Lördag

Jaha, så har nästan en hel vecka gått med stora barnen här, imorgon åker det hem. Det känns vemodigt. Alexander har blivit så förändrad, nu är han inte längre helvild och otämjd. Han var jobbig under en period, gjorde allt man inte får och lite till. Men nu är han en lugn och harmonisk pojke. Idag har vi varit ute en stund, jag hade planer på att Theo skulle sova ett tag i vagnen, en halvtimme gick han med på, sen tyckte han att han sovit färdigt. Han tog igen det nu ikväll, och sov säkert 2,5 timme. Hade jag inte somnat själv så skulle jag ha väckt honom.
Imorgon Söndag ska det hämtas hem en ny vagn. En blå och svart Emmaljunga scooter. Har hört mycket positivt om dem. Har ringt de som ska sälja dem både igår och idag, och snälla som de var så skulle de hålla den åt oss. Ringde även och förvarnade om att Theo har vattenkoppor så att de vet. Sa även att vi kan provköra den ute, så vi inte kommer in och smittar ner dem. Iofs så är de flesta kopporna torkade nu, så han smittar nog inte så mycket nu längre.
Jag har egentligen inte tid att sitta här längre, jag borde gå ut och fortsätta med maten, för jag vill gärna ha maten klar tills körslaget börjar. Jag vet, det blir en sen middag idag, vaknade ju inte förens vid halv sju, och så fick jag sätta igång att tina kycklingen. Nähe, fortsätta med den var det som gällde nu ja, sen körslaget. Efter det ska barnen sova, och jag ska plocka in i diskmaskinen. När det är gjort så ska jag duscha.

En tråkblogg idag, sorry... fast är den någonsin kul?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0