Äntligen

Kan jag uppdatera bloggen igen. Försökte igår, men då gick det inte... stog att det var för mycket folk online.. å nu står det enligt informationen att de har uppdaterat sidan... ja, ja.. bara den blir bra så är jag nöjd =).

Idag mår jag inte riktigt lika illa som jag har gjort tidigare. Å det är riktigt skönt faktiskt. Men jag gissar att det kommer tillbaka snart igen. Säg det som varar för evigt?! kan inte göra annat än tänka på vad Nelly Furtado sjunger... "flames to dust, lovers to friends, why do all good things come to an end?
Hoppas sannerligen att det allra bästa jag har inte tar slut. Mitt förhållande till Erik. Känns så himla bra. Å även om han glömmer bort ibland hur illa jag kan må, och att jag knappt inte orkar göra nåt, så är han så duktig. Han lagar mat, han hämtar dricka åt mig om jag vill ha det, han handlar å donar och har sig. Å nu fixar han diskmaskinen. Jag är så glad för honom så!!

Går in i vecka 9 idag, intressant, intressant.. Eller nja.. det känns ju inte så mycket. Ingen annan ser ju att jag är gravid, förutom de som möjligen vet. Min svullna mage har lagt sig ett hack, så jag ser inte ut som 4-månaden gravid längre - skönt.

Nu längtar jag bara tills man börjar känna den lilla leva runt där inne, å till ultraljudet. Eller bara att få höra hjärtat slå... Men det dröjer nog ett tag ännu.

Är hemma idag med, ska till doktorn på tisdag, får se om de sjukskriver mig... barnmorskan höll med om att det nog är omöjligt att jobba när man mår så här illa. Hoppas sannerligen att doktorn förstår det med. Samtidigt kommer jag sakna jobbarkompisarna. Men jag kanske får komma tillbaka när sjukskrivningen går ut, å jag hoppas verkligen att detta föraskade illamående inte fortsätter i all evighet.

Imorgon ska vi åka till stockholm, åka till Triton Akvarium.. ska bli skoj =). hmmm de flesta som åker till stockholm tänker främst på shopping.. nåt fel på mej??

Måste införskaffa ny bh... de jag har börjar bli väldigt mycket för små... men jag tänker inte klaga... tänk om de kunde ha den här storleken även efter åt?? Ja, ja.. önska kan man ju...

Köpte en ny liten fisk igår.. en liten dvärgkejsare.. jättevacker är den, men den är lite mobbad av våran gula kirurg, hoppas de kommer överens snart, så kejsaren kan vara framme å visa upp sig med.

Det får vara allt för idag.
Have a nice day

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0