En hälsning från Kartonglandet

Ja ni, jag bor fortfarande i landet Kartong, där allt är i papp och saker inte står framme utan är nerpackade... Fast det blir mer och mer grejor där nu, så snart så känns det nog som ett helt riktigt hem, men det lär nog samtidigt dröja.
Idag var vi i alla fall på banken och fixade lånen för huset där, fick nycklarna och allt sånt där som ska vara. Skrev våra autografer på hemskt många papper, men nu ska väl allt vara i sin rätt i alla fall. På måndag så ska vi skriva mer papper, för lägenheten som fortfarande är våran. Och så ska vi skriva bort lånet för den. Så nog har vi att göra.
Imorgon ska vi även flytta akvariet, tömma det på vatten, lyfta ur all sten och försöka fånga fisk dessutom, det lär ju inte bli det allra lättaste.
Idag ska vi äta middag hos svärmor, skönt att slippa tänka på det, tonfisksallad skulle det bli, det låter ju i alla fall gott... får hoppas jag inte får allt för mycket tonfisk i min portion sen, mår illa av att äta för min tonfisk.
Vart bjudna på lunch idag av mäklaren, gratis är gott, eller maten var nog god ändå, men det var ju trevligt att få äta på nåt ställe för första gången, utan att behöva betala för sig.
Annars har vi shoppat lite idag, bäddset till spjälsängen, fleese-filt, kudde och spjälskydd. Vart även en sån här hållare som man brukar ställa bestick i när man har diskat, men den har vi våra plastmatlagningssaker i, istället. Det vart så rörigt i lådan där de låg innan.
Annars så börjar jag bli trött, men det är väl bara rätt, som man ligger i nu om dagarna och grejar. Men håller jag på för mycket så nog tusan får jag ont i fogarna där fram, *aj ont inte skönt*. Har mensverk mest hela tiden, men inga sammandragningar, så jag vet inte vad det är. Men det gör bara ont när jag har hållit på för mycket... Kanske någon form av förberedelse för förlossningen som komma skall. Nä, hade jag varit ett par veckor längre fram i kalendern så hade jag velat ha bebis nu, men man får ju inte alltid som man vill.
Vi var på föräldragrupp här om dagen i fjugesta oxå, första träffen, himla mysig grupp var det där, och barnmorskan var inte alls lika knepig som den jag haft i Örebro. Skönt. Skulle ju till barnmorskan här någon dag, den 5:e tror jag det var, så det är ju ett tag kvar tills dess. Den 4:e är det föräldragrupp igen, å jag som planerat in att vi skulle iväg på studiebesök till förlossningen då, måste ringa om det imorgon, å så måste jag ringa Petra oxå. Mycket att komma ihåg nu.

Hoppas vi kan sova i huset i natt, som en första premiärnatt, vore mysigt... får väl se hur de blir...

Rent och Städat

Är det på ännu flera ställen nu. Erik smet iväg och hämtade lite lådor och grejor som vi ska ha till akvariet, och under tiden så passade jag på att plocka lite mer i köket. Eller lite.. det vart en hel del, med tanke på att jag städade ur en hel hög oxå. Så nu är det inte mycket skåp kvar i köket som ska städas. 
Senare i eftermiddag så gör jag väl (eller åtminstone försöker) ett ryck i sovrummet, och städar ur lite garderober. Alla utom en där är ju tom. En garderob där är ju städad... Allt för att det ska gå fort å städa sen. Jag tänkte att jag kan ju iaf städa det jag kan och orkar, innan den äldre truppen får ta över.. Äldre truppen.. ja det är mamma och svärmor he he. Men jag kommer vara här jag oxå.

Nu är det sjukamp, det är spännande med VM. Carro leder... nu ska de springa 200 meter, å nu ska jag vara limmad.

Packade Hemlisar

Som så mycket annat här hemma, så finns det även packade hemlisar.. Alltså inte packade som i full av sprit och så vidare, utan nerpackade i en plastsäck. Hemlisar undrar ni? Ja galgar då... De heter "hemlis" på ikea... De flesta galgar vi har är ju därifrån, förutom några uråldriga som hängt med sen urminnes tider...
Men jag har fått en hel del gjort idag, inte bara jag för den delen, Erik har gjort en massa, och så var Lasse och Marita här och hjälpte till oxå. Så nu bor vi i en tvårummare. För barnens rum är tomt, och dessutom städat. Så skönt att ha det gjort. Dessutom så är några skåp i köket städade och urplockade.

Vad har vi mer hunnit med att göra idag då? Fikade lite här hemma när vi hade städat och packat en kärra full med grejor, smakade bra. Och senare så åkte vi till Marieberg, var in på Silvan och kollade, var även in på K-rauta. På vägen hem så tankade Erik bilen. Väl hemma så fixade jag maten, Erik rakade sig och duschade. Kollade på tv en stund, och sen så packade vi ännu mera saker här hemma, som ska iväg till Fjugesta imorgon.

Imorgon, å vad jag ser fram emot imorgon, ska iväg å hälsa på Karin då, i hennes nya lägenhet, det ska bli så skönt att komma hemifrån en stund, och vara ifrån Erik, för att vara riktigt ärlig. Visst, han jobbar om nätterna, men då sover ju jag, så det märker jag ju inte mycket av. Inte så kul att smyga runt här hemma och försöka vara tyst, och samtidigt försöka få en hel massa gjort. Det är ju inte många dagar kvar nu. Vi bor kvar här tills på söndag, sen så bor vi i Fjugesta... söndag till Onsdag (tror jag) så sover vi hos Lasse och Marita. På Onsdag ska vi skriva en massa papper, dvs försöka skriva ett antal likadana autografer på ett antal papper... Men tänk, snart äger vi ett hus, jag och Erik.. huga, tiden har gått fort, vi ska ha barn dessutom, å allt inom loppet av himla kort tid... Mäktigt när man tänker på det.

Nu väntar jag bara på att Erik ska åka till jobbet, sen ska jag lägga mej i badet, försöka läsa lite och sen så ska jag försöka sova i bra tid...


Jag som tyckte jag var pigg

Det har jag ångrat att jag sagt nu... flera gånger om... Jävla väder, varmt och jävligt, vad fan skulle sommar'n komma nu för? Den skulle väl vara här i Juli, när alla har semester... inte nu, i slutet av Augusti.. det är ju för i h*lvete snart September... Skratta ni åt min plåga, men det är inte kul att vara gravid i vecka 33 och packa och städa lägenhet. Men jag är lite stolt över mig själv idag...  Vad jag har gjort?
Plockat ur en massa grejor i databordet, packat en massa köksgrejor, och så har jag torkat ur 2 stycken skåp. Okej, inte så mycket egentligen... Eller jo.. mycket för lille mej...
Vart varse om igår att vi tappat en vecka... både jag å Erik var helt bombsäkra på att det faktiskt var 2 veckor kvar tills vi skulle flytta... kollade noga i allmenackan igår... HJÄÄÄÄÄÄLLP, vi flyttar ju typ i slutet av den här veckan..
Nästa vecka på onsdag, ska vi skriva alla bankpapper, om lån och sånt, å betala för huset, och så ska vi få nycklarna. Vi ska visst käka lunch med mäklaren oxå... roligare kunde man väl ha.. så överdrivet trevlig är han ju inte...
Mina snälla barn har åkt hem, men i Söndags var jag så himla trött, på allt, bet mig i tungan ett flertal gånger för att inte bli arg, det var kiv mest hela tiden... Men de var snälla och hjälpe till att packa lite i alla fall. De packade sina kläder och Nathalie packade sina dockkläder i en kartong, tillsammans med sina bariedockor och kläder till dem.

Men nu har jag legat i så det räcker för ett tag.. fick lite blodtrycksfall... mår illa... Urk.. annars är det väl kroppen som säger ifrån, att jag ska lugna ner mig och inte ligga i så förbaskat.. Men snälla kroppen, fatta.. jag har inte tid att ta det lugnt å slappa nu...
Bort med den där envist blåa himlen nu, jag vill ha regn, åska, kyla... jag som kände på luften igår, och anade att hösten var på väg, vart tog de vägen... nu är den ju borta... HÖÖÖÖST kom tillbaka...

Nä, ska nog ta mig ett glas Juice och se om jag kan skrämma upp mitt blodtryck igen...

Fick en inbjudan från Karin, om att komma å hälsa på henne,  å det ska jag banne mig göra någon dag... Det finns ju faktiskt inte såååå himla mycket kvar att packa... Visst, det finns i köket, och i lådorna där, stora köksmaskiner, finns lite i sovrummet, typ kläder och sånt, men mycket av mina kläder är redan packade, de som finns kvar här hemma, är bara de kläder jag kan ha... vilket inte är mycket... Har inte köpt en helt ny garderob bara för att jag är gravid, visst har jag köpt några byxor, ett par toppar och sånt där, men man måste ju ha kläder på sig.. finns ju de som spenderar tusentals kronor på att köpa en ny garderob för att man är gravid, ska vara trendiga och blaha blaha... ORKA!!!! Nä.. nu ska jag sluta reta mig på allt... Borde sova en stund, svärmor och svärfar kommer senare i eftermiddag, å ska jag inte vara totalt borta i skallen då, så är det bäl bäst jag passar på att vila...

Operation Sanering?!

Ja, det kan man ju fundera på om det blir när man väl har flyttat till huset... Nej, nej, det är inga fel på huset, inga skador eller nåt annat tråkigt. Det är bara en liten detalj, som man inte vill utsätta ett litet barn för, och som jag inte vill utsätta någon med allergi för heller, nämligen en helteckningsmatta sen 70-talet. Visst, rengjord ett par gånger, men om den har legat sen dess, så kan den ju inte vara alldeles trevlig. Iaf inte om man kollar på den i microskåp...
Vad skall vi göra åt detta då? Ja, efter mycket dividerande fram och tillbaka, och hit och dit, om vi har råd, vad ska vi ha, hur ska vi ha, vilken färg ska vi ha, vad kostar si, och vad kostar så? Så har vi iaf kommit fram till att det blir renovering av vardagsrummet, som det ser ut nu så blir det renovering av båda vardagsrummen, det finns ju faktiskt två, ett lite mindre och ett jättestort. Vad vi ska ha för golv är oklart, men får Erik bestämma så blir det trägolv, Ek... Som jag kan hålla med om är fint, men mörkt kan jag tänka. Aja, vi får väl försöka komma överens om nåt.

Annars så ska barnen komma idag, sista helgen innan vi flyttar, de blir massa mycket att göra när de har åkt hem sen... Men eftersom de ville hjälpa till att flytta, så får jag väl låta dem hjälpa till, lite i alla fall. Deras kläder måste ju packas ner i kartonger innan de åker, och deras leksaker måste packas ner, dvs det som inte får plats i deras plastbackar med grejor i, så det får de hjälpa till med på söndag, om de vill.

Besynnerligt väder idag, när jag vaknade så var det grådassigt å halvstorm, dagen fortsatte i samma stil, förutom att det vart ännu mera grådassigt å ännu mera storm så vart det även en massa regn oxå. Kul, näe, de tycker jag inte. Å nu när jag tittar ut genom fönstret så ser jag blå himmel, vart kom den ifrån?! Jag som tyckte det var bra väder när det var mulet...

Fy vad tiden går fort ibland, när man tänker efter. 32 fulla veckor idag, så då är man inne i graviditetsvecka 33, märklig räkning men så är det i alla fall. Vilken månad jag är i orkar jag inte svara på, för det beror på vilken månad man ska gå efter, om man ska gå efter den så kallade lunarmånaden eller kalendermånaden.

Idag har vi plockat undan lite här hemma, å nu så känns det mest som att man vill sitta på ett ställe och lata sig lite... men det hinns inte med, måste plocka ordning på bordet här i vardagsrummet, ska även bädda och vika kläder tänkte jag.. Så det är ju en ganska lugn sysselsättning ändå. Ska även fundera på mat, jag är lite sugen på fisk... så om någon har ett gott recept med fisk så får ni gärna dela med er :-).

Vill ha objekt...

Som många av våra bekanta vet så är vi inne på saltvattenskar... Istället för vanliga sötvattensfiskar å sånt så har vi saltvatten. (inget fel med sötvatten). Hur som helst så börjar våra större fiskar växa ur vårat kar, tyvärr... Vi hittade ett kar som vi vill ha.. vad han ska ha för det tänker jag inte tala om.. (risken finns ju för andra spekulanter...). Men för det priset, och med det som vi vill ha, så är det svårt att säga nej. Vi har länge diskuterat om en uppgradering skulle vara möjlig, å det tror vi att det är. Jag vet, jag låter naiv... som om jag inte vet vilken tid en bebis tar, å att vi borde ge den all tid när den väl kommer ut. Men nångång får jag väl hoppas att den sover... Men som sagt, det är ett vill ha objekt, inget som är säkert att vi får köpa det, men chansen finns.
Hur det ser ut?? Ja, jag har en bild som jag länkat till.. ni får hålla till godo med den...
http://www.putfile.com/pic.php?img=5192259

Vad har annars hänt i dag då? Inte så mycket egentligen. Vaknade alldeles för tidigt, vart nämligen väckt av Erik, som snarkade... inte kunde jag få honom tyst heller... Åååå vad jag önskade att jag fick slå honom med nåt hårt, jag som bara ville sova en stund till... Men, men.. jag kom ju iaf upp i rätt så vettig tid. Gick här hemma å skräpade ett tag, sen så gick jag ut å bokade tid i tvättstugan. Fanns inte många tider lediga, men jag bokade stora maskinen, å tvättade lakan. Hittade även en tumlartid, så den tog jag oxå. Hemma så drog jag igång en maskin med tvätt, när den var klar så hängde jag ut den, den torkade nästan på en gång tror jag... Varmt på balkongen när solen ligger på glaset.. Funkade nästan bättre än ett torkskåp...
Senare på eftermiddagen så tvättade jag en till maskin, men med mörk tvätt, så nu finns det inte mycket tvätt kvar här hemma. Skönt det, men det lär väl hinnas med ett par maskiner till innan det är dags för flytt. Måste ju byta lakan i sängen.. de är inte rena och roliga längre.

Middag har vi ätit idag med, men inte var den lika god som gårdagens middag... köttfärsbiffar, med mitt recept.. det finns det inte många som klår... MUMS. Idag vart det nåt så enkelt som fiskpinnar, av den enkla anledningen att jag inte tagit fram nåt att tina... blir sällan bra att tina stelfruset till normalt i micron heller...

Nähe.. man kanske skulle överraska Erik lite, med att bädda rent i sängen... då blir han nog glad imorgon bitti när han kommer hem. Vi har 3 typer av nerräkning har jag kommit på... vi räknar ner tills det är dags för förlossning, vi räknar ner till husflytt, och så räknar vi ner på antalet nätter han måste jobba innan han är ledig en vecka...

Imorgon ska jag iväg å fika med några kompisar... eller fika... jag ska bara äta glass.. snälla Karin skulle bjuda mig... har lovat att bjuda tillbaka!!
I helgen kommer barnen, hoppas de kommer gå bra, trots att det är rätt tråkigt att vara här just nu... men det kommer ju bli bättre sen.
Nästa vecka så är det färlädragrupp ena dagen och så ska vi till barnmorskan en annan dag... Stick i fingret då en dag vet jag.. blääää, vill inte.
Ska köpa blutsaft å bunkra upp lite med, vet ju inte alls hur mitt järnvärde ser ut.. har ju känt mig lite tröttare på sistone.. så det kanske är min kropp som börjar få slut på järn...
Nä.. ha de så bra alla!!

60 dagar kvar!

Tiden går. Fort nu för tiden. Tyckte den gick hur långsamt som helst när barnen var här... men nu, när man håller på å flyttar å plockar och bara har en ensam vardag så att säga, ja då rusar dagarna förbi. Vet inte vart tiden tar vägen. Tänk va.. 60 dagar, det är typ 2 månader, det är ju nästan ingenting... Men vad skönt det är.. snart, snart, snart får jag hålla min lilla bebis...
Annars har jag inte mycket att säga om läget. Men för att nämna något så kan jag väl säga att Erik har börjat jobba igen, han jobbar natt. Det ska han göra nu i några veckor, sen är han ledig en vecka till, under tiden som vi flyttar. Och vi har fått erbjudande om att bo lite hos svärmor och svärfar. Skönt faktiskt, okej, det är inget hotell, och jag räknar med att jag får hjälpa till lite, och dessutom så har man ju lägenheten här oxå, som ska packas ur och städas. Och innan vårat hus är beboerligt så får vi sova och bo där lite... det blir ju iaf någonstans att äta och sova på... Men det kommer säkert bli himla bra.
Idag har jag fått lite gjort i alla fall, har ringt lite samtal, och så har jag dessutom bokat tid för studiebesök på förslossningsavdelningen i Karlskoga. Jag och Petra ska dit, och med ska även våra sambos. Det ska bli mysigt. Var så trevligt att prata med dem igen, man känner sig så välkommen när man ringer dit, å de blir så glada när det ringer någon utifrån och väljer att föda barn hos dem. Men det är först i September som vi ska dit.
På Onsdag så ska jag eventuellt fika på stan med några gravidkompisar, det ska bli trevligt, en av dem som eventuellt ska med ska ha barn den 18/8.
Beställde en omlottbody, och ett par sparkbyxor till bebis, och en munkjacka till mig på hm idag, kommer i vecka 35 vad jag kunde förstå.

Bebis var sur igår, vägrade att sparka där inne, den verkligen vägrade... den märkte nog av en förändring i rutinerna... den är ju van vid att dess pappa är hemma om kvällarna, och van att höra hans röst om kvällarna... och då kicka som en halv dåre. Men igår var det kolugnt, en lam kick någon gång ibland (så att inte mamma skulle bli orolig).

Har varit på lite strapatser idag, var in å fick ett papper påskrivet på AF, därifrån till FK för att lämna in pappret och så vidare till babyproffsen för att höra mig för vad en madrass till en vagga kostar, om man ska måttbeställa en, efter det så gick jag till hm, hittade lite söta kläder där, har blivit lite tokig i kläderna i serien: me and my dog... bara älskar de kläderna... Var tvungen att klämma och känna lite på dem... har ju beställt som ovan, å samma kläder fanns i butik :-).

Fixade käk nu ikväll, köttfärsbiffar med potatis och sås, köpte rårörda lingon till det, mycket godare än lingonsylt... Så det har vi ätit idag.

När jag var på stan idag så tänkte jag köpa blutsaft, inte för att jag känner mig trött, men blodvärdet är väl lägre denna gången än vad det var de andra gångerna när jag var gravid.. så det är väl bäst att gardera sig lite.
Men det var slut när jag var på hälsokost... Skulle vidare till life butiken, men hann inte innan bussen kom, så jag tog den hem istället. Får fixa blutsaft och eventuellt förberedelseolja om ett par dagar.

Nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan.
Ha de gott!!
Bjuder på en liten bild på magen :-)

image6

Dessa äckliga djur...

Å då snackar jag om harkrankar.. det finns inga äckligare djur.. ser ut som flygande spindlar, eller myggor som gått på anabola, men utan muskler... Bläää. Jag brukar vara djurvän, men de där hemska flygande varelserna har jag ingen som helst respekt för, de slås ihjäl, hårt och brutalt, och gärna 5 gånger efter varandra, så att jag kan vara riktigt säker på att de är riktigt, riktigt döda...
Fick gå runt här hemma igår, men mord i sinnet och mörda harkrankar...de hade intagit sovrummet... äckeldjur... Dog gjorde de iaf, den sista som jag hittade i förmiddags hade vett nog att flyga ut själv... Kanske hade den sett vad som hade hänt med dess artfränder...

Idag har jag varit hos en kompis å druckit lite kaffe, å snackat lite.. rätt trevligt var det. De bodde i en villa ute i lillån, mysigt ställe tyckte jag. Så vi tjattrade bort ett par timmar, och så fick jag skjuts hem, himla snällt i det här vädret, för just nu så ösregnar det.

Snart ska vi packa in grejor i bilen, sen så ska vi åka till Fjugesta och lämna dem, senare vid 18-tiden så ska vi till de som äger huset nu, och kolla på grejor som de vill bli av med, och eventuellt köpa en del av dem. Vad vi ska hitta på efter det har jag ingen aning om, men nåt lär det väl bli.

Känner mej rätt lyckligt lottad som faktiskt inte har några gravidkrämpor, iaf inte om man jämför med andra. Många har foglossning, å svårt att gå längre sträckor, de vaggar fram, får springa på toa i tid och otid, de tycker det är varmt och flåsar på som tusan när de ska göra nåt. En annan mår allmänt jättebra, har inte ont någonstans, flåsar inte nämnvärt när jag går, och inte vaggar jag fram heller, iaf inte ännu. Men så länge magen växer och bebis sparkar så tänker jag vara nöjd.
Nu ska vi ta nåt att äta, jag är hungrig...

Sommar, sommar, sommar

Äntligen har vi fått lite sommar, även om jag frivilligt skulle kunna lägga mig i ett kylskåp.. (frys känns för kallt). Men det känns som om man bör njuta av den lilla sommaren man får. För det har ju varit riktigt pissväder här egentligen. Å så länge jag slipper svälla upp med en massa vatten, så är jag nöjd. Än så länge har jag inte speciellt mycket vatten i kroppen. Har nog lite i benen, men inte så det spänner eller gör ont, har inte heller nåt i fötterna, och känner inget i händerna heller, men jag törs inte ha ring på mig.

Idag har vi varit iväg till Fjugesta och kollat till Kisse, allt var bara bra med henne, fyllde på hennes mat, bytte hennes vatten, och vattnade lite blommor. Jag snodde även deras skrivare en liten sväng. Ville skriva ut en kupong så att jag kunde få ta ut en box från babyproffsen gratis. Var där och hämtade den idag. Var väl egentligen inget jätte speciellt i den, men kul att hämta den i alla fall. Finns himla mycket coolt där, som jag vill ha.. eller rättare sagt som vi vill ha. Har snöat in på häftiga bäddset, finns många coola och snygga.
Så efter att vi varit i Fjugesta så åkte vi till Marieberg. Kollade lite på ikea, och så var vi in till själva mariebergs centrum, kommer bli himla snyggt där sen, när allt är ombyggt och klart. Iaf om man kollar på ritningar och så. Står att det ska gå från 60 butiker till 110... kommer ju bli gigantiskt.

Kollade upp här om dagen om abonemanget på min mobil, det är ju bundet ett tag till, och har inte tänkt att byta bort det heller, då det passar mig jättebra. Men min telefon är inte så bra längre. Eller den kan göra vad den ska men joysticken i mitten har tappat sin gummiplutt, så den finns inte kvar längre, och så kan jag inte ta kort med den längre, iaf inte så att de blir bra. Men i September så får jag iaf byta telefon utan kostnad, och bara förlänga abonemanget, känns bra :-). Återstår att se om jag kan hitta någon som är lika bra. Har hittat en som är rysligt snygg, men den har ingen radio, å och det vill gärna jag ha.

Annars så närmar det sig med stormsteg med flytten. Barnen har åkt hem å jag saknar dem nåt otroligt. Gick över förväntan att ha dem här i två veckor. Har nästan dåligt samvete över att de inte bor hos mig. Och när jag bodde själv i Storå och hade dem varannan vecka så orkade jag knappt med dem, orkade nästan ingenting. Men jag gissar att det var en form av utmattning, att jag var så avdankad eller vad man ska säga efter att ha gått ifrån deras pappa, en flytt och mycket som var jobbigt, då kändes det som en börda i sig att ha barnen varannan vecka. Så på nåt sätt så kändes det jobbigt att de skulle vara här i två veckor, som inte Erik är van vid.. han är ju van vid att de är här varannan helg. Men både han å jag tycker att det gick över förväntan att ha dem här. Det gick bra till sist, det vart ju en omställning för barnen, och det satt väl avtryck i deras betéende. Och efter att vi bråkat om uppfostran och så vidare så kändes det som om vi vart mer enade. Till och med Erik tyckte att det var skönt att ha dem här... (höll på sätta i halsen när han sa det).

Är annars glad för kompis Karins skull, som äntligen slipper att bo i Varberga, hon har fått tag på en större lägenhet i Tybble, skönt för henne. Hade gärna hjälpt henne att flytta, men det känns som om jag har mitt att stå i här, tyvärr.

Annars försöker jag fundera ut på vad som är kvar att köpa till bebis, och så funderar jag på hur lång tid jag egentligen har kvar innan det är dags för förlossning. Undrar även hur mycket vi hinner få i ordning hemma innan bebis kommer. Sist men inte minst så undrar jag hur Erik kommer reagera över förlossningen, måste försöka prata igenom den med honom på nåt sätt, vet bara inte riktigt hur. Å så är det ju funderingar om vad man ska packa i väskan till BB.

Nästa helg på lördag ska jag vara barnvakt åt Leo i några timmar på kvällen, hans föräldrar ska iväg å kolla på Per Gessle som spelar här i Örebro. Det ska nog gå bra :-). Får se om Erik följer med mig... så jag slipper sitta där själv.. annars går ju det med bra.

Nähe.. nu ska jag kolla det sista på lyxfällan.. som jag redan sett en gång...

Kram på några stycken :-)

Kolla in den fina buketten med blommor, sådana fick jag nästan varje dag när de var här!!

image5










Banken Stefan

Stog det på en lapp på kylskåpet fram tills tidigt i eftermiddags. Nu har vi varit där. Vi hade med oss en liten lapp med vad som är nödvändigt att göra under den närmsta framtiden, och så hade vi med oss kontrakt på vad vi köpt huset för, vad vi säljer lägenheten för och så vidare. Vi trodde inte vi skulle få beviljat att ta lån på allt som vi skrivit upp, att det skulle bli för mycket och så. Men vi fick igenom allt. Så nu har vi en slags byggkredit i ett år, och vi betalar ingen ränta på det lånet så länge vi inte använder det... Så under ett bra tag så kommer vi bo relativt billigt. När allt sen är gjort så ska vi höra av oss till mäklaren, och på så vis få huset uppvärderat. Och då får vi in en hel del lån under bottenlånet. Blir nog kalasbra.
Under 30 dagar kvar nu tills vi flyttar, på söndag åker barnen hem, och sen träffar jag nog inte dem på ett tag. Får se hur det blir, om jag ska ha barnen här om två helger sen, då det knappt är några saker här, men har jag dem inte här då, så kommer jag inte heller kunna ha dem gången efter det, och då kommer jag inte få träffa dem på evigheter, vilket känns himla trist. Får se hur jag/vi löser det där. Erik tycks ju inte förstå att man faktiskt saknar sina barn, men det är väl förståerligt, då han aldrig saknar nåt, vare sig saker eller personer. Så jag kan väl inte räkna med att han ska förstå heller.
Precis idag så är det 70 dagar kvar till beräknad förlossning, tiden går rätt fort. Så det blir bebis rätt snart efter vi har flyttat, återstår att se om det blir tidigare, hoppas innerligt att det inte blir en försenad bebis.
Tyckte inte om väderleksrapporten idag, de har lovat värme nu de närmsta dagarna, me NOT like. Blääää, jag kommer ju att försvinna bort. Ska börja semestera på nordpoolen.
Har bakat muffins idag, choklad vart det idag, här om dagen gjorde jag med citronsmak... vi ska väl snart fika lite är det tänkt, får se när vi får dem i säng här.
Vi var uppe tidigt idag, för vi skulle åka iväg till fjugesta rätt tidigt, lämna grejor, åka till banken, tillbaka dit, vi åt lite och strax efter det så var det dags för hemgång.
Var snortrött på vägen hem, tur jag inte kör.... Väl hemma så la jag mig och sov middag, barnen var ute mestadels av den tiden. Sååå skönt det var att sova, jag tvärslocknade. Har vilat nu i några dagar på raken, mitt på dagen, men då har jag inte somnat, och sovit i flera timmar, då har jag snarare halvsovit. Vilket räcker himla bra det med.
Nu vid denna tidiga timme så är jag astrött igen.

Hade folk här, häromdagen. Petra, Katja och Karin var här, vi fikade lite och snackade lite, och hade allmänt trevligt. Erik flydde efter ett tag fältet, han hade svårt att fatta att vi bara kunde sitta å tjattra så länge, utan att tröttna... ha ha ha... Jag tänkte fråga samma konstiga fråga fast om reklam på toaletten, att hur orkar man läsa samma skit om och om igen utan att tröttna på det???

Nähe.. nu ska jag ta fram fika här hemma tänkte jag, känner av lite halsbränna.. inte kul.. vill inte ta snusktabletter, de kräks man ju nästan av... Skulle ju kolla om jag fått nåra mail med...

Ha de gott :-)

RSS 2.0