Jag har en tjuv i mitt hus

Eller snarare lägenhet, men det passade inte så bra in i rubriken. Har iaf en liten tjuv här, stoppar på sig allt möjligt ner i fickorna, men roligast är det tydligen att ta små grejor från dagis, som sen kommer fram när det är dags att tvätta kläderna. Tröstar mig med att det inte är några speciellt allvarliga saker. Är glad att de inte tar saker från affären, det hade blivit enormt pinsamt.
Idag blir en typiskt lugn dag, har inte gjort nåt alls, vi tänkte åka till Fjugesta först, men där var det ingen hemma, det var iaf ingen som svarade i telefonen, vi tänkte åka dit och lämna lite kartonger som vi packat, men eftersom det inte var nån hemma så lät i bli, barnen tycker ju om att vara där, och det är ju roligare för dem om lasse eller marita eller båda två är hemma. Men vi ska dit på fredag, när vi ändå ska till banken, så det blir nog bra ändå tror jag.

Bebis är en vaken liten filur, så fort jag sitter still så är det liv där inne, sparkar och buffar och knuffar mest hela tiden, funderar på om den kommer ligga utanpå magen någon morgon när jag vaknar.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma, blir en kort blogg idag.

Just ja.. tack snälla Emma för den snälla kommentaren, det var precis vad jag behövde höra!!

Nedräkning

Det kan man ha nu, men jag har väl nedräkning av två saker egentligen. Störst av nedräkningar är väl bebis, men det dröjer ju till oktober innan bebis tittar ut, med en hel massa otur så dröjer det till november, med en hel massa tur så behöver jag bara vänta till slutet av september. Vi får väl se när bebis vill titta ut. Men självklart hoppas jag på lite tidigare än beräknad dag, än att få behöva gå över i flera dagar...
Den andra nedräkningen som är, är ju husflytten, 1 månad kvar nu, precis. Tiden går fort. Har packat lite idag, kläder. Gick bra, fick ner mycket av de kläder som jag inte längre använder, eller som jag inte kan ha på grund av magen. Undrar vad man mer kan packa ner, gissar att mycket av det som står i bokhyllan kan packas ner, alla flaskor med alkohol till exempel, tavlor, och annat krafs. Men samtidigt så känns det så dumt att packa redan, man vill ju bo någonstans med. Men angående husflytten så känns det bara bättre och bättre. Får veta på fredag precis hur det blir med lån och sådana saker. Lasse och Marita ska vara barnvakt, det blir bra det :-).

Har varit hos barnmorskan idag, det gick jättebra, en som var himla gullig och trevlig på alla sätt och vis, tänk om jag kunde ha fått henne från början... vad bra det hade varit då. Men nu ska jag bara till Haga en gång till, sen ska jag till fjugesta. Får se hur de är där :-). Men allt var bra med mig och bebis. Hjärtat slog med ca 140 slag i minuten, magen hade följt sin kurva exakt, och sen inskrivningen så har jag gått upp 6 kg. Lagom tycker jag. Nathalie följde med mig dit, och hon tyckte det var intressant, läste ett par böcker för henne där, som hon hittade, det vart hon glad över.

Har varit riktigt bra när barnen har varit här, de har varit rätt snälla över lag. De trivs med att vara ute, men man får jaga på dem lite, och förklara att det är bra om de är ute och springer. Risken är ju mindre att de gör sig illa ute, än att de bråkar ovanpå varandra inomhus. Enligt mig i alla fall. Visst kan de snubbla och skrubba upp knät, men det är ju inte hela världen. Lite tröst och ett plåster så är ju det bra sen. Har fått blommor nästan varje dag, blir alldeles varm i hjärtat. De hittar blommor i gräsmattan, och de tycker de att vi ska få, för det händer faktiskt att blommorna är till Erik oxå.

Angående våra uppfostringsmetoder så visst Erik får ju självklart vara med och tala om vad barnen får göra och inte göra. Men han behöver inte underminera mig. Och enligt min mening så behöver barn ha regler, och det står jag för. Jag tycker inte att barnen ska få hoppa i sängen till exempel, och jag tycker heller inte att de ska få rita på väggen eller på golvet. Men sen att han är av den fasta principen av att man inte ska säga Nej till barn, pallar inte jag. Visst kan man ge förslag på vad de ska göra i stället, att det är bättre om de ritar på papper, eller att de hoppar på golvet osv... men man kan inte anpassa en lägenhet in i det längsta för att göra den totalt barnvänlig. Att han sen säger att barnen är olyckliga, det kan jag inte gå med på, tyvärr, jag tycker inte att de ser speciellt olyckliga ut. Barn är sura och ledsna ibland, kanske för att de inte får som de vill och inte får bestämma precis allt, men alla barn gör så... tror jag i alla fall.
Men nåt som höll på ta hus i helvete från min sida, det var när självaste svärmor försökte sig på att underminera mig när vi var där på kalas. Alexander hade tagit tårta, dvs tagit utan att fråga, jag tyckte att det var fel, att man inte "tjuvar" så där. Och då sa jag till honom att man gör inte så. Han vart ledsen, och grät, och svärmor kom fram och tyckte att jag inte alls skulle säga åt honom, för det hade de redan gjort, men hur skulle jag kunna veta det? Men de hade kunnat tala om det för mig först då, och inte talat om det för mig när jag hade Alex i närheten. Jag skällde inte på honom, jag talade bara om att man inte gör så. Men jag ignorerade vad hon sa, lät det gå in på ena sidan och ut genom andra, och fortsatte med mitt.Tror hon fattade mitt budskap genom att jag inte svarade. Jag har ingen aning.

Barnen är ute nu, de är gärna ute om kvällarna, och jag tycker väl det är bra att de leker av sig innan det är dags för kvällsmacka och sen sova. Men nu är det snart dags för dem att sova, även om de inte somnar före klockan 22, tyvärr. Men idag ska de bada båda två, lortgrodorna som jag kallar dem för.

Har betalat in extra pengar till mitt studielån den här månaden med, skulle ha ringt till CSN idag, men det glömde jag ju såklart. Får försöka komma ihåg det imorgon.

Nähe.. nu ska jag fortsätta surfa runt lite här på nätet, tills det är dags för barnen att komma in för bad och kvällsmacka.

God kväll på er!

Min granne...

Igelkotten,som bor precis bredvid porten här nere, är väldigt liten och himla söt. Tyvärr visade jag barnen igelkotten, och nu vill de inte låta den vara... stackars lilla krake. Måste vara en årsunge, för den är inte alls rädd, den kommer nära, frivilligt och så. Men himla söt är den i alla fall.
Barnen är här, och det är fullt liv mest hela tiden, precis som det ska vara med barn runt omkring sig. Om de sen kunde göra som jag säger, utan att skrika högt rakt ut, vore ju en bra bonus... Men tyvärr. De vill inte så gärna lyssna på vad jag säger, och säger jag nåt som inte passar dem, ja då är jag dummast i hela världen och så kan man skrika och gapa en halvtimme. 2 barn som har trotsåldern inne samtidigt, har ni testat det någon gång? En på 4 år och en på 6??  Det är inte kul, jag lovar, den äldre är uppkäftig, den yngre skriker så fort det inte passar honom... hugaligen...
Annars då? Ja, tiden den går himla fort, nu dröjer det då rakt inte innan vi flyttar, bara en månad kvar nu... tyckte inte det var längesen det var flera månader kvar... oj oj oj. Den 3:e augusti ska vi iväg och prata med banken, om olika lösningar på lån och så vidare. Barnen är här fortfarande då, så jag måste fixa någon form av barnvakt. Får fråga svärmor, hoppas hon inte jobbar då...
Fick ett mail precis nyss oxå, från kompis Karin, trevligt, trevligt. Ska ta och svara på det, och det är anledningen till varför jag vart så kort här... vart ingen lång blogg alls.. kanske hoppar jag in å skriver mer senare, om jag orkar och har tid.
ha de gott!!

God Kväll!
Nu sover barnen, eller de somnade redan vid halv tio... tidigare än igår iaf, alltid något.
Vad har vi gjort idag då? Erik har hämtat en cykel hos Emil, och den har vi rustat till lite nu, eller iaf så pass så att det går att cykla på den. Den har fått ny slang i ena däcket, och så har vi monterat på så att man kan sätta lysen och lås på oxå. Lås är ju ett måste i den här stan.
Barnen har även fått hit sina cyklar, så när Erik var iväg så tog han med sig Alexander, de hämtade cykeln och så var de och handlade på biltema. Jag och Nathalie satt och lekte lite med lera som hon fick i present, vi gjorde gubbar och en bil (som vart väldigt ramsné). Och sen så tog vi oss en ordentlig cykeltur, och på tillbaka vägen så var vi förbi ICA och hämtade ett paket och så köpte vi en varsin glass som vi festade på. Nathalie fick ju en tia av tandféen när hon tappade sin andra tand, så den fick hon köpa en glass för.
Väl hemma så vek jag lite kläder, tinade kyckling och var sur på Erik med anledning av olika syn på barnuppfostran... han underminerar mig och får mig att känna mig som en värdelös mamma... å det där leder till att jag inte säger till barnen när de gör nåt galet... För Eriks filosofi är att man inte ska säga Nej åt barn. Nähe... jobbigt för mig och taskigt läge... och eftersom Erik bara tycker att jag gör fel då, så låter jag bli att säga till, och hur bra mamma är jag då? När jag låter barnen löpa vind för våg? Nä.. orkar inte bry mig om det längre ärligt talat. Visst, det är mitt självförtroende som dimper ner i båtten, men så är det, det får jag väl stå ut med. Men vart det kommer leda i långa loppet har jag ingen aning om. Och tro inte att jag inte pratat om vad jag tycker, och hur jag tänker osv.. det är inte tillräckligt bra.. för hans föräldrar uppfostrade honom och hans syskon på ett visst vis, och det vart ju så superbt, han hade så himla fin och bra uppfostran... och ja, det är väl jättebra det, att han hade en härlig barndom och föräldrar som i det närmaste kan beskrivas som gud i ullkläder. Och vad jag än säger så är hans uppfostran flera kilometer bättre än min, och hans metoder är flera kilometer bättre än det de redan haft. Jag är en tråkig mamma, och dessutom är jag elak oxå... Det sa han senast idag, när jag var yrvaken på morgonen, och jag råkade vara lite ironisk... visst jag VEEEET att barn inte förstår ironi... och jag brukar inte vara ironisk... särskilt inte mot barn, men nu råkade jag vara det, och då är jag både dum och elak. Jaha.. bra.. jättebra att få höra det precis när man kliver upp ur sängen, det pajjade min dag, totalt. Sen frågade han vad han hade gjort för fel... trög som han är så fattade han det inte själv. Han har sagt ett antal gånger tidigare att jag är en tråkig mamma och jag gör så mycket fel och bla, bla, bla.. och det sänker mig, det förstör mig... eller ska jag skriva förgör mig???
   Senare på eftermiddagen så vart Nathalie arg, av någon anledning när vi busade, då skulle hon förstöra för oss andra genom att lägga sig i våran säng där vi busade och sura. Då tyckte jag att hon kunde lämna oss i fred som ville busa, och gå till sitt rum och hitta på nåt annat. Då vart hon jättelessen, och självklart hade jag gjort fel då med. Och när jag väl försökte prata med henne så var han tvungen att komma in till oss, och underminera mig ännu mer... Så nu skiter jag ärligt talat i det här, bebis i magen kommer få uppfostras av sin pappa, jag ska agera hemmafru så länge jag är hemma med barnet, ge det mat, och leka med det, men aldrig någonsin ska jag säga nåt som är fel.. aldrig.. Det får han göra själv... För som sagt, Erik som inga barn har, han vet bäst, oavsett vad mina tidigare erfarenheter säger. För det jag gjort tidigare är ju ändå bara dåligt och värdelöst.
Kan ju iaf utpressa honom med tystnad, det tycker han är obehagligt... jag bryr mig inte, har inga problem med det alls.. han tycker det är skitjobbigt. Alltid nåt jag är starkare än honom i...
Nä.. nu ska jag gå och duscha, sen så tänker jag gå och lägga mig och må skitdåligt en stund i sängen, å sen tänker jag sova. Dvs jag ska tänka över vilken värdelös mamma jag är, för det har han verkligen lyckats få in i mitt huvud att jag är, så nu undrar jag vad jag ska göra. Med tanke på hur värdelös mamma jag är så borde ju bebis i magen bli skadad eller nåt av min uppfostran.
blääää
//Linda

Känner mig frustrerad

Vet inte riktigt över vad egentligen, känner mej bara frustrerad... gissningsvis för att det är så mycket som händer, men som man måste ge tid... Inget som händer nu, inte i morgon heller... Först flytt, men det är ju först i sista veckan på augusti... vad kan man göra nu? Inte mycket. Mycket har vi redan tömt, typ förrådet, där är det inte så himla mycket grejor kvar. Men Erik påstår att vi behöver varenda pryl som står där inne, tills vi flyttar... jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Bebis då? Ja, den lär ju då rakt inte komma fortare, eller bli färdig fortare bara för att jag vill det...
Eriks sjukdom.. ja ni, den kan då reta gallfeber på mig, och göra mitt liv till ett litet helvete... Blääää. Finns det nåt som kan förstöra en hel dag eller hel vecka, eller hur länge det nu må vara, så är det den... Hatar den... *morr*.  Och den ger mej en massa frustration med.. men på ett annat plan än de ovan. Aja.. bara att svälja behoven och låtsas om att de inte finns. Hemskt störigt med är att han sa här om dagen att han kommit in i en period då han känner av sjukdomen mer... å jag vet ju inte hur mycket, å jag vet inte när.. inte vet jag ungefär hur länge det kommer vara heller. Hur länge ska man få leva celibat? Å andra sidan kan jag ju inte ha left i celibat med tanke på bebis i magen... Fast då låg vi inte i som kaniner heller.

Nä, vet inte vilket håll jag ska vända mig åt, men jag är avundsjuk på alla de som bara kan hoppa i säng, utan nåt som hindrar dem... som kan förföra någon, osv... Nä.. ni vill nog inte läsa om det... men nu fick ni göra det ändå... var det otrevligt att läsa så är det väl bara att låta bli...

Har iaf ätit mat, jag känner mej enormt lättretlig, det vart iaf lax med pasta och sås till det. Och så lite grönsaker. Tidigare idag så var vi iväg till ett par saltbutiker.. ja för nu är de faktiskt 2 här i Örebro. Ena som är reef zone, ja där är det kolugnt, för där renoveras det, men vi shoppade iaf artemia och en ny uv-lampa. Den gamla vi hade var dags att kasta... vi har haft den i 2 år, och när den köptes var den begagnad... Den ska bytas en gång om året. Hrm.. oj.. eller vad säger man?!
Vi var även till den relativt nyöppnade butiken som jag inte minns riktigt vad den heter... Drivs av en Mathias, som har massa tatueringar, ser ut som en riktig spännis, men när man väl pratar med honom så är han rätt trevlig. Han har iaf en massa fiskar, koraller har han inga ännu... Men de är visst på väg. Allt är inte klart i butiken än heller, men det såg bättre ut nu än vad det gjort förut. Tyvärr finns det en massa fiskar där som jag vill ha... men det känns som om vi inte kan stoppa i mer fisk i vårat kar nu.. det är rätt fullt.. aja.. får se vad tiden visar.

Nu ska jag kolla på tv... hoppas de blir natt snart... så man kan sova, å vakna på bättre humör...
men jag slår vad om att jag kommer må piss imorgon... Kommer säkerligen inte vara vaken lika länge som Erik, å när jag gått å lagt mej kommer han säkerligen roa sig själv... medans jag lider... blääääää. Och åter bläääää.  Jag vill ha sex..NU... helst för ett par timmar sen... *arg*

Jag borde äta:

Leverpastej, gröna ärtor, broccoli, jordgubbar... det innehåller ju järn och nyttigheter. Fick tipset av Malin, men egentligen så vet jag ju vad som är bra att äta, frågan är ju bara varför jag inte äter det? Tycker inte om?? Jodå, jag tycker mycket om leverpastej, men tyvärr så blir jag himla sugen på mjölk när jag äter en leverpastejsmörgås... å då har man ju förlorat effekten... Gröna ärtor, tycker jag oxå om, får försöka göra i ordning bara till mig själv, för Erik vill inga ha...  Broccoli.. jodå, tycker om det med.. men det är svårt att koka dem, så att de inte blir träiga... Jordgubbar.. säger jag bara mums.. men tyvärr är de allra godast med grädde på...

Annars har det egentligen inte hänt så mycket. Har varit lite kattvakt nu i några dagar. Men Kisse fick vara kvar i fjugesta, ute eller inne.. hon fick välja själv. Fyllde på mat och bytte vatten, tog in posten och så där. Varför hon inte fick vara här? Helt enkelt för att hon inte trivs med det, man ser ju långa vägar att hon inte alls vill vara här. Är hon här så ligger hon mest under sängen, äter jättelite och vill inte alls vara kvar inne. Bättre då att hon får vara där, hon hade ju tillgång till mat och vatten hela tiden, och så kunde hon krypa in under tak och sova på en varm fäll när hon ville, så jag tror inte att det gick någon nöd på henne. Min lilla Kisse, saknar henne så.

Har en massa dåligt samvete idag, har bett om ursäkt och så, men ändå så gnager det i mig... var ju bara så dum, och vi är inte osams på något sätt, vet inte varför jag var så elak... Kanske ren frustration, brist på uppmärksamhet? Jag vet inte, önskar jag kunde vara så där trygg i mig själv som jag en gång var... men som gravid så är jag inte så trygg som jag vill. Känner mig mest hispig och osäker, tyvärr.

Duschade idag, som jag brukar göra varje dag, så det var väl inget speciellt med det egentligen, förutom att jag beskådade mina bröst... huga vad de växer... de rymmer ju snart ur mina underkläder... Aja.. det är ju trevligt att ha stora (nåja större) bröst nångång, då får man ju iaf veta hur det är, egentligen är det ju rätt trevligt... har väl alltid önskat mig lite större bröst, om jag jämför med min normalstorlek... Får se hur det blir i framtiden.

Nu ska jag gå å borsta gaddarna, Erik jobbar sista dagen imorgon, och på fredag så ska vi sova extra länge... som jag redan gör alla dagar... onyttigt egentligen, känner mej så lat, trött och seg.. blääää. Men, men.. bebis är en nattmänniska, den saken är klar, så det är väl bäst att jag vänjer mig... Min dotter var med en nattmänniska som liten, så jag kanske ska vänja mig med att vara vaken om nätterna och sova lite längre om dagarna... Det visar sig...

Det börjar dra ihop sig till flytt... längtar massor!

Kram

Såld!!

Äntligen, äntligen, äntligen. Den här lägenhetsförsäljningen har allt satt lite huvudbry på en, trots att man gärna låtit bli att tänka på det... Okej, vi får inte så mycket som vi begärt, och inte vart det någon budgivning heller som vi hade hoppats på, men nu är vi i alla fall av med lägenheten, och det är så himla skönt. Nu ser man ett slut på boendet här, även om det känns lite trist att flytta här ifrån. Men vad ska man göra, måste ju för att få plats. Hade mer än gärna bott kvar här, himla trevligt område är det, med pool och allt. Men, men, allt har ju sina för och nackdelar. Finns ju många fördelar med att bo i hus. Men det finns ju nackdelar med, men det finns det med allt, oavsett om man bor i koja eller slott.

Den här dagen har varit himla trevlig. Den började redan några minuter över midnatt, då jag fick ett sms av Erik, som jag vart så himla glad av. Han skrev:
Hej du. Tänkte bara på en sak... tycker inte alls att du ser ut som en stor klump med din mage... Tycker du fyller ut kläderna riktigt bra... på ett positivt sätt.
Vart så himla glad av de raderna, så det sms:et ska sparas, så jag kan läsa det när man har en dag som är mindre bra.
När Erik väl hade vaknat till liv, så åkte vi ut till Marieberg. Det vart presenter åt Nathalie som fyller år den 14:e, men då är hon inte här, så man får komma och gratta henne den 21. Hon får dubbla kalas kan man säga. Hoppas hon blir glad över sakerna hon får av oss i alla fall, svårt att köpa nåt till henne, då hon inte önskar sig nåt. Men av oss får hon 2 filmer, en ryggsäck, och en liten hårgrej som hon kan färga håret med...
Vad köpte vi mer ute på Marieberg då? Jo, på babyproffsen köpte vi skötbordsunderlägg, och på Ikea köpte vi en spjälsäng och en liten mobil med fiskar att ha ovanför.

Väl hemma igen så åt vi sallad, och så vart det glass till efterrätt, och nu ligger det ruskigt mycket saker framme. Måste försöka plocka undan lite här, men det gör jag snart, Erik ska ju snart åka till jobbet, så efter det kan jag greja ifred.

Imorgon blir det lunch med en kompis, det ska bli trevligt. Måste försöka hinna med att åka till AF och försäkringskassan oxå, blir trist annars, om man inte skulle få några pengar.

Nähe.. godnatt på er!!

En trött dag

Huga vad trött jag är, just nu. Känns som om jag skulle kunna lägga mej å sova ett par timmar.. Kanske är det just det jag behöver oxå, men av nån anledning så känns det som om jag borde vara vaken, varför? Ingen aning, men snortrött är jag, täppt i näsan, snuvig och det känns irriterat i ögonen. Hmm undrar om allergi kan kännas som trötthet.. som om man har grus i ögonen... Nån som fattar??
Har för mig att jag hade liknande för några veckor sen, å då käkade jag lergigan, å då vart det bättre. Det kanske är just det som krävs nu med. Tur jag har en burk kvar på recept då. Sen får jag snällt ringa doktorn och be om ett nytt recept. Hoppas hon går med på det.
Har kommit fram till att jag enligt konstens alla regler egentligen inte har järnbrist. Om man ser till mitt blodvärde. Men jag har alltid haft högt blodvärde, är van vid att mitt blodvärde ligger på runt 140-150 där någonstans.. det är helt normalt för mig, så att det "bara" är 129 nu, kanske gör att jag känner mig tröttare. Får väl börja med den där hemska blutsaften igen...

Mäklaren ringde vid 11 i förmiddags... då borde ju en normal människa vara vaken kan man tycka.. inte jag.. jag var bara halvvaken... Men, men.. Erik skulle ringa honom när han vaknade... Så vi får se vad de blir sagt då.

Funderar på vad vi ska äta för mat idag, jag har ingen aning... det vart onyttigt igår, för jag var sugen på tacos, och kött.. Erik tyckte vi skulle ta nåt från frysen.. men det passade inte mig.. ha ha. Så de vart pizza... inte nyttigt för fem öre, men jäklar så gott det var. Lite lustigt är det att jag äter upp min pizza, sen kan jag sitta å småkika lite på Eriks.. ha ha ha. Fast jag vet att jag inte tycker om de han äter... nämligen Kebab... Tyckte bättre om när den var gjort av fläskkarré, och inte hyvlad med maskin... utan såg mer ut som stekt strimlat kött när man fick det på tallriken... men det har de tyvärr slutat med... stackars mej, världen är tragisk. Eller så var det dagens i-landsproblem...

Nä.. nu struntar jag i det här, jag kryper ner i sängen en stund till.. *sov gott*

Det går fort när man har roligt...

Fast jag vet inte om jag haft så där överdrivet kul iofs.. men vi kan ju iaf låtsas.Om inte annat så har jag inget att klaga på, så allt har nog varit rätt bra, mest hela tiden.
Erik började jobba natt förra veckan. Ganska skönt att få ha sängen för sig själv om nätterna, men tomt kan jag lova att det är. Okej, vissa jobbar ju natt på heltid, å det vore nog nåt för Erik, han är betydligt piggare och gladare när han jobbar natt än när han jobbar förmiddag. Men det tar ju på kroppen att jobba om nätterna.

Har haft barnen här i helgen, de är här ännu. Jag väntar på att mina föräldrar ska komma, de ska hämta dem. Nathalie ska vara hos mormor och morfar i några dagar, alexander har redan varit där. Det resulterade i att han och mormor åkte å handlade kläder... när han kom hit så vägrade han ta av sig de kläderna, det var ett linne och ett par schorts... Tur hon hade köpt ett par långbyxor... de kunde han gå med på att ta på sig. Idag fick jag på honom ett par andra byxor i alla fall, för de han hade fått av hans mormor var rätt lortiga vid det här laget.

Undrar jag vart de har tagit vägen någonstans, mina föräldrar alltså... de skulle komma mellan halv tolv och tolv.. å jag ska på stan, ska vara där halv ett... bah..

Har varit lite duktig den här helgen. I går kväll så gjorde jag chokladbollar (föredrar att egentligen kalla dem deras orginalnamn...men med hänsyn till resterande av sverige så låter jag bli). Idag när barnen var ute så gjorde jag äppelpaj. Har inte smakad den ännu, men den vart säkert bra. Fast jag råkade visst ha ugnen lite för varmt, det vart lite bränt... men, men.. jag tyckte det gick så långsamt när jag hade den i ugnen på 175 grader, men det är tydligen lagom för att slippa att det blir bränt.

Trist väder är det ute oxå, undrar om det ska bli så här resten av sommaren med? En tråksommar med andra ord... ja, ja.. vad gör det, då slipper jag tycka att det är så varmt. Jag tycker numera att det är lagom temp i sovrummet när det är 16-17 grader varmt där inne.. Förstår inte varför Erik tycker det är kallt.. det är ju sköööönt...

Vad tråkigt jag har, just nu... har inte nåt att göra, eller egentligen så sitter jag väl bara å väntar, å tänk att när man väntar på nåt så där det alltid extra lång tid. vilken tur att man kan roa sig med att blogga då.

Kan ju kasta lite galla över mitt ex oxå... ett nöt kan man kalla honom. Påminde honom kvällen innan han skulle komma hit med barnen att han skulle ta med regnkläder... till nathalie och alexander. Jo, smart av honom.. han packar ner regnkläder och skor, stövlar och sandaler, foppatofflor och sånt, till alexander. Nathalie fick regnkläderna med hon oxå.. men hade han tagit med några skor åt henne?? Nej, hon kom i sina flip flops... hon hade inga andra skor med sig... Tur att hon fick låna av alexander då, de har lyckligtvis samma storlek på skorna... iaf när deras farmor köper deras skor...  Så det slutade ju med att barnen kunde iaf inte vara ute när det regnade... för att Nathalie bara hade flip flops med sig.. blir lite kallt i regnet då, när det bara är 12 grader varmt ute...
När de kom hit barnen så märktes det att alex varit hos mormor, för han hade lagom stora kläder på sig. Dvs kläder som passar. Nathalie där emot hade ett par gamla, fläckiga och missfärgade byxor som det var storlek 86 på... behöver jag tillägga att barn som är 6 år har oftast storlek 110 till 116? Deras farmor hade väl modifierat byxorna... dvs tagit ur resåren ur dem. Nu är de trasiga, knappen hoppade bort.. tur det ;-).

Fortfarande har de inte kommit.. vart ääääär deeee???

Nä, det får räcka för idag.

RSS 2.0