Härlig söndag!

Ännu en härlig dag, börjar bli många sådana i mitt liv just nu. Vilket jag inte alls klagar på. Härligt att få må bra. Men lite trist att inte ha ett jobb, jag vill ju oxå tjäna pengar som så många andra... Men, men, det är väl bara att hoppas på det bästa. 

Idag åt vi middag hos svärmor och svärfar, vilket var himla trevligt. Ingen avancerad mat, bara spagetti och köttfärssås, men det var faktiskt jättegott. Till efterrätt så fick vi äppelbitar, som vi hade kanel på. Till det serverades creme fraishe och flytande honung. Låter kanske som en knepig mix, men det var faktiskt jättegott tyckte jag.

Stackars Emma, går runt och har sammandragningar mest hela tiden, men inte vill det sätta igång på riktigt. Var iväg och kikade på deras hus idag, och där kommer det bli fint, när det är klart. Skulle inte ha något emot att bo där själv faktiskt, det skulle vara rätt bra med tanke på hur många rum de har. Får väl se om vi får flytta till Eriks morfars hus en vacker dag. Men där är det ju lite renovering att göra, men har vi båda jobb så borde det väl inte vara så mycket problem med det, kan man tycka. 

Skulle redigera bilder på picnik nu, men det gick inte, sidan ligger nere, så jag får lägga in bilder på vanligt vis istället.


Theo i sin häftiga jacka med matchande mössa.


Utanför farmor och farfars hus! Mössan tröttnade jag på...


Emma med sin mage, och så ser man ryggen av "farmor"


Titta vad jag har fått!!! En kaffemaskin, såååå glad, tack Emma!!


Nu ska jag kolla på parlamentet, och sedan beck, kanske även äta glass... mmmmmums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0