Julproblem

Fast inte av någon svårare modell. Känns som att jag vet vad jag ska köpa till alla i julklapp, min dotter är jag väl mer eller mindre färdig med, och yngsta sonen med. Mellersta sonen vet jag oxå vad han ska få, iaf till viss del. Jag vet vad sambon ska få, och faster Emma och hennes sambo blir väl inte allt för svårt att lista ut nåt till. De ska ju ha bebis och flytta till hus, så nåt ska man väl lyckas hitta på kan man tycka. Hennes son Leo gillar påsklämmor, så tryter fantasin så får jag väl köpa ett pack med sådana ha ha. 
Men nu till problemet, vad ska jag ha på mig på julafton, och antagligen nyårsafton med. Julafton kommer att firas med många barn runt omkring, och nyarsafton så finns bara 1 barn här hemma. Kommer känns tomt. Skulle vara trist om vi bara satt hemma i år.. kanske kan man få hit lite folk... återstår att se. Får man tag på barnvakt kan man göra en fuling och åka på kryssning, om ekonomin tillåter. Fast det gör den antagligen inte.
Hittade en jättesnygg kännings om jag jättegärna velat ha. Men vissa saker satte stopp. 100% silke, som säkert är jätteskönt att ha på sig, men ack så besvärligt när den behöver tvättas, tål endast kemtvätt. 863 kr + frakt, tyckte jag oxå lät dyrt faktiskt. Men kanske billigt för nåt som är gjort av silke. Har aldrig provat kläder av det materialet förut, så jag vet inte vad jag missar.
Försökte få lite inspiration till kläder, kollade på hm och lindex online, men utan större framgång. Så det blir till att ge sig in till stora staden eller till marieberg. Men jag hade gärna haft med mig smakråd, Erik är inte till någon större hjälp, för när jag provar kläder så kollar han inte på hur de ser ut när de sitter på, då är han långt borta, så han får man ingen hjälp av. Snarare stressproblem.
Nästa helg ska vi baka pepparkakor, på lördagen tror jag det var sagt. Ringde och pratade med Nathalies pappa om det, och han frågade genast vad Nathalie tyckte om det hela. Jag frågade henne, och hon ville vara med och baka pepparkakor och lussebullar. Pappa kände sig nog lite utanför där gissar jag.

Det börjar ordna upp sig här hemma med den öppna spisen, kasetten och slangen står i garaget, någon form av ull som skulle vara med det hela och isolering följde med vad jag kunde förstå. Nu ska det väl upp och rotas på vinden, för att ta bort isolering från murstocken, och jag gissar att vi får börja riva och krånga i alexanders rum. För garderoberna står direkt mot murstocken, och så får det inte vara, tyvärr.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, trött som tusan vart jag. Trots att jag sov alldeles för mycket i förmiddags. Men som tack för det så sov Theo länge i eftermiddags, så jag han få lite gjort i alla fall. Imorgon är det dagisledigt, så det räcker om jag går upp vid halv åtta ungefär.

Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0