Jag är en trötter

Jani.. en trötter är jag, seg som en deg. Ja välj vilket ni vill, båda stämmer precis lika bra. Trött och hungrig, det är det som stämmer bäst in på mig. Tycker jag är hungrig nästan hela tiden. Men det hör väl till antar jag. Iaf fram tills illamåendet kommer... om jag nu mår illa denna gången, det vet man ju aldrig.
Men jag kommer upp ordentligt på morgonen, sen framåt morgonen vid 8-9 snåret  så börjar jag bli trött, alltså sjukligt trött, så trött så jag skulle kunna somna stående... Och det känns skitbra när jobbarkompisarna kommer och säger att jag ser sur ut... Mmmm det är verkligen jääääättelätt att se glad ut, när man är trött som en jag vet inte vad. Men det är väl värst de första 10 veckorna. Tur jag är i vecka 5 nudå...

Bloggade idag på lunarstorm, det var längesen. Jag tyckte att det var på tiden att jag skrev där med... Det var ju så längesen. Men vad jag ska skriva här vet jag inte riktigt, har ingen sådan där jätteaning faktiskt. Men jag klinkar väl ner lite, som faller mej på fingrarna helt enkelt.

Kan ju tala om att det känns så underbart att ha någon som delar graviditeten med en. Alltså, när jag var gravid med mina barns pappa så kändes det inte alls på samma vis, han var liksom inte delaktig. Han ville aldrig känna på magen, han läste inget om bebisens liv i magen, han brydde sig helt enkelt inte. Han frågade inte hur jag mådde osv. Med Erik är det nåt helt annat, han bryr sig, han vill liksom vara med. Visst, han känner inte på magen, men den är ju för tusan inte nåt att känna på än ha ha. Men som sagt, han är delaktig i det hela. Och det tycks vara som att han ser fram emot det hela. Känns väldigt bra faktiskt.
Å på msn så har han skrivit "pappa till hösten", låter så mysigt, gulligt på nåt sätt... vet inte hur jag ska förklara det, men jag vart rörd när jag läste det när jag kom hem. Innan stog det nåt så fånigt som: jag har ingen träsko... varför vet jag inte.. men nåt så meningslöst stog det iaf... Who cares??

Känns konstigt att kolla om man har alla bebissaker redan... men det är väl likabra att få det gjort... Ska kolla på Emma å Fredriks vagn, som de hade till Leo, å se hur den ser ut. Det ska vi göra imorgon, har JAG bestämt ha ha.

Nu börjar klockan ticka iväg, och jag är trött som tusan, nu ska jag sova... redan?? jo.. jag vet... som sagt.. jag är TRÖTT.

//Linda

Kommentarer
Postat av: svägerskan

det roliga i det hela me vagnen att du har inge ANING om var den står o hur många timmar jag får tillbringa nere i källaren för att fram den ....hihihihi.........men det gör inget! ....för fredrik o jag har pratat om att gå igenom förrådet sååååå länge.....tror vi behövde en spark i ändan hihihihihihi.....ska bara ut o köra bil först...kram

2007-02-06 @ 06:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0