Lite fest

Vi hade tänkt att ha en lugn kväll, och mumsa i oss kräftor för oss själva. Men så vart det inte. Eriks syrra kom hit med sina 2 barn, och vi ska ha det lite mysigt... De ska äta sallad och räkmackor medans vi ska suga i oss så mycket det går av kräftorna. Nästa helg blir det nog kräftor igen... 

Vi trodde att bilens centrallås pajat idag, för vi kunde inte låsa upp några dörrar. Men Theo hade varit duktig och dragit igång ett lyse någonstans i bilen, och det hade stått och dragit ur batteriet ur bilen. Så Erik fick ladda batteriet... Tur att det bara var nåt så enkelt, vi trodde att det skulle krävas reparationer på flera tusen, pengar som vi inte har just nu. 

På tisdag nästa vecka så börjar Theo på sitt nya dagis, klockan 10 ska vi vara där. Jag hoppas att de tar hand om barnen lite bättre än vad de gjorde när jag var där. Då var det barn som ville gunga, barn som var lika gamla som Theo. De satte ner dem i gungen, gjorde fart en gång och sen gick de därifrån och struntade i barnen... Kändes så fel när de stod och drack kaffe och de små barnen som inte kunde leka så mycket själva inte fick någon hjälp. 

Nu ska vi greja lite... ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jag skulle morra rejält om de inte tog hand om barnen på ett sunt sätt.

Vi hade turen att ha en jätte bra dagmamma till barnen när de var små.

Så glad man blir när det man fruktat skulle bli jätte dyrt inte kostar ett dugg.

2009-08-07 @ 22:05:08
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0