Tvivlar...

På att jag kommer att komma iväg någonstans utanför närkretsens portar... vilket betyder att jag inte tror att jag kommer att resa längre bort än till Lindesberg, vilket å andra sidan inte är någon resa... mina föräldrar bor där, jag är uppvuxen där, så det kan knappast kallas miljöombyte. Åka till Örebro... inte miljöombyte det heller, dit kan man ju åka titt som tätt utan större svårigheter.
Det var så mycket jag hade hoppats på denna sommar. Vi pratade om att åka till Vansbro / Dala Järna när Emma ska simma Vansbrosimmet. Och stanna där en helg. Jag hade tyckt att det skulle vara urmysigt... Men det verkar inte som att den andra vuxna människan som bor här har någon större lust att åka någonstans. Det var även tal om att vi skulle låna husvagn och åka och bo i den en helg, men det låter inte som att sambon skulle vilja göra det heller... Han säger bara att han har jobb att tänka på... jo, men han jobbar ju inte på helgerna...
Så vill jag åka någonstans, så får jag säkert ordna med det själv... känns det som. Men, men, jag får väl göra så gott jag kan med det som erbjuds. Idag ska i alla fall jag och Theo gå ner till biblioteket och låna böcker, och lämna tillbaka böcker som vi lånade förut.
Nu ska jag göra mig av med lite aggressioner genom att städa... blir att dammsuga först och ta disken sen, annars är risken stor att disken går sönder...

Sommarlov!

Äntligen säger jag, fy vad de 2 sista dagarna på praktikplatsen var sega. Även om det är kul att stå i kassan och ta emot människor och så, så var dagarna riktigt långa, och i skallen så var jag nog hemma och tänkte på hur skönt det var med sommarlov.
I torsdags så fixade jag kärleksmums till mina "jobbarkompisar", och alla andra som jobbar där, som ett tack för att jag fått vara där. I efterhand fick jag höra att det önskades sådana här hemma med, så jag får nog ställa mig och baka det här hemma också.
Jag har i alla fall lärt mig jättemycket nytt och jag har fått en massa gjort på skolarbetsfronten med. Låg ju efter i en del, men nu är jag ikapp. Och det är trevligt, att börja sista terminen med att vara ikapp och på samma nivå som sina klasskamrater.
Sovmorgon idag, det var skönt, nu ligger Erik och tar igen sig. Imorgon drar vi mot Linde, för att lämna Nathalie hos mormor. Hon ska vara där en hel vecka.
Just ja, igår var vi och skulle handla på coop i marieberg. Vi köpte bland annat sandaler till barnen. När vi drar kortet i kassan, så står det att köpet ej godkändes. Konstigt, jag förde ju över pengar till vårat konto, för barnbidraget går in på mitt privata konto. Och sedan har jag automatisk överföring av det, men det skulle ju ske först på söndag, så jag flyttade över dem själv. Men där står vi, med våran påse, och de säger att det inte finns pengar på kontot. Skumt tänker jag. Vi fick så klart åka hem utan våra saker. Theo hade fått en lastbil, som han var överlycklig över, men vart förtvivlad när han inte fick den med sig hem... Väl hemma, när jag loggar in på kontot, så ser jag att pengarna är dragna... Vi kom iaf överens med personalen att vi skulle komma tillbaka, och det visade sig att det blivit fel på deras kortterminal, som tappat kontakt med banken. Men jag tycker faktiskt att de ska få betala bensin för att vi fick hålla på att åka extra.
Nähe, skulle ju fixa de där kärleksmumsen!

RSS 2.0