Latmask hela dan?

Erik har inte sovit i natt, vi skulle iväg å handla, och vi skulle göra mat, innan han åker till jobbet vid halv tre. Hur bra går det?? Hans klocka hoppade igång klockan 11, jag vaknade en timme innan, gick på toa, försökte få liv i honom, vilket var ett meningslöst försök.
Han gick iaf upp när klockan hoppade igång, klädde på sig och så, men vad gör han nu?? Jo, nu sover han på soffan istället... bra att byta det ena stället till det andra.
Undrar ja hur vi ska hinna både handla och fixa käk. Han har beställt sallad...
Får säkert gå å handla själv, men då kan han glömma några monstertunga påsar, för det tänker jag då rakt inte släpa med mej hem, jag tar det jag tycker att jag orkar.. sen får det vara nog! Har ändå trettiosjutton olika andra saker att göra...
Har pratat med arbetsförmedlingen precis nyss, hade de nåt vettigt att säga?? vet inte det ja.. men jag ska dit på måndag klockan 14.
Pratade även med kompis Emil som nu har kommit hem från sälen, har även hunnit med att störa mej lite på hans ex... hon tycks verkligen ligga i för att försöka såra och plåga honom... Hon vet inte vad hon försöker med.. det senaste är att hon har hittat någon nu... från Karlskoga... jo jo.. för en vecka sen så ville hon inte ha med karar att göra, för hon var så trött på dem...Vaddå vända kappan efter vinden?

Igår var vi i Fjugesta... det var rätt trevligt, tidvis.. förutom att man inte såg röken av Erik, förutom när vi åt... Det skulle grejas med bilar, och pratas med pappa, och hans bror. Jag fick hålla mej inne, eller jag kunde väl vara ute jag med, men det var för jäkla kallt, och det snöade... Fryser inte frivilligt jag inte.
Pratade med Marita, och lite med Emma ibland. Leo var det full fart på, och fredrik var allmänt cool...
Efter ett antal timmar, och god mat så kom vi iaf hem. Jag kände mej deppig av nån märklig anledning.
Gick och la mej och vila, sen ringde Emma, vi ska på ljusparty idag, det ska bli trevligt. Då har jag iaf nåt att göra när Erik jobbar.

Börjar bli dags att damsuga av här hemma, och att tvätta lakan borde jag med göra. Så jag har nog att göra idag ska ni se, behöver inte oroa mej för att få tråkigt en dag som denna. Trots att vädret är jättetrist.
Men det ska bli sol senare i veckan.. *me like*

Nähe.. vad säger ni? Ska jag försöka skaka liv i Erik och åka till affären? Eller ska jag gå själv???

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0