nathalie i skolan och jag kan ligga i sängen bredvid erik. Vilket inte händer överdrivet ofta nu för tiden.
Nä, nu kallar duschen. Sen blir det byöversikt i travianland.

Egen personlighet

Har tydligen min blogg fått. Min header som jag hade är nu puts väck borta... jag vet inte varför. Min blogg har numera blivit skitful. Det ser inte klokt ut längre. Inte för att det var supersnyggt innan heller, men det ser garanterat värre ut nu.

Huga, läste kommentarerna, och min blogg har nog blivit om möjligt ännu tråkigare än förut. Men jag läser ett par bloggar varje dag, och där har det varit tävlingar, och jag har tänkt att eftersom jag ändå varit där och läst dem, så tänkte jag att jag kunde tävla också. Kul att se om man någon gång har lyckan med sig.

Men guess what, i denna blogg ska det inte tävlas nåt... inget alls faktiskt!

Håller på och fixar mat idag, blir latmat idag, potatismos och köttbullar. Lagom lätt att göra som alla gillar, till och med barnen. Men moset blir i alla fall riktigt mos. Jag klarar inte av pulvermos. Blääää. Skulle gärna göra egna köttbullar med, men jag tycker det tar för lång tid att trilla dem. Dessutom är det inte speciellt kul att steka dem.. suck. Hör ni vad hushållslat jag är? Vem vet, kanske får jag för mig att jag ska göra köttbullar till jul.

Vi har i alla fall bestämt att vi ska baka julkakor.. dvs pepparkakor och lussebullar. Fråga mig inte varför jag fick för mig att göra det, och fråga mig inte hur jag ska lyckas göra pepparkakor med en 1-åring runt benen. Jag kanske kan ta det någon dag när Theo är på dagis. Men det hade ju varit kul om Nathalie kunde vara med. Hittade helkul pepparkaksformar på formina. Finns en massa olika formar, bland annat hajar och krokodiler.

Alexander är här denna helgen, och på söndag så ska vi göra söndagsmiddag åt papporna. Det gäller alltså de pappor som hör hit, inte mitt X, lyckligtvis. Tror snart jag får utslag av honom.. Gaaaah, tur man kan bita sig i tungan och inget säga ibland. Men idag fick han inget kaffe.

Och just ja.. Nathalie tog hål i öronen igår. Vi var på väg hem från dagis med Theo, och hela vägen hem så pratade Nathalie om hur det skulle kännas att ta hål i öronen. Vad kompisar hade sagt, vad mormor hade sagt och så vidare. Så frågade jag henne när vi gick förbi hårverkstan om hon ville ta hål i öronen. Och det ville hon. Så vi gick in och bokade tid. Samma kväll klockan kvart i sex så var vi där, och hon vågade. Trodde jag inte. Nu är det bara jag kvar tror jag. Jag törs inte. Snacka om att jag är feg. Jag har fött barn utan bedövning, men hål i öronen törs jag inte ta.

Det får vara allt för idag!

Det där med att pinga

Vet jag inte om jag tror så mycket på, testade igår, kom upp till 28 läsare.. jiiihaaa, vilken mängd va? Någon kommentar, nä.. Å andra sidan så var min blogg rätt värdelös igår, dvs sämre än vad den brukar vara.

Idag hade jag tänkt att jag skulle få lite gjort här hemma. Ska börja riva lite på lilla toaletten, men ska ta en bild på hur det ser ut nu, så kan man se före och efter bilder sen... bild på det får nog komma sen.. just nu varken hinner eller vill jag. Måste ju få lite gjort innan det är dags att hämta miniplutt igen.
Han sken upp som en liten sol när han fick se att vi kom till dagis, och han fick se sin fröken, Alice. Jätteglad var han, när han fick se alla barnen. Han är nog ett riktigt dagisbarn, precis som min andra son, Alexander. Han älskade dagis från första stund han med. Men med han var det lite lättare, han gick ju själv vid den åldern, nåt som Theo inte alls tycker att han ska göra.

Testade för övrigt någon som jag aldrig testat förut idag. Jag provade det här med att beställa nytt recept elektroniskt. Har slut på sådana där piller som gör att man inte blir med bebis. För än ska det inte bli bebis, och det lär nog dröja ett bra tag till, för just nu så tar Theo all energi. Han har lite jobbigt på nätterna nu, han vaknar mycket och så där. Självklart vet jag att det beror på att han börjat dagis, och det är mycket nya intryck. Och jag vet att det lugnar ner sig också. Men det är jobbigt för mig, som inte får sova ordentligt.

De tog kort på dagis här om dagen förresten, så vi får se hur de bilderna blir, i slutet på denna månad ska vi till fotograf, på mormorns inrådan. Få en tjusig förstoring, och en liten fotoserie. Det är sååå mycket värt. Tyvärr har jag inte hittat något bra ställe att sätta upp de bilderna som jag har på både Nathalie och Alexander. Har inte hittat det perfekta stället. Vill inte att de ska sitta undangömda på en vägg, där man sällan ser dem, jag vill att de ska synas.

Nähe, nu ska jag börja riva, strax... ska ju tävla igen, om ett tjusigt armband kolla in denna bild:




Nä, nu ska jag komma igång med det jag skulle göra :)

På det igen!

Tävlingen alltså. Nu tävlar jag om ett par Odd Molly Ribbed Halfmittens. Och jag som fryser så mycket om händerna jämt, skulle verkligen behöva ett par sådana. Dessutom så är de väldigt tjusiga tycker jag!



Skulle man vilja köpa dessa själv i en affär, så hittar man dem på Folkart


Annars har Theo varit på dagis idag, ätit och sovit där. Det gick jättebra alltihopa.

Blir inget riktigt bra blogginlägg idag, måste avvika nu för att göra lite middag, men det låter som att jag måste leka lite med min lille plutt oxå.

Hade tänkt lägga in en video här, men nu har jag stängt ner det fönstret, så jag hoppar över det.

Ha de gott

Fått en fin sak

Som jag förvisso inte vunnit, men som jag ska hämta iaf. Det är en utmärkelse för en trevlig blogg. Fick den av honungsbullen, det tyckte jag var väldigt snällt av henne <3. Om någon ska utmärkelser för bra blogg så är det hon, hon har skrivandets kunskap, men det är samma sak med Olas mamma Annah, hon är oxå bra på att skriva.

Tiden går fort, jag skulle uppdatera här, här om dagen, men har jag hunnit med det? Nej då, tok heller, det kommer bara massor ivägen. Ett foto i timmen har inte heller blivit av, men jag skyller på dagis. Som för övrigt går jättebra. Theo bryr sig inte när jag går, tittar på mig och ler lite, som att han vet att snart kommer jag och hämtar honom igen. Imorgon ska ha vara där 9-13. Vilket betyder att han ska äta lunch där, och vila. Här hemma lär det betyda att jag får städa jag med, men allra säkrast är nog att jag sover lite. Är så grymt trött. Är det hösten som gör det? Skulle kunna sova hur mycket som helst. Är nog en nattmänniska. För nu på kvällen så känner jag mig inte så där vansinnigt trött. Men iofs, det kanske jag skulle göra, om jag inte sov middag så gott tillsammans med Theo.

Theo går inte ännu, om det var någon som undrade, han vägrar, det går inte att lura honom heller. Jo, jag lurade honom att ta ett steg framåt, som var ca 1 cm långt... men det räknas nog knappt. Har försökt lura honom med allt nu, men han är för smart, han genomskådar mig på en gång. Han sätter sig ner och kryper fram till mig istället. Mycket bättre tycker han. Men han är smart. Han har ju viss ordförståelse i alla fall. Han vet vad lampa är, nycklar, tutte, tvdosa, bil, träd och vad en massa annat är. Man kan säga att han ska hämta nycklarna, och så kan han göra det, om han vill så klart.

Nähe, nu orkar jag inte skriva mer, eller orkar, jag borde inte, för jag borde inta horisontalt läge.

RSS 2.0