Flyttar...

Flyttar bloggen till Wordpress. Hoppas ni få läsare följer med dit...
http://lindazblogg.wordpress.com
Bye bye!

God Morgon bloggen

Har inte skrivit sedan December. Det har liksom inte kommit för mig. Visst har bloggen flugit igenom huvudet ett antal gånger. Har funderat på att uppdatera. Men har inte känt att jag haft något vettigt att tillföra. Visserligen skriver jag aldrig om något viktigt, men äh strunt samma.
Lite har hänt sedan den 8:e December 2010 då jag senast uppdaterade (med en buzzadorkampanj).
Till att börja med så kan jag nu titulera mig som läkarsekreterare/medicinsk sekreterare!!
Jag vart färig lite senare än vad det var tänkt, men så har jag haft det väldigt svårt att hitta praktikplatser. Det ordnade jag i våras, då jag sökte en massa jobb. Då hörde de av sig från Geriatriska Kliniken, USÖ och erbjöd mig ett sommarvikariat. Jag skulle få komma dit och hälsa på och se vilka det var som jobbade där. Då passade jag på att fråga om jag kunde få göra mina sista veckors praktik där... Visst fick jag det. Praktiken ledde sedan till timanställning i ett antal veckor och därefter gick jag på sommarvikariat. Så denna sommar har varit väldigt lärorik. Sommarvikariatet är nu slut, men jag står fortfarande kvar som timvikarie.
Så nu vet ni vad jag har gjort i sommar - jobbat alltså.
Strax innan sommaren så flyttade min dotter hem till sin pappa, så just nu känns det väldigt tomt. Eller fortfarande tomt, hon flyttade ju redan i Maj.
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva, få ur mig och så vidare, men jag varken kan eller vill egentligen. Vill inte såra människor...
Men hur ser livet här ut just nu?
Ja Theo går på dagis 15 timmar i veckan. Erik har fast jobb i Laxå, men fick erbjudande om ett annat jobb... Han ska iväg på intervju på Torsdag.
Jag har en intervju inplanerad till den 13/9 på ett jobb som låter riktigt kul, skulle bli överlycklig om jag fick det. Visst det ligger i Lindesberg och det är endast halvtid som kan bli mer. Men oftast får jag höra att det var ju synd att det ligger så långt bort, att det bara är halvtid. Får bara höra felen... Känns meningslöst att tala om att man ska på jobbintervju eftersom man aldrig får höra "Grattis, vad kul" eller något i den stilen. Jo, på facebook... men det hade ju varit fint om man fått höra det från den som står en närmast.
Nog om det.
Igår var jag iväg och klippte mig. Nu har jag inte långt hår längre... kan jag säga. Den som vill se får väl komma och hälsa på ;).
Funderar på att flytta bloggen till en annan plattform - men frågan är om man kan kopiera över alla gamla inlägg på något bra vis...

RSS 2.0