Tack alla snälla!

Ibland är det bra att ha en blogg, när man deppar ihop totalt så kan man få lite peppning, som man så väl behöver ibland. Det lutar åt att jag i alla fall kommer att söka till högskolan, återstår att se om jag kommer in. Ska försöka läsa lite mer om ubildningen. Eller jag vet vad den går ut på, men jag vet inte om jag måste sitta där borta hela dagarna... då lär jag väl tråka bort. Iofs, jag och självdissiplin har väl aldrig varit bästa vänner. Men kanske går det bättre när man väl vill nåt, på riktigt?

Här om dagen så var jag hemma hos Emma, och hälsade på. Gosade bebis... hon är såååå liten, såååå söt och luktar sååååå gott... Såg nog ut som en stolt höna när jag gick runt med henne. Emma fick nog ett och annat gott skratt åt mig. Lilltjejen och jag hade värsta snacket, hon fattade precis vad jag menade. Det är jag HELT säker på. 


Söta lilltösen :-)


Här under gör man vissa stinkande behov... Lyckligtvis i blöjan...Akta er för Riddare Purjo!

Plugga?!

Läste på text-tv idag, att nu ska det bli ännu svårare att komma in på högskola... undrar vad regeringen är ute efter egentligen? Att folk inte ska bli smarta? Eller ska folk inte utbilda sig, och kunna få högre lön, vilket skulle ge mera skatt till staten? Det är nästan så man börjar tro att de som styr över sverige inte vill att folk ska göra annat än arbeta. Självklart skulle kanske det vara det bästa, i alla fall ur statens synpunkt, för det skulle ju ge mest pengar... Men ibland så känner man faktiskt som människa att man vill gå vidare, lära sig nåt nytt, ha möjlighet att göra något annat... 

Jag skrev för några inlägg sen att jag var lite inne på att plugga till medicins sekreterare... Var jätte taggad av att söka den utbildningen på Örebro Universitet. Men hasplar ur mig det till morsan som genast häver ur sig att jag inte ska tro att det är en utbildning som man gör på 8 veckor... Fattar inte vad hon fick det ifrån, men det sa hon i alla fall... Och då kändes det liksom som att hon inte tror på mig, för att i nästa stund säga att jag har såååå lätt för att lära mig och har ett riktigt läshuvud (inte helt sant... men hon kan väl få tro det om hon vill). Sen börjar jag prata med Erik om den utbildningen. Men då får jag genast höra att det är bättre att ta en KY utbildning istället. För annars får jag ingen praktik och kommer säket inte få nåt jobb efteråt heller, eftersom jag inte kunnat visa vem jag är och vad jag går för ute på någon praktikplats. Nähe, vad synd... då kunde jag glömma det då. För medicins sekreterare kan man plugga till via KY utbildning, men då får jag vackert flytta, för ingen av dem erbjuds att plugga till på distans. Så då känns det som att allt är åt skogen... varför ska jag plugga för, när ingen tror på mig, eller ger mig nåt stöd... 

När syrran skulle plugga så var mamma såååå stolt, hon var sååå duktig som klarade tenta efter tenta. Men jag då... jag kan visst ingenting... kommer inte klara någonting. Så känns det. Jag får väl gå här och trampa i samma gamla fotspår, för nåt annat lär jag väl inte klara av. 
Jag som drömde en gång att jag skulle få en titel, och ett riktigt jobb...*tårarna rinner ner för kinden*

God Morgon!

Nu är Theo mycket piggare, visserligen käkar han alvedon, men det får han göra tills det värsta onda i öronen ger med sig, vilket det bör göra rätt snart, eftersom han käkade de två första kurerna av penicillinet igår. Men det går bra att ge honom medicinen, trodde jag inte. Kåvepenin, eller penicillin över huvud taget brukar ju inte smaka vidare smaskens. Skillnad med hostmedicin, där de oftast brukar lyckas maskera det äckliga med smakämnen. 

Men nu tycker jag att alla här hemma ska få vara friska, börjar tröttna på det här med sjukdomar nu. Måste försöka åka in till KFG på måndag, så jag kan få aktivitetsstödet påskrivet, annars lär jag väl aldrig få mina pengar, nu är de rejält sena, men det beror ju som sagt på att jag har haft sjuka barn, och att jag själv har varit sjuk, så jag har inte kunnat ta mig någonstans.

Nu ska jag byta bajsblöja, sen ska jag försöka ta hand om lite disk... min tur idag, Erik gjorde det igår... 

Trött...

Theo somnade sent, han kollade på hela Let's Dance, han sov middag så länge, så sent. Han vaknade halv sju på kvällen. Tyvärr så somnade ju jag med, så jag kunde ju inte väcka honom när han sovit en timme som jag tänkt. Istället sov han som en stock i 2 timmar.  Själv är jag trött fortfarande... skulle utan problem kunna gå och lägga mig och sova hela natten. 

När jag ändå skriver så får man väl passa på att gratta det vinnande paret i Let's Dance, så GRATTIS till stora starka Magnus. Men jag tyckte Laila var bäst... den sista dansen var väldigt vacker, nästan så att till och med jag vart tårögd, trots att jag inte är så insatt i dansens alla konster.

Hoppas att ni som läser har haft en trevlig Fredagskväll, det har jag haft. Med våfflor till tv:n... Lånade våffeljärn av svärmor, vårat var trasigt i sladden, så det tordes jag inte använda. Men det som svärmor hade gjorde väldigt goda våfflor det med :-). 

God natt!

Stackars små barn...

Lider med mina barn.. tycker synd om dem nu. Theo har öroninflammation, har fått Kåvepenin idag. Alla har sagt att det smakar apa, men Theo smaskar i sig det, som om det vore vitt godis... Nathalie har feber, och har ont i halsen, men tror inte att det är nåt värre än så. Eller nog hoppas jag det i alla fall. Nu när jag tänker efter så är hon ju inte snuvig, vilket kan vara ett symptom på streptokocker, grupp A. MEN, det kan läka ut av sig själv, fick jag höra av doktorn när jag själv var där sist. 

Nu ska jag fortsätta kika på Let's Dance...

Äntligen ett svar!!

Idag ringde vårdcentralen, som de faktiskt sa att de skulle göra. Det som är lite störigt med dem är att de inte kan säga när de ska ringa. Det kan de säga om man ringer och bokar tid,  via en telefonsvarare, men när de ska ringa utanför telefontid så att säga så kan de inte säga några tider, inte ens på ett ungefär. Men de ringde vid half fem i alla fall. Och Theo ska få träffa doktorn imorgon klockan 11.

Idag kom Nattis hem tidigare från skolan, hon hade så ont i halsen sa hon. Kollade febern på henne och den var uppe i 39,2. Hon fick alvedon. Men det knepiga var att hon inte kände sig speciellt sjuk. Nu ligger hon och tar det lugnt i soffan och kollar på bolibompa. 

Theo somnade för ett tag sen, måste väcka honom så han inte är vaken halva natten. Erik är iväg och handlar, på Marieberg. Blöjor till barnen och lite av varje till oss, i matväg alltså. Innan dess så var han på möte på Metall... Snart har han gjort sin sista dag på jobbet... inte kul. Men vi båda är sugna på att börja plugga, men det jobbiga är ju om han kommer in på en utbildning, och jag inte gör det, då får vi helt plötsligt väldigt mycket för lite pengar... Helst så skulle väl inte båda plugga samtidigt, men finns det inga andra alternativ så varför inte... 

Nu ska jag väcka plutten, senare ikväll blir det nog våfflor, som jag ska grädda i mitt supergamla våffeljärn, som min mamma hade när jag var liten... otroligt att det fortfarande håller.

Vårdentralen :/

Många gånger har jag varit nöjd med vårdcentralen här i Fjugesta, men ibland så får man inte den info som man vill ha. Idag ringde jag angående Theo, och hans feber som han har haft i ett flertal dagar nu. Rätt hög dessutom, här om dagen hade han nästan 40 graders feber... Visserligen kan man häva den rätt bra med alvedon, men ändå, någon gång måste han ju få bli frisk. Börjar kännas rätt meningslöst att gå på en åtgärd via arbetsförmedlingen, när jag ändå aldrig kan vara där... Men det är väl bättre att gå på en åtgärd nu, under första tiden som han är sjuk, när han går på dagis... ÄN att han blir sjuk när man jobbar. Sjuk kommer han väl bli sen också, men förhoppningsvis inte i samma utsträckning som nu. 

Idag har jag inte gjort nåt, faktiskt. Mer än att äta frukost och dricka kaffe. Jo, just ja, jag har sovit med Theo också, och det var väldigt skönt. Nu sover han igen, och jag borde passa på att ta hand om disken... Det blir inte att man tar hand om den när han är sjuk, då han bara vill sitta på armen eller i famnen och bara mysa. 

Dags att göra lite nytta... 
Hur har din dag varit, så här långt?

Jobbmässa + Chokladask = SANT

Idag så har vi mått rätt så bra, ja förutom lillplutten Theo. Imorgon ska jag ringa vårdcentralen, nu har han haft feber länge nog. Men hörde någonstans att det är ett elakt virus som härjar... Hur som helst så behöver jag väl ett sjukintyg om han tänker vara sjuk länge till. Febern går ju ner när han får alvedon, och han leker och är sig själv då, därför har jag inte varit orolig. Han dricker som han ska och kissar och det ser inte ut som om han har ont någonstans. Men det är väl bäst att jag kollar upp det på riktigt...

Idag så var Theos snälla farmor och farfar barnvakt åt honom. Jag hade gärna varit hemma med honom, men det känns som om man skulle behöva hitta ett jobb rätt snart. Så då passade både jag och Erik på att gå på jobbmässan som var i Örebro idag. Där, i en monter, så kunde vara med och tävla om en alladin chokladask. Man skulle skriva namn och nummer på en lapp och lägga i en låda. Jag vann inte.. attans... Men jag charmade tydligen den söta killen som stod i montern. Han kom fram till mig sen och gav mig en chokladask :-D. 

Tittade in i en monter som handlade om fotografering, det var kul. Jag skickade in min intresseanmälan, och de tog kort på mig. Ja, det var trevliga människor, och jag skrattade. Fotografen sa att om vi sökt en modell hade du fått jobbet... ha ha ha... ja, jo, jag tackar för det jag. 

Har inte bloggat på flera dagar, men när jag har varit hemma med Theo så har han inte tyckt att jag ska sitta här. Han knuffar iväg stolen med mig i, han tar tag i mig och ska dra iväg mig härifrån, och så ska vi leka... Så bloggen har inte fått så mycket tid. Men vet ni, barnen går i första rummet, även om jag faktiskt saknat bloggen. 


Tackar för de rara kommentarerna som jag har fått!! 

God dag Fredag!

Idag händer inte så mycket. Jag fortsätter som vanligt att knapra på mina kåvepenin, men bara 3 gånger om dagen. Knapra förresten, man biter inte på dem frivilligt, för de smakar som nåt katten har tagit in. 
Senare i eftermiddag så kommer Nathalies pappa och hämtar henne, hon ska vara där i helgen. Men jag funderar fortfarande på om han klockan. Får se om han lyckas överbevisa mig den här gången. Mellan 14 och 15 sa han förut. Men varje gång han sagt det förut så kommer han kvart över tre eller halv fyra... Det stör nåt enormt när folk inte kan passa tiden tycker jag. Visst, jag är en tidsoptimist, men blir jag sen så försöker jag alltid att tala om det.
Theo är lite piggare idag, han har fått ipren mot sin feber, ventoline mot det slemmiga i halsen. Just nu har han fullt upp med att plocka med kritor. I burken, till mina händer, ta dem därifrån ner på golvet, och sen ner i burken. Sen börjar hela proceduren om igen. 

Senare i eftermiddag så får vi besök från Örebro, vi ska ju sälja lite fraggar från karet, och den första kommer alltså redan denna eftermiddag. Hade tänkt att Theo skulle bli trött snart, vilket han säkert egentligen är, men vägrar erkänna för någon. Tänkte att jag skulle lägga mig och vila med honom. Det känns att man käkar pencillin, man blir totalt död... i huvudet i alla fall. Eller så är det bristen på kaffe, som jag ju faktiskt inte druckit av sen jag kände av första symptomet på halsflussen. Jag vet att jag kan dricka kaffe nu, men det känns inte som att det smakar... Får se om jag överbevisar mig själv sen. 

Nu ska jag fortsätta vänta på Nathalies pappa... *suck*

Tog mig tid...

Tröttnade till sist på att inte hitta alla gamla roliga bilder. Startade om datorn, till vårat gamla operativsystem, och som jag misstänkte så låg bilderna där,allihopa. Kul att se några av dem. Återupplivade lite minnen från förlossningen med Theo, har en del bilder från den tiden. Men nu så här i efterhand så hade jag gärna haft ännu fler... 
Men när jag satt där och tittade så hittade jag ju självklart bilder från tiden när Theo inte fanns. Så jag tänkte bjuda på lite gamla bilder från när mina "stora barn" var mycket mindre.Tänk vad liten hon var då...Mums med blåbär... Nathalie och MormorAlex och MorfarEtt annat skogstroll... Om det är någon som undrat om vem som tar bilderna här hemma så är det oftast jag. Tar Erik bilder så är det oftast på akvariet. Men eftersom jag märkt att många av de som läser här inte är intresserade så lägger jag inte in speciellt mycket bilder på det... 

Ovan bilder är tagna år 2006, så det är ett tag sen... tänk vad lite tid gör med barn. Sån stor skillnad om man jämför med hur de är och ser ut nu.


Nu ska jag gå och lägga mig och sova, imorgon blir det ännu en tripp till apoteket... för en inhandling av svampdödande medel (stooooor nackdel med att käka antibiotika.

Kväller!

Nu känns det nästan som att det är helg. Beror nog på att Erik jobbar eftermiddag, och gör sitt sista pass för denna veckan. De är lediga på fredagarna när de jobbar eftermiddag. Men fredagen lär det inte bli mycket mys på... Massor att göra här hemma, som vanligt. Men att jag inte hunnit hålla undan så mycket skyller jag på att jag varit och är sjuk. För frisk är jag ju inte än. Äter ju trots allt Kåvepenin 3 gånger om dagen. Men skönt att äntligen vara smittfri nu. 

Barnen ligger i sina sängar, men innan Theo fick gå och lägga sig idag så bäddade jag rent i våran säng. Har lagt dit våra reservtäcken, har ju ett stort täcke i vanliga fall, till hela sängen, men det vart ju nerkräkat nu när Theo var sjuk. Tur att vi har Farfar Lasse, som kan ta med täcket till sitt jobb och tvätta det. Blir himlans dyrt att gå till något ställe där de kan sånt där. Att täcken vart nerkräkade var inget problem när vi bodde i Solhaga, där fanns det grovtvättmaskin, så det var bara att boka tid till den. Vilket man i princip kunde få samma dag om man ville det.

Nu tror jag att jag har gått igenom hela datorn, men nä, hittar inte alla gamla bilder vi har... har ingen aning om vart de kan vara. Får väl bita i det sura äpplet och försöka starta om datorn, och starta med det andra windows vi har. För med Vista så är det en hårddisk som inte är som alla andra, och den hittar inte Vista. Man behöver visst ha någon drivrutin till det, jag vet inte vilken, Erik borde veta, men att fråga honom är ju som att fråga en vägg. Försökte fråga honom om det idag, lite försiktigt. Fick till svar att om det var bilder som jag var rädd om så skulle jag ha bränt ut dem på skiva... jaha, tack för det, det kunde du ha sagt då... *morr*

Nu ska jag strax kolla på tv.

KPA pension

Det måste vara bra grejer... eller är det bara jag som reagerat på det lustiga med deras senaste reklam? De gör reklam för att en pappa är hemma med sin lilla son Love, samtidigt som han är delägare i en smutsig fabrik där barn jobbar 14 timmar om dygnet, alla dagar i veckan. Sen säger de: Vet du vart dina pensionspengar går? KPA, för en bättre framtid...
Kan ju lätt tolkas som att den bättre framtiden är barnarbete... 

Kollade på Vakna med the Voice, det var kul...eller inte riktigt lika kul när Katrin kom, hon hade fått ryggskott, rätt åt henne (gud vad jag är grym). Men hur som helst så hade de hittat en massa dumma grejer om turister... Som det där man såg på charterfeber, eller vad det hette, någon som hade beställt dubbelrum, och trodde att de skulle få två rum...Puckon... 
Nu kan jag inte hitta stället som de läst det på, men det var kul. Bland annat så var det någon som klagade på att en mygga bet henne, det var minsann ingen som talat om för henne att myggor kunde bitas... hrm.. nähe... 

Mår bättre idag faktiskt, men nu har jag fått rethosta istället, väldigt irriterande, sitter och hostar mest hela tiden tycker jag. Men nu gör det i alla fall inte ont alls att svälja längre.

När Theo vaknar blir det en sväng till bibblan, ska hämta en bok som jag reserverat, diplomatdotter. Har varit på jakt efter den rätt länge nu.

Just ja, satt och letade efter alla bilder från när Theo var bebis, men jag hittar dem inte :(. Istället hittade jag bilder när Nathalie var liten, så dem bjuder jag på här.


Behöver jag säga att Nathalie inte gillade gröt, ville bara leka med den...


Att bada var riktigt kul!


Så rund om magen var jag när Alex låg där i...


En liten Alexander, och jag ser halvdöd ut efter en 19 timmar lång förlossning...


En busig tös, som tog sig ut på balkongen så fort hon fick tillfälle..och ja,
linslus har hon alltid varit.


Nu hoppas jag att mina få men värdefulla läsare får en riktigt bra dag!

Bada

Har aldrig åkt iväg och badat med Theo i ett badhus. När han var pytteliten så var bada det värsta han visste, nu avskyr han att duscha istället. Gissa om det är en kamp varje gång vi ska tvätta håret? Har försökt med många knep, fick ett tips om att ta vattenkannan till hjälp, alltså en sån där för barn. Och jo, det funkar ju bättre, men jag tror det värsta enligt honom är att få vatten på huvudet. Så jag undrar hur mycket han kommer skrika när det är dags att duscha i badhuset? Får se om det blir något sådant, någongång... om inte annat så blir det väl lite badande av i sommar eftersom vi har sannabadet som granne. Mer eller mindre i alla fall, tar max 10 minuter att gå dit härifrån.

Ska strax gå och lägga mig, bäst att sova så mycket som möjligt när man är sjuk, bästa läkesättet. Stackars Theo somnade som en klubbad säl redan halv åtta. Han är sjuk med feber han med, stackaren. 

Kom att tänka på vissa problem jag har fått. Har fått ett hemskt humör, alltså jag har alltid haft temperament, men nu när jag äter cerazette så är det ännu värre... Jag kan reagera på smågrejer, och bli skitsur för inget. Men det inser jag ju inte förens efteråt såklart. I stundens hetta så tycker jag ju att jag har rätt. Så ett tag funderade jag på att byta ut cerazette mot en kopparspiral. Men då kommer genast tankarna tillbaka om hur jag hade det när jag hade den. Skitont i magen vid mens, massor med mens och ibland alldeles öm i magen för att jag hade spiralen. Fördelen med cerazette är ju att jag inte har mens, jag lovar, jag saknar det inte :-). Får kolla upp om det kan tänkas finnas några andra lösningar... 

Nu ska jag mata fiskarna,sen ska jag sova... måste kurera mig till helgen då det kommer en hög med folk hit och ska köpa fraggar - skott av koraller...Andra byter blomskott med varandra, vi byter fraggar.

Ha det gott, och godnatt.

Gulligt!

Jag blir så glad när jag får en glad kommentar, om att någon hoppas att jag har det bra, och att jag snart ska bli frisk. Det fick jag från Ellie för ett tag sen. Åååh, vi borde träffas någon dag, men det känns som att man aldrig hinner, för mycket hinder och för lite tid. 

Idag så fixade jag en besöksräknare från susnet. Hittade dit genom en blogg jag läser varje dag, nämligen Bambis blogg. Hon använder sig av den, och nu tänkte jag att även jag skulle testa. Och det gjorde det faktiskt. Surfade in på min egen sida och jag hamnade i min egen statistik, skoj... Eller bara nördigt, välj själva.

Vårat tangentbord börjar gå åt skogen, mellanslagsknappen sjunger på sista versen, man får trycka hårt för att man ska få någon mellanslag. 

Käkar Kåvepenin för tillfället, och ska så göra i typ 9 dagar till, undrar ja hur min mage kommer att reagera. Undrar om den kommer reagera som den brukar göra, dvs inte alls? Eller om magen kommer bli helt ut och in, och alldeles fel? 


Innan jag hann med att bli sjuk så städade vi här hemma, självklart så hade jag en hjälpreda. Theo skulle självklart hjälpa till att damsuga, men först var han tvungen att kolla så allt funkade som det skulle...sccchhhh,säg inget om att jag pysslar med barnarbete här hemma nu bara...:-D

Snart kommer söta dottern hem, och strax ska jag ta ännu en kåvepenin. Nu när jag varit hemma med sjuka barn, och jag själv har varit sjuk så har jag sysselsatt mig med att kolla på knigt rider varje morgon på kanal 6, klockan 8:50. Rätt trevlig serie,kul att se alla roliga stunts, ha ha. 


var tvungen att lägga in en bild:-)

aj, aj, sjuk!

Nu var det min tur att bli sjuk. Men den här gången kom jag inte undan med virus, utan det vart halsfluss för min del. Inte kul alls. Har skitont när jag ska svälja, och får nästan ångest över kvällen, när jag ska sova. För jag vet ju att jag kommer vakna om bara några timmar, av att det gör ont när jag ska svälja. Jag vaknar alltså av smärtan. Inatt var jag vaken i flera omgångar, tog lång tid att somna om, Theo bökar runt i sängen, vaknar till... 
Har i alla fall varit till vårdcentralen idag, fick penicillin utskrivet. Erik var gullig och stannade hemma när jag behövde vara där. När allt var klart så gick jag hem, klädde på Theo kläder, och så gick vi till apoteket och hämtade ut min medicin (kåvepenin), och sen gick vi vidare till ica där vi handlade potatis. 

Väl hemma så var Theo trött, så han fick gå och lägga sig. Han sov i en timme, sen gick jag upp och väckte honom. Då var det dags för mat. Kalops idag, med potatis. Mamma hade gjort det åt oss, som vi kunde frysa in, jättesmaskigt, som alltid. Det är nåt speciellt med maten som ens egen mamma gör. Undrar om mina barn kommer att tycka att min mat är extra god när de blir större? Nathalie tycker om all mat, det spelar ingen roll vilken mat jag lagar, hon säger ändå att det är hennes favorit :-). 

Snart ska barnen gå och lägga sig, då ska jag ta mig en kopp te, det var längesen jag drack så här mycket te som jag gjort de senaste dagarna, men det är skönt för halsen. Tyvärr är honungen slut, glömde köpa ny i affären, så jag får ha i vanligt socker, och det hjälper tyvärr inte riktigt lika mycket då, det är nåt speciellt med honungen. 

Ha en trevlig kväll!

Stackars liten!

Jaha, inte fortsatte kvällen så där vidare bra heller. Mitt under den rafflande poängutdelningen från de som röstat i melodifestivalen så vaknar Theo, kräks, blir ledsen. Jag springer upp, kräket stinker, lillplutt alldeles kladdig. Från det hemska med att vakna och kräkas, vara trött, och sen swosch in i duschen, tyckte inte lillplutten var så kul. Men han stank kräk, och jag tyckte inte att han skulle behöva göra det. 
Om detta är magsjuka vet jag inte, det kan ju vara en mild form. Men det kan ju även bero på allt kalasande idag, då han ätit bullar, kakor, tårta, massor med mat, druckit juice och mjölk... Det kan ju vara hela kombinationen. Eller så kanske han var känslig mot salladen, färska tomater, gurka, isbergssallad och majs. Vill minnas att han som betydligt mycket mindre varit lite känslig mot just tomat, färska sådana. De som man brukar ha i köttfärssås går bra, vet inte varför. Ketchup brukar gå bra det med.  
Men nu blir det till att vara hemma i några dagar med stackars liten.


Måste ju passa på att säga grattis till melodifestivalvinnaren, tyckte faktiskt att hennes bidrag var väldigt bra. Men jag har länge gillat poppigare opera. Ren opera klarar jag inte av. Återstår att se hur det går i den stora finalen. Men de som nog hade gjort sig bäst i stora finalen hade nog varit Alcazar, men de vann ju tyvärr inte. Nu ska jag gå och lägga mig bredvid lillplutten. 

Gonatt på er!

Duktiga mig!

Duktig, just det ja... ha ha, ironi kallas det visst... Jag skulle ta kort på lilla Moa idag, men jag glömde kameran hemma... Duktigt av mig, eller hur? Men nu har jag i alla fall hållit i sötbebisen. Men Moas mamma var ett hormontroll idag, för hennes mjölk har precis runnit till. Då blir man ju superledsen bara bebisen piper lite. Eller den kan bara ligga och sova och vara söt, man kan bli ledsen ändå.
Ja, ja, god mat fick vi i alla fall, kasslergratäng. Ska jag nog göra här hemma någon gång, med sallad till, enkelt och gott. Tyvärr så blir det ju en hel del disk när man roar sig med en matberedare. Men hellre disk än att stå och skiva potatis med en kniv i all evighet. 


När vi kom hem så var jag duktig på riktigt. Plockade undan leksaker från golvet (evighetsgöra), sen dammsög jag och till sist torkade jag golvet. 

Stackars Theo har fått ögonfluss, såg det först i eftermiddags. Så det blir väl till att försöka fixa fram ögondroppar så fort som möjligt. För NEJ, jag tänker inte ens försöka få in ögonsalva. Får se om jag håller mig från att bli smittad själv. Skulle ju gladerligen slippa ögonfluss. Men det är tydligen nåt som går nu, hörde jag på dagis under förra veckan. Men jag hoppas plutten blir frisk snart. 

Nu är det snart melodifestival, jag och Erik ska festa till det med lite chokladmousse, hade gärna haft glass till, men nu har vi ingen glass hemma, tyvärr, så jag får snällt klara mig utan.Själv hade jag nog valt att ha hallongrädde till, men så här ksulle jag vilja bli serverad i alla fall :-)

Snart går vi...

Erik är nervös, han tror inte att han ska få nåt av det han önskar sig... stackars honom... Jag vet ju precis vad han ska få, men det tänker jag inte tala om haha. Imorgon kommer mina föräldrar hit med present åt Erik, och en sängbräda till Theos säng. Har kommit fram till att Theo inte gillar att vara instängd i sin säng. Skulle inte jag heller gilla. Eller rättare sagt, jag gillade inte heller min spjälsäng när jag var liten, jag ville inte alls sova i den. Så nu har vi tagit bort ena långsidan med spjälor, och bytt ut den mot en bräda som vi fick med när vi köpte sängen. 

Nu är Theo trött, funderar på om jag ska gå upp och byta om, så att vi är redo att gå sen. Kanske kan man gå en extra runda, så kanske Theo kan få för sig att somna i vagnen... eller så gör han det inte.. återstår att se. Iofs, är han trött så somnar han typ på en gång i vagnen, är han inte trött så sitter han bara och tittar. 

Ha en bra dag folket!

Skillnader

Har exprementerat lite, men lite tips jag läst här och var om hur man ökar antalet läsare i sin blogg. Nu är ju inte jag någon direkt moderiktig människa, som skriver om senaste modesensationen, eller om vilken kändis som fick skoskav i förrgår. Jag skriver om mig, egoistiskt va? Och jag skriver om mina barn och familjen i största allmänhet. 
Men nu till mitt exprementerande, jag har testat att lägga ut mer bilder på bloggen, och det funkar faktiskt. Man får fler läsare, men kanske inte så att det stiger över 100 sträcket... Det har det i alla fall inte gjort för mig. 
Dessutom så hjälper det mycket att uppdatera flera gånger under dagen, det gör rätt stor skillnad. Men eftersom jag inte testat dessa ovan nämnda saker separat så vet jag inte riktigt vad som gör den största skillnaden. Men troligtvis är det den sistnämnda.

Här hemma har vi ätit frukost nu, jag ska dricka en kopp kaffe. Sen blir det lite städning, damsugning. Dessutom ska alla duscha, för idag ska vi iväg och äta middag och fira Erik som egentligen fyller år imorgon.

Härlig Fredag!

Idag har det varit en lugn dag. Har fått lite gjort i alla fall. Har städat och plockat lite här hemma, imorgon lär väl dammsugaren åka fram. För det där med att elda i kamin, kan visserligen vara jättemysigt, ge skön värme och så vidare. MEN, ett stort MEN, det skräpar nåt otroligt. Man blir lika deppig varje gång man tar in ved, när man nyss har damsugit. 
Det där med att städa och plocka undan leksaker känns rätt meningslöst det med, eftersom de åker fram lika fort igen. Men så länge barnen är nöjda och glada så får det vara så. Fast nu ligger det iofs inte så där överdrivet mycket grejer på golvet.

Idag har Nathalie varit på disco, ett maskerad disco. Självklart var hon prinsessa, för det är hon ju på riktigt. Hon fyller dessutom år samma dag som våran kronprinsessa Victoria. 
Idag skulle hon vara fin, förstås. Så det skulle sminkas, sättas på prinsesskläder, ha favoritstrumpbyxorna = de glittriga, och så silverglittriga skor till det då. 
Självaste mamman fick vara make up artist, här är resultatet från Fjugestas finaste prinsessa!


En helbild på sessan!!


Försökte göra en närbild för att ni skulle få se mitt snygga resultat... Men jag gissar att hon ser lite knepig ut på bilden. Det vita är typ vit ögonskugga med fint glitter i. Sen så har hon lite rosa rouge på sig, och mascara. Lite rosa glitter precis under ögonbrynen, och ett tjusigt rosa läppstift som hon fått av mormor.
Ungen har fått långa ögonfransar, önskar jag kunde vara berikad med det samma, men det är jag inte. Det vart mycket av det mesta på lilla damen, men det var hennes eget önskemål. Hon var jättefin tyckte hon :-). En bild på en nöjd Theo, som får sitta hos sin pappa!


Nu ska jag strax gå och lägga mig, är så trött idag. Imorgon ska vi fira Erik som fyller 31 år, han fyller egentligen på söndag, men vi firar en dag tidigare, för att det vart enklast så. Vi ska äta middag hos Eriks föräldrar, och därefter blir det fika. Dit kommer även lilla söta Moa, som jag kan visa upp på bild, dessutom! Men det är inte jag som är fotograf på de bilderna, det är Eriks mamma, jag ska ta egna bilder imorgon.


Pytteliten och Jättesöt. 

Nu ska jag sova, gäsp! 
Och just ja, innan jag glömmer det, rätt par åkte ur Let's Dance!!! Men vem som ska vinna vet jag inte. Den som dansar bäst är ju Laila, men jag tycker ju att både Morgan och Magnus är häftiga, så jag kan inte välja.

Strax iväg

Vilket flängande det är på mig... Nu ska jag strax iväg och sjunga med kören. Måste ju träna de gånger jag kan. Kommer ju bara iväg varannan vecka, eftersom Erik jobbar som han gör. Det jag stör mig på är att jag kan ha jättestark röst när jag sjunger tillsammans med någon, men när jag sjunger själv, så får jag liksom inte fram rösten. Tar inte i från diafragman, och andas fel... dumt, dumt... kanske är jag nervös och det beror på det?!

Har suttit och kollat runt lite på nätet nu de senaste dagarna sen jag var i Katrineholm. Besöket där var väldigt givande. Träffade bland annat en vän, som jag innan bara pratat med på nätet, kul att få ett riktigt ansikte tycker jag. För övrigt så var det ju jobb och utbildningsmässa, plockade på mig lite kataloger och så pratade jag med Örebro universitet. 
Funderar ju på att bli något igen... är ju redan CNC operatör, men det vore ju kul att bli nåt mer... än en grå verkstadsarbetare typ. En KY utbildning som jag hittade, som ligger uppe i Bollnäs, var intressant. Plugga på distans till CAD-tekniker. På universitetet hittade jag en utbildning åt precis andra hållet. Nämligen medicinsk sekreterare. Mamma tror att jag passar som det. Får se om det blir en akademiker av mig en vacker dag. 

Har nyss ätit mat, nudelsoppa med kryddig korv i, jättegott, och framför allt så är det billigt. 
Nähe, nu ska jag borsta till skallen och ge mig iväg till Kören. Väntar på att Erik ska komma in med veden som han är ute och hämtar. Eller till vedboden och hämtar rättare sagt. Icko Icko

Värme önskar jag mig nu.  Jag är så trött på detta kalla, och på all denna snö som ligger på backen. Den som jag inte alls vill ha i mars. I mars vill jag ha tussilgo, men gärna blåsippor också, fast det kanske är lite väl tidigt. En massa sådana här fina skulle jag gärna ha i min rabatt. Min mamma har massor, i olika sorter...
Förutom att jag är trött på kylan så söker jag som en besatt efter en sång som min pappa sjöng för mig när jag var liten. Icko Icko. Det är så vitt jag vet Little Gerhard som sjunger den. Men jag får inte fatt på just den sången som jag letar efter. Hittade en annan klassiker på you tube, den siste mohikanen. 
Ni som vill höra på icko kan göra det om ni klickar på följande adress:
http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=1183869

Svar på frågor

Kristin frågade
Hur trivs du i Fjugesta? 
Svar: Jag trivs jättebra i Fjugesta faktiskt. Finns väl många som säger att det är bättre att bo i Örebro, men det är så satans jäkla dyrt, så det har bara välbetalda människor råd till. 

Vad gör dig riktigt glad? 
Svar: Just nu så blir jag väldigt glad när jag tänker på min svägerska som precis fått en liten bebis. Annars så blir jag riktigt glad när jag hör mina barn leka och skratta tillsammans.

Vill du och din sambo ha fler barn? 
Svar: Jadu, det vet vi inte riktigt än. Jag skulle kunna tänka mig fler barn, en liten tös till skulle väl inte vara fel. Men för att det ska ske så krävs det bland annat ett större hus. Och jag skulle gärna ha körkort innan det händer... Men visst, lite sugen är i alla fall jag, trots att jag redan har 3 barn...

MalinB frågade
Har du några syskon?
Svar: Jodå, jag har syskon, En syster som är 9 år äldre än mig. Henne pratar jag med rätt så regelbundet. Sen har jag två bröder, en som är 11 år äldre än mig, som inte pratar med mig, och då är jag så envis så jag pratar inte med honom jag heller. Har en till bror som jag inte vet hur gammal han är, men senast jag träffade honom var nog när min pappa dog, och det är väl ca 13 år sen nu. Har bara halvsyskon ska jag tillägga.Kul att få lite frågor :-). Då vet man i alla fall vad man ska skriva. Kommer det fler frågor så kommer detta inlägg att uppdateras med tiden. 

Hemma igen

Kom hem, utan att komma vilse någonstans. Har aldigt varit speciellt bekväm med tågstationer. Men när jag väl kom hem så tröstade jag mig med att jag är glad att jag inte var i Stockholm, då hade jag väl blivit sinnessjuk. 

Idag försov vi oss här hemma, alla utom Erik, han kom iväg i tid i morse, tror jag. Men vi andra hörde inte klockan, så vi fortsatte att sova. Lyckligtvis kom Natta i tid till skolan, men Theo vart sen till dagis. Men det gör ju inte så mycket. Själv blir jag hemma idag, skulle egentligen in till Örebro idag, och KFG, men jag skulle vara där klockan 9 för lite info, men jag missade bussen. Det mötet som är på torsdagar brukar vara i ca 40 minuter, så det brukar bli att man åker dit och vänder i princip. 

En glad överraskning fick jag i morse, jag vart uppringd av vikariepoolen, och de ville att jag skulle jobba på ett dagis. Sa att jag kunde det, men det gick inte så bra när jag fick veta att det ligger i Hidinge... blir svårt då... Får se hur det blir längre fram, får väl hoppas att någon personal blir sjuk här i Fjugesta, så att jag får hoppa in. 

Nu ska jag äta frukost, och sen ska jag sätta mig här och fila på mitt CV, och söka lite jobb.

Sitter på ett fik i katrineholm.

0-3ab96a77ee192cde2188db85f3ff6a38.png

Kolla varifrån!

Sitter på ett fik i katrineholm. Kokosbollen var inte god, smakade bara margarin. Dyra var de med. För 2 Kokosbollar och en kopp kaffe med påtår gav jag 58 kr.<br> Tur att kaffet smakade bra, så att allt inte vart bortkastat.


Nu är hon född!!

Har hört på ryktesvägar att numera så är Emma tvåbarnsmamma. En liten tös på 3800 gram ungefär och 50 cm lång. Massa grattis till dem!! Ska bli kul att träffa dem sen, när de orkar, kan och vill.

Själv ska jag fixa iordning mig, för snart bär det av mot Katrineholm. Hur jag ska hitta har jag ingen aning, men jag får hoppas att jag kliver på rätt tåg för det första, sen är det tågbyte i Hallsberg, så då hoppas jag att jag byter till rätt tåg där med... Inte nyttigt att vara nervös.

Ska hinna med att äta frukost oxå, och vad jag ska leva på under dagen idag, har jag ingen aning om. Hade gärna sluppit att släpa med mig min ryggsäck, men det får jag väl göra ändå. Synd att den är så jäkla ful bara. Får ta med mig smörgåsar, tror det finns någon gorbys i frysen som jag kan ha som lunch, alltid nåt :-).  Kaffe får jag ta med i en termos, så jag inte kreverar av kaffebrist, det vore ju typiskt. 

Nu ska jag upp och duscha, sen stressa vidare... Kanske blir det en positionsblogg från mobilen, men det återstår att se, måste räkna ut hur det fungerar först :-)

Frågestund

Även om jag inte har en så stor blogg, så tänkte jag att det vore kul med en frågestund.
Ställ eventuella frågor som ni har som en kommentar, så svarar jag i ett blogginlägg.  Jag lär väl inte få så många frågor, men jag får väl trösta mig med att då tar det inte så lång stund att skriva inlägget :-). 


Har haft lite kontakt med Emma nu på kvällen, hon ligger på förlossningen, de satte igång henne i eftermiddags. Och som det ser ut så blir det bebis innan soluppgången för hennes del. Ååååå vad kul! Håller tummar och tår för henne, och att allt ska gå bra för dem.

Nu ska jag säga godnatt, för nu ska jag lägga mig och sova, det blir en lååååång dag imorgon!

Katrineholm imorgon

Japp, imorgon så gör jag den stan osäker... eller kanske inte. Jag ska dit på jobb och utbildningsmässa. Nej, jag ska nog inte försöka få ett jobb i Katrineholm, det blir för jobbigt att pendla dit. Tar för lång tid. Men jag kan ju inte påstå att det är dyrt att åka dit. Biljett tur och retur gav jag 214 kr för. Tyvärr så får man ingen sittplats med på köpet då. En garanterad sittplats kostar 43 kr extra... SJ vet hur man tar betalt, det är en sak som är säker. Dessutom får man betala extra om man bokar en biljett som man vill ha möjlighet att boka om, fånigt tycker jag att det är. 

Just ja, jag lovade bilder från när Alexander var här i helgen, så det är bäst jag lägger in dem, nu medan jag kommer ihåg!Det får vara allt för nu i alla fall.. Får se om jag hinner med nåt inlägg till, blir i så fall nytt dagsrekord med 3 bloggar på en dag :-)

kreativt

Började skriva den här bloggen redan igår, men idag när jag loggade in så fanns den inte kvar, trots att jag sparade den som utkast. 
Jag fick iaf upp en hel del wallstickers igår, i det rum som ska bli Theos. Ett blått rum är det. Och nej, jag har inte valt väggfärgen själv, det såg ut så när vi flyttade hit. 
Jag släpade in hans säng i rummet, för någon gång måste han ju kunna sova i eget rum. Får se om jag klarar av att sova utan honom bredvid mig. Det har blivit som en vana nu. 

Hur som helst så en hel del av dessa wallstickers, som jag hittade på panduro hobby, är inte neutrala i könsbemärkelser. Det är både monster och pirater. Men vid sängen så är det ett träd med rosa fåglar, och ett annat träd med två ugglor i. 
Ni ska få se lite bilder, som inte är världsbäst, men jag hoppas det går bra ändå :-). Monster på dörren...


Ugglorna vid sängen


Träd med rosa fåglar bredvid sängen


Pirater och sånt på garderobsdörren
Detta får nog vara allt för nu, senare ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg om när Alex var här i helgen, självklart med nya bilder på honom... Nu ska jag ta mig dagens första kopp kaffe. Och leka lite med Theo. Tyvärr så tycker han att vi ska leka köra vagn leken. Jag ska skjutsa honom i hans lära gå vagn. Behöver jag säga att jag känner mig som en pensionär med ryggskott när han har tröttnat?

Jag skulle...

Det var så mycket jag skulle göra idag, men så lite jag hann med. Jag skulle sätta upp väggdekorationer, fast det skulle jag iofs göra redan innan helgen. Å så skulle jag lägga in nya bilder på min stora grabb här på bloggen. Men hur mycket har jag hunnit med att göra? Inget av det. 
Jag måste för övrigt försöka få lillplutten att börja sova i sin egen säng, i eget rum. Han börjar bli stor nu, och trängs med mig mest hela tiden. Frågan är hur många gånger han tänkt vakna om natten om han får sova i sin egen säng? Och hur länge orkar jag envisas med att snubbla upp ur sängen och gå in till hans rum varje gång han vaknar?
Mer då? Jo, nu när jag i skrivandets stund sitter här, så hittade jag en tävling som vore trevlig att vinna. Det fina med historien är ju att jag slipper mejla massa folk om tävlingen, och jag slipper skriva en motivation till varför just jag ska vinna. 
Hur som helst så är det en tävling om väggord, skulle vara såååå fint på sonens rum, eller som en fin present till Emmas bebis... Som hon förvisso inte har fått ännu, men den lär väl komma ut snart, får vi hoppas. Jag tävlar om ett valfritt väggord från Unikdekor
Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!Tiden går på tok för fort när man har kul, och nu börjar det bli dags att få barnen i säng, eller i alla fall förberedas för den. Senare ikväll, när barnen sover så blir det Beck för mig och älsklingen. Mysigt. Många kommentarer :)

Jag gick precis in här på min blogg, tänkte jag skulle försöka skriva ihop nåt... 
Men så fort jag loggade in så hade jag fått, hör och häpna hela 6 kommentarer. Det måste vara nytt rekord på denna blogg. Jag hör ju inte till dem som har så där väldigt många läsare, men jag är glad för de jag har. 

Annars så fick jag brev från kommunen idag, ringde igår och hörde mig för om att bli vikarie inom barnomsorgen. Och det lät ju intressant, ger väl i alla fall en och annan krona, får man hoppas. Även om det innebär oändligt med barnskrik, tidiga mornar och träning på tålamod, så får jag tåla det. Lär väl även få glömma lediga dagar i sommar... kul, hmmm näe... men, men, vad gör man inte för pengar?

På eftermiddagen så kom Alexander hit, stora grabben, han visade stolt upp 2 pistoler i plast som han hade fått. Jag tycker ju förvisso inte att barn ska leka med låtsaspistoler, men nu bor han ju inte här på heltid, så jag tyckte han kunde få ha dem. Fick honom att lova att inte sikta med pistolerna på någon människa. Förklarade för honom att det kan kännas väldigt obehagligt. Och det lovade han att han inte skulle göra. 

Pannkaka till kvällsmat vart det, och så svängde jag ihop en misslyckad sockerkaka.  Inte så att den vart äcklig, men den vart väldigt stum... 

Hittade för övrigt lite bilder från i somras, som jag tänkte visa upp.Ni kan väl låtsas att ni inte ser reflexerna i glasögonen. 
Kolla istället de söta bissningarna, som nu är betydligt fler.Närbild, som vart skarp, med en himla massa tur.... 
det är sällan jag lyckas med de riktiga närbilderna.


Detta kunde Theo roa sig med ungefär hur länge som helst i somras. 
Återstår att se om han är lika lättroad denna sommar.


Nu ska jag strax gå och lägga mig, Theo väckte mig klockan 5 i morse... så jag känner mig lite lagom mör. 
Just ja, skickade iväg ett sms till Emma, och hon får sin bebis senast på fredag, eller senast fredag så sätter de igång henne i alla fall. 

over and out

Hur hinner man?!

Förut tyckte jag att det var en hopplös ekvation att hinna med allt hemma, men det går ju faktiskt... kom på att man kan ju faktiskt inte göra allt på en gång, men man kan göra lite i taget. Det där lite i taget just idag, skulle vara att ta hand om allt som ligger på köksbordet, har hur mycket reklam som helst som ligger där. Anledningen till att det ligger på bordet är att vi inte får ha det ifred annars. Det kommer alltid en liten busig pojke och ska ta alla papper och riva sönder och släpa runt i hela huset. Vart lägger folk all reklam som de får i brevlådan? Tro mig, jag skulle gladerligen sätta en lapp på brevlådan där det står "ej reklam tack", men tyvärr så vill Erik ha reklamen - men tydligen inte ta hand om den. 

Hur som helst så har jag varit på KFG idag, och det gick bra. Var där i 40 minuter, sen åkte jag hem igen, för att göra lite nytta. Har nämligen jagat rätt på hon som har hand om vikarierna inom barnomsorgen här i Lekeberg. Så nu ska hon skicka lite papper till mig, och så ska jag skicka tillbaka det till henne gissar jag. 

Har diskat lite idag, ska snart börja städa lite. Måste ta hand om lite tvätt oxå, sen så blir det nog lite kreativt arbete där uppe i Theos blivande sovrum.

sökt praktikplats

Vad fånigt det känns att vara 29 år och gå till en butik och höra sig för om en eventuell praktikplats. Praktik hade man ju när man gick i skolan... Men det är nya tider nu. Jag vart i alla fall positivt bemött, och de skulle prata om det, så skulle jag få svar. 
Var på KFG idag, gick bra, men det var lite segt, och jag var riktigt trött. Har köpt väggdekorationer som jag ska sätta upp i det rum som en dag ska bli Theos. När jag ska hinna med att göra det har jag däremot ingen aning om. En present till Erik vart det oxå, en billig sådan. Nåt mer måste jag väl komma på, men vad den skrala ekonomin ska tillåta har jag ingen aning om. 
Strax ska jag gå iväg och hämta barn, måste först gå till järnhandeln, där posten ligger, och köpa lite kuvert. 

På tal om inget så ligger min svägerska inne på BB med för högt blodtryck, eventuellt ska de sätta igång henne! Hoppas hon får sin bebis snart :-). 

Rolig post

Idag fick vi rolig post i brevlådan. Det är alltid kul. Nathalie fick ett paket från sin mormor, med en massa kläder i, självklart skulle de visas upp, och hon skulle ju vara modell framför kameran. Så här kommer bilder på henne, men även på Theo som fick sin fina tröja från Ecobaby idag.


Bilden på Nathalie, Tunika och Leggings. Theo i sin jättesnygga tröja från Ecobaby!


Alla kläder som Nathalie har visat upp nu fick hon från snällaste mormor.Fick för övrigt en kommentar från "smurfen" angående min blogg om den administrativa utbildningen som jag ville gå. Det spelar ingen roll vilket jobb man annonserar ut, det blir i princip lika många ansökningar till varje, i alla fall i dagens läge. Oavsett om det är ett administrativt jobb eller något annat. 
Jag är CNC operatör, vilket anses vara ett bristyrke. Tyvärr så anser de flesta att man ska ha körkort, och flera års erfarenhet av jobbet. 


Nu ska jag göra iordning lillplutten för natten. Hoppas alla snälla haft en bra dag!

Jobbsök - som vanligt

Sökt en del jobb idag, men det känns som att jag inte har rätt kunskaper för de jobb som jag söker. Visst det finns ett par CNC jobb ute nu, men där har de krav om att man ska ha jobbat med det ett par år, och så ska man ha körkort också, och det har inte jag. 
Har ju länge gått och funderat på att utbilda mig till att bli "kontorsråtta", har surfat in på den sidan som erbjuder det vääääldigt många gånger. Idag så ringde jag dit och hörde mig för. Den ska läggas ner. Administrativa tjänster anses inte vara ett bristyrke enligt de har som kan allt... Knepigt då att de söker sådant folk jämt och ständigt. 

Mer snö har det kommit, jag vill inte ha mer snö nu, är trött på eländet nu.

Pratade med mamma idag, hon mår för övrigt mycket bättre nu. Hon har skickat brev till Nathalie, som var med och hjälpte henne när hon ramlade omkull och slog sig så hon fick hjärnskakning + hjärnblödning. Men för att göra det hela lite roligare så skrev hon inte att det var från mormor, utan brevet var från detektiv smygfot :-)

Snart blir det tv, vad jag ska göra innan dess vet jag inte så noga, men nåt hittar jag väl på.
Följ min blogg med bloglovin

Härlig söndag!

Ännu en härlig dag, börjar bli många sådana i mitt liv just nu. Vilket jag inte alls klagar på. Härligt att få må bra. Men lite trist att inte ha ett jobb, jag vill ju oxå tjäna pengar som så många andra... Men, men, det är väl bara att hoppas på det bästa. 

Idag åt vi middag hos svärmor och svärfar, vilket var himla trevligt. Ingen avancerad mat, bara spagetti och köttfärssås, men det var faktiskt jättegott. Till efterrätt så fick vi äppelbitar, som vi hade kanel på. Till det serverades creme fraishe och flytande honung. Låter kanske som en knepig mix, men det var faktiskt jättegott tyckte jag.

Stackars Emma, går runt och har sammandragningar mest hela tiden, men inte vill det sätta igång på riktigt. Var iväg och kikade på deras hus idag, och där kommer det bli fint, när det är klart. Skulle inte ha något emot att bo där själv faktiskt, det skulle vara rätt bra med tanke på hur många rum de har. Får väl se om vi får flytta till Eriks morfars hus en vacker dag. Men där är det ju lite renovering att göra, men har vi båda jobb så borde det väl inte vara så mycket problem med det, kan man tycka. 

Skulle redigera bilder på picnik nu, men det gick inte, sidan ligger nere, så jag får lägga in bilder på vanligt vis istället.


Theo i sin häftiga jacka med matchande mössa.


Utanför farmor och farfars hus! Mössan tröttnade jag på...


Emma med sin mage, och så ser man ryggen av "farmor"


Titta vad jag har fått!!! En kaffemaskin, såååå glad, tack Emma!!


Nu ska jag kolla på parlamentet, och sedan beck, kanske även äta glass... mmmmmums!

Skoj!

Vart ju vinnare av en tävling, som jag skrev om i förra inlägget. Där länkades det till min blogg, med mitt namn. Helt plötsligt så fick jag 96 unika läsare, sammanlagt 107 läsare. Det är nytt rekord för min blogg kan jag säga :-). Vissa stoltserar med att deras blogg har x antal tusen läsare, här blir jag glad om jag når över 20 sträcket. Men jag kan i alla fall lova att man får fler läsare om man lägger in bilder... 
Theo har ju varit hängig under en längre period, och en eftermiddag låg han och mös med sin pappa. De var så söta båda två så jag kunde inte låta bli att föreviga dem på bild.Idag ska vi gå och kika i Emma och Fredriks hus, de skrev på alla papper i fredags, så nu är de officiella husägare. Nu väntar de bara på bebis som ska komma snart (hoppas vi). I eftermiddag blir det middag hos svärmor och svärfar, trevligt att slippa göra mat själv ibland :-)

RSS 2.0