60 dagar kvar!

Tiden går. Fort nu för tiden. Tyckte den gick hur långsamt som helst när barnen var här... men nu, när man håller på å flyttar å plockar och bara har en ensam vardag så att säga, ja då rusar dagarna förbi. Vet inte vart tiden tar vägen. Tänk va.. 60 dagar, det är typ 2 månader, det är ju nästan ingenting... Men vad skönt det är.. snart, snart, snart får jag hålla min lilla bebis...
Annars har jag inte mycket att säga om läget. Men för att nämna något så kan jag väl säga att Erik har börjat jobba igen, han jobbar natt. Det ska han göra nu i några veckor, sen är han ledig en vecka till, under tiden som vi flyttar. Och vi har fått erbjudande om att bo lite hos svärmor och svärfar. Skönt faktiskt, okej, det är inget hotell, och jag räknar med att jag får hjälpa till lite, och dessutom så har man ju lägenheten här oxå, som ska packas ur och städas. Och innan vårat hus är beboerligt så får vi sova och bo där lite... det blir ju iaf någonstans att äta och sova på... Men det kommer säkert bli himla bra.
Idag har jag fått lite gjort i alla fall, har ringt lite samtal, och så har jag dessutom bokat tid för studiebesök på förslossningsavdelningen i Karlskoga. Jag och Petra ska dit, och med ska även våra sambos. Det ska bli mysigt. Var så trevligt att prata med dem igen, man känner sig så välkommen när man ringer dit, å de blir så glada när det ringer någon utifrån och väljer att föda barn hos dem. Men det är först i September som vi ska dit.
På Onsdag så ska jag eventuellt fika på stan med några gravidkompisar, det ska bli trevligt, en av dem som eventuellt ska med ska ha barn den 18/8.
Beställde en omlottbody, och ett par sparkbyxor till bebis, och en munkjacka till mig på hm idag, kommer i vecka 35 vad jag kunde förstå.

Bebis var sur igår, vägrade att sparka där inne, den verkligen vägrade... den märkte nog av en förändring i rutinerna... den är ju van vid att dess pappa är hemma om kvällarna, och van att höra hans röst om kvällarna... och då kicka som en halv dåre. Men igår var det kolugnt, en lam kick någon gång ibland (så att inte mamma skulle bli orolig).

Har varit på lite strapatser idag, var in å fick ett papper påskrivet på AF, därifrån till FK för att lämna in pappret och så vidare till babyproffsen för att höra mig för vad en madrass till en vagga kostar, om man ska måttbeställa en, efter det så gick jag till hm, hittade lite söta kläder där, har blivit lite tokig i kläderna i serien: me and my dog... bara älskar de kläderna... Var tvungen att klämma och känna lite på dem... har ju beställt som ovan, å samma kläder fanns i butik :-).

Fixade käk nu ikväll, köttfärsbiffar med potatis och sås, köpte rårörda lingon till det, mycket godare än lingonsylt... Så det har vi ätit idag.

När jag var på stan idag så tänkte jag köpa blutsaft, inte för att jag känner mig trött, men blodvärdet är väl lägre denna gången än vad det var de andra gångerna när jag var gravid.. så det är väl bäst att gardera sig lite.
Men det var slut när jag var på hälsokost... Skulle vidare till life butiken, men hann inte innan bussen kom, så jag tog den hem istället. Får fixa blutsaft och eventuellt förberedelseolja om ett par dagar.

Nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan.
Ha de gott!!
Bjuder på en liten bild på magen :-)

image6

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

När jag började läsa så kom "önskan" om att få se bebismagen. Så FANNS det en bild. Så glad jag blev!
Nu börjar det ju likna något. *fniss*

2007-08-14 @ 13:01:34
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0