Jag har en 7 åring!!!

Eller det gick jag en igår... ganska sent på kvällen, om jag inte minns fel.. Illa när man inte minns det... Men minns jag rätt så tittade hon ut klockan 22:43 på kvällen. Så ett jättegrattis till min dotter som fyllde 7 år. Nu är hon stora tjejjen och börjar första klass i augusti. Men hon tycker det där med att räkna och skriva är busenkelt. Läsa kan hon ju med, så hon undrar ju varför hon ska gå i skolan, när hon redan kan allt... En bild på min stora tjej ska jag i alla fall bjuda på :-)



Dagen till ära så vart det självklart både fika och tårta. Lat som jag var så vart det bara köpt fika.. Så jag kunde inte känna mig som den där duktiga mamman ni vet. Visst, jag garnerade tårta själv, men själva bottnarna hade jag köpt. Gud vilken latmask jag är va? Ja, ja, trots att jag inte bakade en endaste kaka själv så gick det att äta ändå. Och inte dog vi av högt sockerintag heller. Vi åt så mycket vi orkade, så illa så vi åt oss mätta på fika. Tur att man bara får göra det några få gånger om året :-).



Och en bild på tårtan då...


Nathalie blåser ut ljusen... ser ni?

Mycket presenter fick tösen dagen till ära. Alexander fick oxå. Han fick en vattenpistol, en frispee och några leksaksgubbar som man kan göra om till flygplan.. nån typ av transformers... eller vad de kan heta.
Så på förmiddagen hade de vattenkrig, vilket var jättekul tyckte de. Nathalie fick ju oxå en vattenpistol.

Nähe, klockan är 10, theo vill sova middag, och han sov för en gångs skull hela natten i sin säng. Gissa om det var skönt att inte trängas med honom för en gångs skull... Visst är det mysigt att ligga bredvid honom, det går bra om inte Erik ligger i sängen oxå, men det gör han ju nu när han har semester. Och jag ska inte klaga på att han ligger i våran säng, ja Erik alltså, det är trevligt det med. Så länge han inte snarkar iaf :-D.

Nu har både jag och Erik nerräkning tills vi ska till Göteborg. Har aldrig sett honom längta till nåt så mycket förut, eller jo det har jag. Det var när Theo låg i magen faktiskt... Då kunde man se det på honom ibland.

Nä hörni, nu är jag aptrött jag med egentligen. La mig alldeles för sent, sökte jobb igår. Som amninistratör. Jag hoppas att det kan gå bra :-). Har ju ingen utbildning i det, men jag är en jävle på att skriva fort på datorn!! Kom hit så får ni se bara.

Nu ska jag stjälpa i mig mer kaffe, så kanske ja kan vakna till igen.

Har lite knepiga drömmar och så vidare... undrar om man får se ut så här någon mer gång i livet:

None

Kram på er, och ha det riktigt bra, för det ska jag ha!

Kommentarer
Postat av: Katja

Det är absoluuut inte fel på köpt fika :-)

Då slipper man ju göra bort sig och bjuda på brända bullar och kladdkaka som mest är smet ;-)

Kul o åka till Göteborg.. längtar tills vi åker dit, men inte bestämt datum än, blir nog i augusti.

Saknar du magen redan? Jag som börjar få en ny har inte riktigt vant mig vid tanken än på att den åter igen ska bli så stor. Hade ju lagom börjat bli normal igen, hehe

kram på dig!

2008-07-15 @ 21:34:14
URL: http://pavargataistan.blogg.se/
Postat av: Linda

Har fått jobb på en ekonomibyrå i stan! Sitter med bokföring och sånt.



Jag förstår att du blir trött av barnen även om jag inte själv har barn, faktiskt. Speciellt av tre..Det är lugnt, jag blir själv helt slut utan barn så..Eh vad skulle jag säga nu då? Just det, lite trött nu :) Men vi får ta det när vi har tid, om det blir av.



Helt ok med köpt fika ju, varför inte? Då vet man att det blir gott :P



Ha så kul i Göteborg!



Lång kommentar nu men men..det får du ta :)



2008-07-18 @ 20:54:00
URL: http://lindaz.blogg.se/
Postat av: Linda

Äh blev ju inte så långt..skulle säga att jag också skulle vilja ha en sån där mage nån dag. Snart, men då ska man väl ha någon att skaffa det med också..någon speciell. Svammel. Ha det bra :)

2008-07-18 @ 20:56:28
URL: http://lindaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0