Aj ont!

Åååh, nu kan jag tala om att det på riktigt inte är helt nyttigt att löpa runt i skogen som en annan skogsmulle... Har ont i knäna så jag vet inte vad jag ska ta mej till... Men det är väl därför de ledande medicinföretagen marknadsför sig med värktabletter... Lyckligtvis håller man sig alltid inom de rimliga gränserna. Fast jag ska erkänna att jag inte tagit någon värktablett idag, har stått ut med mina onda knän... Fast nu börjar dessutom huvudet göra lite ont, men vad vore väl livet utan Kaffe??

Har dragit igång bryggaren precis, så snart har jag mig en nybryggt kopp kaffe, och här om dagen fick jag reklam hem i brevlådan, och ICA Renomé vill bjuda mej på en hel förpackning kaffe *ja tack*.

Var hem till Linda igår på norr, och vad konstigt det känns att komma dit, det känns hemma, fast på ett annorlunda sätt, kan inte riktigt beskriva hur... Men det området av Örebro kommer nog alltid ha en särskild plats i mitt hjärta. Hon bjöd på väldans gott kaffe där borta, den där fröken är full av överaskingar ibland, igår hade hon till exempel köpt nåt vanlijextrakt som vi hade i kaffet, och snacka om att det vart gott... snacka om att det vart gott.. *mums*.

Annars igår så var jag ju på en promenad, kommer inte ihåg om jag skrev det... har för mej att jag gjorde det... Här ska det drickas kaffe, sen blir det nog en runda till, men jag som hade tänkt mej att jag skulle ta en 5 km runda nästa gång... nä, don't think so... det blir endast 3 km idag med... men det är väl bättre än inget alls gissar jag.

Erik har åkt till jobbet, så här sitter jag själv, har har rätt trist... Har inte ens bäddat sängen, fast klockan är 12... *fy på mej*.

Nä, nu ska jag dricka min nybryggda kopp kaffe, och fundera vidare på dagens händelser som komma skall...

//Linda

Kommentarer
Postat av: annmi

*Hihihii*..du é rolig du...Skogsmulle!!!
Jaa men..Visst ÄR det skönt att fåå vara slapp ibland?? *Fniss*
JamKram!

2007-08-17 @ 11:24:14
URL: http://www.annmi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0