perfect days

Vilka härliga dagar vi har haft... 15 grader varmt på dagarna.. kan inte klaga alls, på balkongen har det varit typ 44 grader varmt, lagom?? eller hur??
Erik börjar skämmas för sitt utséende, eller iaf känna att han vill ändra på det, han tycker han har gått upp så mycket i vikt, så nu vill han försöka göra nåt åt det.. jaha.. varför inte? Tror jag lyckades  väcka en liten gnista första dagen vi var ute och gick, då gick vi bara långsamt, å han tycktes trivas med det. Men så fick jag med honom ut i skogen, i spåret här i Karlslund. Å då tog vi en rask promenad runt. Han flåsade på rätt bra, jag flåsade jag med... har ju mer blod i omlopp nu, så kroppen får anstränga sig lite mer för att syresätta allt. Så jag vart trött jag med. Men det var skönt.
Å hör å häpa, nu är han ute och går... själv, eller han skulle eventuellt springa. Vet inte vad det är som tagit åt honom, vårkänslor eller 30-årskris, vad tror ni??

Annars knallar det på här hemma, det är rent å fint här, städat och så. Har inte haft nå annat att göra om dagarna, rastlös som en gnu. Så jag har plockat, städat, plockat lite mera, torkat av... Här om dagen kom jag på att jag skulle möblera om lite i barnens rum. Så nu har jag gjort det oxå. Vart riktigt bra, känns som det är lite mer plats där ute nu.

Barnen är här nu, vi ska strax fika lite, eller fika.. vi ska äta.. äta våfflor. Ska bli smaskens. Erik får väl äta sen när han kommer hem.. men känns lite taskigt att ha våfflor när han vill träna, våfflor är väl inte den kalorisnålaste maten...

Nähe.. nu ska jag skrapa alger från rutan, gå på toa, tvätta händerna å sen ska jag nog sätta igång med våfflorna. Ska bara hitta våffeljärnet först...

Ha en trevlig vårdag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0