Tävlar hos Muppsan!

Muppsan har alltid en massa trevliga tävlingar, eller nästan alltid i alla fall. Oftast med saker som jag mer än gärna kan tänka mig att ha själv, eller något till barnen...
"Jag är med och tävlar om ett silversmycke
med mitt barns fingeravtryck värde 450:-
från Lillfinger.com på Muppsan´s blogg,
var med du oxå"


Jag är med och tävlar om ett hemligt Gangstar
paket värde 400:- på Muppsan´s blogg
var med du oxå


Jag är med och tävlar om en valfri produkt hos
Living and Room, på Muppsan´s blogg,
var med du också!


Nu hoppas jag på en massa tur, för min dotter fyller år idag, det måste väl ge tur om något?

Berocca Boost

Det var ett tag sen, men bättre sent än aldrig. Det blir liksom inte mycket tid att skriva här när det är sommar. Gårdagen tillbringades på Sannabadet med 2 stycken barn. Gick över förväntan. Hade väl aldrig trott att den lilla killen skulle vilja åka den stora vattenrutchkanan, men det ville han. Med sin mamma förstås, så även jag fick leka lite :-). Nathalie simmar som aldrig förr och åker rutchkana själv. Igår hittade hon en kompis som var jämnårig med henne. De lekte där hela dagen, och badade tillsammans. Theo tyckte att det var kul att hoppa i vattnet från kanten, när jag tog emot honom. Men att få vatten i ansiktet var inte bra, såvida man inte åkte rutchkana, då gick det bra.
Hur som helst så skrev jag en kommentar i en blogg hos Muppsan. Hon är buzzador, och hade fått en kampanj för att buzza Berocca Boost. Var man bland de 5 första att kommentera så fick man ett smakprov. Jag skrev en kommentar, och fick hem en provpåse här om dagen. Denna morgon testade jag dem för första gången. Smaken är helt okej, förutom att jag känner på en gång att det är sötningsmedel i. Aspartam är inte min grej. Blir nästan illamående av det, vet inte varför. Men det känns i alla fall att man vaknar upp när man druckit den. Smaken är frisk, och färgen på drycken är helt klart tilltalande... Har man inget emot aspartam, så rekomenderas denna, jag kan nog faktiskt få i mig denna, trots aspartamet, men i måttliga mängder.
Tack Muppsan för att jag fick testa Berocca Boost.
Jag är också med och är buzzador, om du också vill bli medlem så kan du klicka på den här länken, så får du information om vad buzzador är.

RSS 2.0