Han växer så det knakar

Ja mer eller mindre i alla fall. Men det är väl bra att han växer, visar ju bara att han får i sig den mat han behöver. Men det är ju svårt att tro många gånger att han kan växa så mycket, då han kräks så ofta, och rätt mycket. Men tydligen så får han i sig det han behöver. Kanske äter han för mycket för att han tycker att det är mysigt att ligga där, och så får han i sig en massa extra...  Var på läkarundersökningen idag, och han fick en okejstämpel därifrån. Läkaren tyckte att han var jättesöt och fin på alla sätt och vis. Fina klara ögon, och alldeles lagom rund och go, precis som en fem veckors bebis ska vara. Numera är han 55,5 cm lång och väger 5600 gram. Han fäster blicken och följer med blicken, och såler han lite smått, men inte så ofta ännu. Lamporna är garanterat roligare än vad jag är, enligt honom i alla fall. Idag har Theo varit duktig, han har sovit själv mycket idag, först sov han 1,5 timme i vagnen, sen så när jag ammt honom i sängen och jag skulle gå upp och göra mig i ordning inför bvc besöket så sov han själv i min säng. Vaknade inte alls. Så detta med att han måste sova bredvid eller på mig hela tiden kanske är på väg att vända. Nog snackat om bebisar ;-)

Pratade med två av mina gamla arbetskamrater idag, och de ska komma hit å hälsa på om ett par dagar, det ska bli jätte trevligt.
Annars så börjar vardagsrummet likna ett rum. Golvet är lagt, så när på ett par plankor, och de är på god väg att hamna där de ska de oxå... Vi har fått hit skänken som vi ska ha där, och jag hoppas vi får dit sofforna oxå... men ska försöka byta med mitt x... men den ekvationen tar vi en annan dag...

Har inte druckit nå kaffe idag, å huvudvärken börjar krypa sig inpå... borde diska, tyckte erik... blääää vill inte. Känner inte alls för att diska. Fast vill man någonsin diska?? Nä, trodde inte det heller.

Postade ett brev idag förresten, så jag får tillbaka pengar som jag betalat in till facket, som jag inte borde ha betalat... trevligt, extra i julkassan blir det nog då... Beställde kläder till Theo här om dagen från Lindex, och så har jag ropat in lite kläder från tradera... Hittade en jättefin fleeseoverall... från POP som jag så gärna velat ha, men det var någon som bjöd över... *morr*. Man kanske hittar nåt annat om man letar lite... återstår att se...

Nähe, nu ska jag väl göra lite vettigt, istället för att sitta här å drälla.

Kommentarer
Postat av: Malinbayard

Skönt att allt är gott och väl med er lille prins!

2007-11-22 @ 11:39:28
URL: http://malinbayard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0