X=Idioter?

Det där ser ut som en ekvation som vem som helst borde kunna lösa, jag känner mej proffsig nog att kunna lösa den själv. Jag som i vanliga mattesammanhang är en riktig nolla, och som absolut inte går ihop med ekvationer... Det är mina hatobjekt och mina mardrömmar...
Men åter till rubriken som gör X=Idioter...
Om nu den förklaringen räcker. Men här kommer den hur som helst (du som inte vill läsa en historia som kan låta något bitter, kan sluta läsa nu...) .
När jag väntade och fick mina två barn, med mitt X, så var det jag som köpte alla kläder, barnbidraget gick till mig, och alla kläder som skulle köpas togs från mitt konto. Förutom ett par gånger som kan räknas på två fingrar, då X:et betalade. Jag ringde honom idag, måste ju ha kontakt med honom, pga barnen. Och jag frågade du hur det låg till med bebiskläderna som jag hade till Nathalie och Alexander. Om han kunde ta med sig några kartonger hit med dem, så jag kunde sortera ut det jag ville ha till den här bebisen och så vidare.
Vad har han gjort? Han har gett bort kläderna, inte tagit ett öre för dem, han har gett dem till sin barndoms bästa vän... Visst, det är bra att kläderna används, MEN eftersom det var jag som betalade dem, så borde han väl frågat mej om det var okej... Inte ville han erkänna det till en början heller. Utan det fick jag dra ur honom.... Är det legalt att kalla honom Idiot nu?? Om inte så gör jag det ändå... vet inte vilket straff jag kan tänkas få för det... men det skiter jag i, rent ut sagt.
Men visst, det har väl en bra sida, alla kläder som jag köpt nu, kommer ju inte vara i onödan iaf, kommer ha användning för dem och många fler... tur jag börjat shoppa redan nu säger jag.


Idag har jag iaf varit i Fjugesta, det var himla trevligt. Har sytt ett helt påslakan, förutom en kortsida, som snälla svärmor hjälpte mig med, för att det skulle gå lite fortare när vi hade ätit, och skulle åka mot Marieberg. Men annars så gjorde jag en hel massa själv. Känner mej faktiskt lite duktig, och påslakanet vart jättebra. Kollar vad man påslakan kostar i barnaffärer, så var det en himla bra affär :).


Annars borde jag fixa en ny bild på magen, och kanske fixa en en bild från ultraljudet... men jag vet inte.. får se om jag orkar...
Nu ska jag fortsätta gnälla i en tråd på familjeliv... bara för att kunna släppa det här... gaaaaaah, vill bara skrika... Nu kan ni låtsas att ni har femton rader med hemska svordommar... för det är ungefär sådana ord som snurrar i mitt huvud just nu...

Mer då?
Var till adecco här om dagen, och jag känner mej allmänt frustrerad... de frågar vad de kan göra för mig, för att hjälpa mig... Ja, jo.. ge mig ett jobb... men vilket företag tar in en tjej som är halvtids gravid??? Just det.. det lär inte finnas många av de företagen...

Imorgon eftermiddag kommer barnen, hoppas de sköter sig. Eller åt minstone är lugna och snälla. På lördag är det flygets dag här i Örebro, så det ska vi iväg å kolla på... svärfar hade biljetter, så vi slipper betala pengar för att gå in, vad jag kunde förstå iaf.
Nån dag i helgen så ska vi åka och kolla på huset igen, bland annat kolla den oinredda vinden, och så kolla ner i grunden... och se om det är några hemska fuktskador där... Det skulle ju vara det som skulle sätta stopp för köpet... Och om de säger nej till budet som vi eventuellt då lägger. Får se...

Testade förresten nåt nytt här om dagen när jag var på stan med Karin. Vi hade jättekul och skrattade... en hel del.. Smakade då för första gången nåt som jag aldrig har ätit... Bakad potatis... Med skagenröra och så en liten sallad på sidan... okej.. persiljesmöret och osten som låg i potatisen var väl inte det nyttigaste... men det var iaf gott =). Jag å Erik ska nog äta det på Söndag... vi pratade lite om det idag när vi var och handlade på ICA och såg att de hade bakpotatis... Måste bara kolla upp hur man lagar till dem, så de blir lagom bakade så att säga.

Nu ska jag strax gå och lägga mej.. är förbaskat trött... har haft mycket idag, och var relativt tidigt uppe för att vara mig, redan klockan 8 satte klockan igång...

Godkväll

Ultraljud

Än har vi inte fattat några beslut angående huset, iaf inte mig bevetligt, men jag gör väl som jag brukar, glider med tills jag upptäcker nåt galet... Än är ju inget galet så då får Erik sköta det där. Han vet vad han ska fråga, han vet vart han ska ringa osv. Lättast om en person sköter alla kontakter.

På tal om ingenting så har jag en förbaskat envis fluga här, retar mej precis hela tiden... Morr, vore jag inte halvallerigsk mot flugmos så hade jag slagit ihjäl den bums.
I förmiddags innan vi skulle bege oss i väg mot USÖ så hade en hemsk geting letat sig in här, den fick bli kvar i vardagsrummet, bättre fly än illa fäkta... anser jag. Men efter en liten stund så hade den hittat ut igen... skönt det.

Jag och Erik väger upp varandra rätt bra, jag är vid många tillfällen en riktig optimist, medans han är en riktig pessimist, bara ser allt som är dåligt och tråkigt, det som kan gå fel och det som kan vara fel... Jag väljer att se den bättre sidan, man blir så mycket gladare då... fast samtidigt jäkligt naiv...

Ultraljudet ja.. just det ja.. Det gick bra, förutom att jag och Erik gick om varandra. Han skulle parkera bilen, skaffa parkeringsbiljett och så skulle vi mötas vid uttagsautomaten i M-huset. Jag hittade inte dit först, utan gick till A-huset. Kom ju på sen att jag skulle gå genom glastunneln och så hämtade jag ut pengar, fick stå en halv evighet i kö... (jäkla pensionärer).
Hittade iaf Erik uppe vid specialistmödravården, där de gör ultraljud. Han hade hittat dit själv, bra det, så lite sena så kommer vi in å får göra vårat ultraljud. Erik tappade talföret, han var helt inne i bilden, som så många andra så fattade han väl först nu att det faktiskt ligger en liten bebbe där inne. Han hade varit orolig sen igår att det inte skulle vara bra med bebis, och funderade på allt som kunde vara fel. Men allt såg bara bra ut där inne, hjärtat slog, och så. Men den gjorde inte så mycket liv av sig. Den som annars brukar kicka på rätt bra, låg lugn som en filbunke och såg mest störd ut när vi försökte väcka den... Han flyttade på ena benet, gapade lite och sov lugnt vidare. En cool bebis ;).

Imorgon är det ljusparty, blir inte många som kommer, tyvärr, men skönt för mig, orkar inte med en massa folk. Hade det här ljuspartyt mest för att vara snäll... nu har jag egentligen inte alls lust... Visst det är kul med lite folk, men jag känner mej lite som en ensamvarg...

Var och handlade när Erik hade åkt till jobbet, fyndade flintastek för 10 kronor styck, utgångsdatum imorgon... *najs*. Sen ska jag göra potatisgratäng till det... de blir smaskens det... Men jag lär väl få svälta till Erik kommer hem, han kommer ju inte hem förens vid 19... hur ska jag överleva??? Är ju så sugen på mat precis nu så jag vet inte vad jag ska göra riktigt... Får äta en risifrutti, sen tänkte jag lägga mej och vila lite, har ingen aning om när barnen kommer heller... Får ringa hem och fråga.. så jag vet.

Har iaf städat idag, så nu är det undanplockat och fint här hemma, och så har jag damsugit. Kom även på att det nästan var slut på osmosvatten, så nu håller jag på att tappa upp en hink, lär få fortsätta när första hinken är full.. för det var väääldigt lite kvar.

Just ja...  har vunnit fler auktioner på tradera, så nu behöver jag egentligen inte köpa nåt nytt alls... men vem kan låta bli??? Inte jag i alla fall. Men nu ska jag försöka dra ner lite på tradera shoppingen iaf... Ska bara ha det nödvändigaste hemma, å sen ska vi ut å shoppa lite när bebis har kommit... Om man nu orkar vill säga ;).

Nähe... nu ska jag ringa å sen vila.. *trött*

Fullt upp

Tjo!
Ja, idag har man verkligen haft att göra, från att man klev upp, fram tills nu, och om sanningen ska fram så borde man gå och lägga sig snart. Känner mej trött, sov inte speciellt mycket natten till idag. Sov en stund på soffan i eriks  knä, vi hade ätit glass, kollat på tv och bara myst. Men så vart det tråkigt på tv, å jag råkade somna där jag låg, å det gjorde han med. Men, men skönt låg jag, och hade inte gärna gått därifrån. Men till sängen kom vi till sist, efter att vi borstat tänderna och så.
Vårat förhållande är rätt lustigt, det går upp och ner hela tiden, så ibland känns det jättebra, och ibland helt åt skogen. Men jag gissar att mina hormoner gör en hel del till det hela... Får försöka lägga dem åt sidan lite tror jag.
Idag så när vi hade ätit frukost så åkte vi ut till Marieberg, Nathalie var ju här, så hon fick ju självklart följa med. Först in på mariebegs köpcentrum, kollade lite, köpte inget. Hittade supersöta bebiskläder på kappahl...får väl shoppa lite där nån gång hi hi. Efter det så åkte vi till djurmagazinet, Nathalie fick kolla på en massa djur, det tyckte hon var jättespännande. Hon såg bland annat en orm, massa ödlor, en salamander och en groda i ena rummet. Sen så fick hon se marsvin, kaniner, hamser, tamråttor och gerbiller i ett annat. Och i ett sista rum så var det en himla massa fåglar. Fast hon tyckte fåglarna var konstiga, som inte ville flyga ut hi hi. Sen kollade hon lite på fiskarna, och gosade med gosedjurstigrarna, som hon helst hade tagit med sig hem om hon fått. Efter det så åkte vi till IKEA, gick ett varv där, men där tappade Nathalie humöret, som inte fick provsitta varenda stol och fotölj hon såg. Men det vart bra när vi kom till barnavdelningen, där det fanns en massa kul saker. Vidare efter det så skulle vi fixa oss lite middagsmat, så vi gick till willys, handlade köttfärs, lök och äppeljuice, sen gick vi till bilen med det, och sen till ikea igen, för att äta korv. Smakade gott :). Nathalie tyckte det var mysigt att äta korv där. 
Väl hemma så plockade jag ur diskmaskinen, plockade i lite ny disk, sen så vek vi kläder. Efter det vart jag lite rastlös, så jag städade båda toaletterna. Strax efter det så började vi med maten, Erik gjorde köttfärssås, som vart kanongod. Han kombinerade lite, och hade i krossade tomater, och inte bara chilisås och ketchup...(blev inte lika sött då), så det smakade kanon. Till det åt vi gnocci (eller vad de nu heter). 
Sen så tänkte jag att Nathalie skulle komma hem på ett smidigt sätt imorgon, men det vart krångel med det. Hade ju tänkt att hon skulle åka med Gunnar hem från sjukhuset, var ju helt säker på att han strålades fortfarande, ack så fel jag hade. Hi hi, han är ju färdig med det, och anses väl vara frisk, och det är ju skönt det, men det slutade med att det vart en tur till Linde fram och tillbaka. Trodde då att Nathalie ville sova hos mormor,men icke sa nicke. Hon ville hem till sin pappa, så mina föräldrar var snälla och körde hem henne dit, så åkte vi hem till oss. Här är vi nu, har ätit lite glass, och så har jag duschat. 
Har även vunnit en auktion på tradera, ropade in ett gulligt babyset... med katter på, svarta och gråa... och små röda stjärnor på.. Hur gulligt som helst. 
Imorgon är det dags för Erik att jobba igen, men redan på förmiddagen ska vi iväg ner på stan, å kolla hus... eller höra oss för med en kataloghusförsäljare. Vad det kostar osv... Men vi lär väl inte vara överdrivet intresserade egentligen. Bätter att vi båda bor i ett redan befintligt hus, och känner på hur vi tycker det är, och sen i framtiden kanske man kan bygga sitt eget drömhus. 
Nähe, klockan börjar bli sent, är törstig så jag ska ta nåt att dricka, sen så ska jag nog göra mig i ordning för sängen. 
Gonatt på er!  

Förbannade grannar

Man kan ju bli vansinnig för mindre här hemma. Idag, när vi äntligen hade tid, och svärfar kunde vara snäll nog och hjälpa till, så skulle vi sätta upp lister i vardagsrummet. Men för att få fast dem, så var man ju tvungen att borra. Gick ju inte att komma ifrån. Ser ju inte klokt ut om man försöker limma fast dem, så har de gjort i hallen, med en skarv på en millimeter in till väggen som resultat. Snyggt? Nej..
Svärfar kom hit kvart över sex, jag tänkte att jag och Nathalie skulle slippa oväsendet, så vi gick ut och tog en promenad, på vägen hem, så möter vi grannen, han som bor under oss. Får mig en liten söt utskällning om att man minsannn inte borrade den tiden på dygnet, och att man skulle försöka borra när det var så få hemma som möjligt. Hur lätt är det i det hus vi bor i??? Mitt emot oss bor en 40 åring, henne ser man knappt röken av. Under henne bor en kärring, som har fått ett antal strokes, gör inte annat än att sitta vid sitt jäkla köksbord och glo ut genom fönstret. Hon är pensonär. Han som bor under oss är pensionär, och nästan alltid hemma. Snett under oss, ännu ett pensionärspar, precis bredvid oss, en hörselskadad pensionär... Kan någon bara tala om för mig när pensionärer utan husdjur visar sig utanför dörren? Ska jag börja föra dagbok över när de är hemma och när de är borta? Jobbar man så har man taskigt med tid att hålla på om dagarna, helgerna är de gångerna man har tid, tyvärr. Och när vi väl vill få till det, ja då kommer en granne och gnäller. Vi tog upp det med en annan granne, och han tyckte med det var konstigt, han är väl typ pensionär han med. Samtidigt så står det på en lapp nere i trapphuset att man ska uppmuntra renovering... hmmm jo jag tackar ja.. Va tusan, vill de ha lugn å ro kan de väl ta in på närmsta ålderboende... *grrrrr* *förbannad*.

Har i alla fall varit kattvakt nu i helgen, och det har gått bra, Kisse rev ingenting, och gjorde inte allt för mycket ofog. Förutom att mina fötter var kuliga att leka med.

I förmiddags så fick Erik äntligen känna att bebis sparkade där inne i magen, trodde han skulle bli glad av att känna det, men han reagerade knappt... ja ja.. får väl se om han beter sig annorlunda efter ultraljudet.

Nähe.. nu ska jag fixa lite med tvätten som ska tvättas ikväll.. pust å stön..
//Linda


Frustrerande

Är det att bo med Erik ibland. Å jag är väl rätt otålig ibland, särskilt nu. Men det snackas om att det ska renoveras här, har vi sagt, vi har kollat på halltapeter och så, har kommit fram till vilka vi vill ha och så vidare. Men nu tycks det inte hända nåt mer. Det ska upp lister i vardagsrummet, som fortfarande inte har kommit på plats, sen vi flyttade hit. Erik ska köpa en speciell sorts spik, med plugg som ska vara till listerna, finns på biltema. Har han gjort det än? Nej, det har han inte. Idag fick jag honom att ringa sin pappa, och prata om det hela. Men de skulle ju bort i helgen, kom jag på lagom när han ringde, för vi har ju faktiskt lovat att vara kattvakt. Men det skulle vara skönt att slippa vara så drivande i det hela. Får dessutom alltid känslan av att mina barn alltid är i vägen om det ska göras nåt. Om de ska sätta upp listerna här hemma, så ska jag gå iväg med barnen till Emma och Leo. Visst, jättekul för barnen och leka, men räcker det inte med att de är ute? Varför är de så enormt mycket ivägen när han ska göra nåt. Man får väl försöka be dem hålla sig på sitt rum, eller så kan de väl stänga in sig i vardagsrummet, hur svårt kan det vara liksom??? Ja, ja nog gnällt om det.

Har Nathalie här fortfarande, hon ska vara här ett tag till. Skönt, men hon börjar gå mig på nerverna. Mamma, mamma, mamma, mamma.... hon är aldrig tyst, ska alltid prata, och pratar hon inte så sjunger hon. Har världens bästa förmåga att stå i vägen. Men, men, hon är go ändå, hon är ju som en helt vanlig 6-åring.
Vi var i alla fall på stan idag, jag och Nathalie. För babyskyddet som vi köpte fattades det grejor till. Så kallat komfortinlägg och bältesmuffar. Så det var vi och köpte. Hittade även en body och ett par byxor till bebis, i storlek 50. Har nästan inget i storlek 50, det kan ju vara bra att ha nåt, även om de inte kan ha det så himla länge.
Sen så köpte vi ett par strumpor till Nathalie. Vi tog även en fika på Wasa mitt i stan. Efter det så gick vi in i den stora kyrkan, Nathalie fick tända ett ljus för sin Farfar, och frågade sen när vi kom ut ifall hennes farfar skulle komma tillbaka, och att hon saknade honom. Jag förstår mycket väl att hon saknar honom, jag känner ju samma sak när jag tänker på min pappa. Så jag tände ett ljus för honom.

Igår var en sån här mäklare här, och värderade våran lägenhet. Den har stigit i värde sen vi flyttade hit, men vi får inte så mycket vinst om vi flyttar nu. Å andra sidan ska vi inte flytta ännu, och jag har tänkt att vi ska renovera lite mer innan vi flyttar härifrån. Vill gärna byta ut tapeterna i vardagsrummet, men Erik tycks inte vara allt för förtjust i det... Tänkte att det kunde vara bra att få allt gjort innan bebis kommer. Vår renovering i hallen ska vi ju ta från fonden, då kan man ju lika gärna fortsätta i köket när man ändå håller på.
Funderar även på hur mycket det kan tänkas kosta att måla om skåpluckorna, jag menar om man gör det själv. Visst, det är ett himla slit med att spackla igen hålen, slipabort gammal färg, göra rent dem osv. Men efter en sådan målning så skulle det ju se fräschare ut i köket än vad det gör nu. Sen köpa nya handtag till luckor och lådor. Skulle fräscha upp ordentligt.

Nähe, nu har jag inte mycket mer att skriva om, så jag ska ta och förflytta mej till soffan.

Just ja.. tack Emma för att du var barnvakt i några timmar här om dagen, verkligen en jättehjälp. Du får säga till om du behöver hjälp med Leo någon gång!

Total omvändning

Livet vänder fort, kort sagt. Först var Erik rädd för allt som handlade om bebis, tyckte inte att vi skulle köpa nåt innan, för det kunde ju gå fel. Jag försökte förklara att man orkar inte köpa allt först när bebis har kommit. Och hur ska man komma hem om bebis inte har några kläder att ta på sig, eller nåt babyskydd att åka med hem i bilen? Blir en knepig ekvation, iaf i mitt huvud.
Men så idag så vart det en helomvändning. Han sms:ade idag, rätt vad det var, om att han fått erbjudande från en jobbarkompis att köpa ett babyskydd. Ett akta graco med bas. Mycket bättre än det jag har, och det här var dessutom nyare. Säkerheten för de små utvecklas ju hela tiden, så varför inte ta ett som är så nytt som möjligt. Vi skulle få köpa det för 600, det kostade 1600 nytt. Mer än så behövde inte jag höra. Så det ska han ta hem imorgon. Så från att inte vilja köpa nåt, till en investering i ett babyskydd.. tycker jag är rätt stort steg...Men det gör inget.
Sen att allt inte är helt bra för övrigt är väl en annan femma. Tänker inte gå in mycket närmare på det, och skriver jag det så får jag bara skit för det i alla fall, ingen förståelse någonstans ifrån, så näe.. jag besparar er den läsningen.
Erik kollar så kallade kataloghus för fullt. Vi ska träffa nån sån här säljare på måndag, imorgon kommer en mäklare och ska värdera våran lägenhet, bara för att se vad vi kan få för den. Men nä, vi har inte planerat att flytta ännu. Han tycker att det är irriterande att inte jag säger vad jag tycker. Men när jag väl gör det, så tycker jag fel. Han är till exempel inne på att man absolut måste ha två vardagsrum. Jag tycker inte man behöver ha det. Tycker det är helt onödigt. Barnen kommer ju för tusan ha varsitt rum, har de kompisar där kan de väl spela eventuella spel där, ha en egen tv på sitt rum om det nu är absolut nödvändigt. Så försöka tycka till och visa min vilja går ju inte så vidare bra, och då gnäller han på att jag inte säger vad jag tycker, och att huset i sådana fall bara skulle bli inrett efter hans önskan och vilja. Jo, det kommer det bli, för vad jag än säger så är det ju inte bra.

Inte bryr han sig om vilken mat jag är sugen på heller. Här ska bara ätas det han är sugen på. Sa idag att jag var sugen på fiskbullar (okej, inte världens mest delikata maträtt, men jag tycker om det... mycket), men då var inte det bra. Jag sa då att han äta kycklingrester från här om dagen, men det lät inte bra det heller. Så nu sitter han å glor i en katalog med husritningar, å där kan han få sitta. Jag struntar i honom nu.
Undrar vart det där fina förhållandet som vi en gång hade tog vägen någonstans...

Nähe, nog gnällt om denna dagen. Ny magbild förresten. Från idag (vecka 18+4).




113087-3

Kollat

På ett nybyggt hus idag, det låg mitt ute i skogen, i vilket fönster man än tittade ut genom, så såg man bara skog. Okej, man kunde se några andra hus, och bilar oxå, som stog parkerade och så. Men annars inget annat förutom skog. Jag skulle bli galen av att bo så där mitt i skogen. Men det beror ju på om man är uppväxt så eller inte. Ja, ja.. huset var ju fint, och planlösningen var mer traditionell än ny kan man säga. I nya tidens planlösningar så sitter ju kök och allrum ihop till ett, oftast har man ett matrum med i det hela oxå.

Imorgon ska jag till Adecco igen, ska sitta där i ett par timmar och lyssna på nåt, vet inte riktigt vad men, men... det visar sig väl.
Har Nathalie här, trevligt, hon ville inte åka hem med sin pappa idag, så hon vart kvar här, och det gjorde ju inget, iaf inte för mig. Men eftersom jag ska iväg imorgon så kommer Marita hit, och hon ska visst ha Leo då med, så då kommer de båda hit fram på dagen, medans jag ska iväg. Blir ju ingen lång stund jag ska vara borta, skönt det.

Annars går väl livet sin gilla gång, hur jag egentligen mår tänker jag inte ta upp här...
Nu ska jag hitta på nåt att göra, vad vet jag inte, kanske diska klart, och skicka ut erik med soporna...

Nähe.. dags å göra nåt..

Varför kan jag inte låta bli?

Att titta efter, alltså kolla på historia... varför kan jag inte bara låta bli att trycka där. Jag blir ju bara ledsen, sur och på allmänt dåligt humör. Jag ser ju vad han har varit inne på för sidor. ÅÅÅÅÅHHHH dumma mej själv. Hade jag inte tittat hade jag inte mått dåligt... Men allt är så dubbelt. Med vanlig hormonbalans i kroppen så har jag inget problem med vad han gör på nätterna när jag ligger och sover. Men nu, när jag är känslig, gråter för minsta lilla struntsak så känns det inte som en okej grej. Har ju faktiskt förklarat det för honom. Samtidigt så förtår jag att han behöver tid för sig själv, att han behöver roa sig på egen hand. Det behöver ju jag med, å gör det när jag känner för det, när jag är ensam. Så det är ju så sjukt alltihopa, precis som att jag inte ska få tillräckligt med uppmärskamhet osv. Men jag tror det hela beror på att han har den sjukdom han har, å jag inte vet när vi kan ha det trevligt tillsammans nästa gång. Nä.. just idag hatar jag mej själv. Skulle kunna ligga i sängen å tycka synd om mej själv resten av den här dagen.
Nä, jag måste rycka upp mig, jag måste försöka vara lite glad, kan inte sitta här å deppa i tid å evighet. Känns som om de senaste bloggarna har varit i de tråkigaste laget. Men, men.. dessutom skriver jag så sällan... undrar varför de har blivit så...
I tisdags så var jag hem till svärmor, helt på egen hand. Vi hade jättetrevligt, kollade på kyrkan å så åt vi ugnsstekt falukorv, det var jättegott alltihop. Hon ville bjuda på fiskpudding först, men det är en av få maträtter som jag inte kan äta. Men, mätta blev vi allihopa. Efter det så satt vi där en stund å hade det allmänt trevligt, sen åkte vi till Kumla, kollade på ICA, jag hittade en bok om digitalfotografering, men även lite om hur man kan redigera bilder och så. Så den köpte jag. Sen köpte jag jordgubbar från belgien, men de var ingen höjdare. De var inte goda alls. Smakade inte speciellt mycket tyvärr.
Nu ska vi strax fixa käk här hemma..
have a nice day!

Längesen nu

Har inte bloggat på rysligt länge nu... Har nog slarvat. Eller inte haft lust, eller helt enkelt haft annat för mig. Brukar ju blogga rätt regelbundet annars. Men tiden har flugit förbi, å jag har faktiskt tänkt att jag skulle ha bloggat i flera dagar, men det har inte blivit av. Men jag gör det nu i alla fall. Bättre sent än aldrig, brukar jag å många andra säga ;-)

Har haft barnen här hela långa helgen, det har funkat bra, Nathalie tar medicin för sina öron, hon har nån läskig vaxpropp som inte vill lossna. Så hon får örondroppar mot det 3 gånger om dagen. Nackdelen är att hon tyvärr får ont av dem efter en stund, Men jag gissar att det är för att det är den här vaxproppen som löser upp sig och så.

Igår var vi i Fjugesta, barnen hade tjatat sen de hit kom, att vi skulle i väg och kolla på brasan. Och jag försökte förklara att det var några dagar kvar... men de ville inte riktigt förstå det. Men vi var dit igår i alla fall. Åkte nästan direkt efter att Erik kom hem från jobbet. Och så åt vi innan då... Men jo.. Erik har jobbat även denna långhelg, förstår att han vill ha de extra pengarna man får nu vid storhelger, men jag hade nästan sett fram emot en lugn helg, där han var hemma. Nu har det blivit att jag fått tagit ungarna hela tiden... Men, men, många kan tycka att det är ju mina barn, så de är väl mitt ansvar, men har inte en låtsaspappa ett visst ansvar oxå? Eller är jag helt ute och cyklar som tycker så?? Ja, ja.. det gick ju bra i alla fall, så jag ska inte klaga.

1 maj, och jag tycker tiden går ungefär hur långsamt som helst, vill ju att det ska vara den 25:e, jag vill åka iväg på ultraljud... Är nästan sugen på att försöka boka om tiden så det blir lite tidigare, men jag gissar att det är fullt, så jag får nog hoppa över det...

Ny magbild idag förresten, 16+4, tiden går fort, å magen växer, det sprattlar på rätt bra där inne, men jag längtar till de där riktiga kickarna kommer.
Bebis hade disco där inne här om dagen (trodde jag iaf), kändes tydligt många gånger på utsidan, men att få Erik att känna var meningslöst, han var mitt inne i både hockey på tv och nåt intressant ritprogram på datorn... så jag existerade inte så himla mycket.

Nu ska jag fixa käk till mina små vildar, sen ska jag packa deras väska, och så ska de få byta om till lite snyggare kläder.
Ha en bra dag alla!!


magen i vecka 16+4

RSS 2.0