Redan söndag!

Och så var det redan söndag. Idag måste jag göra klart det sista på mitt arbete i anatomin som ska in. Tror inte att det är allt för mycket kvar. Men jag vet inte när jag ska hinna med att göra det. Känns som att det är fullt upp hela dagen idag. Inte går det att få så mycket gjort när man har alla barnen hemma heller. Då vill man ju hellre umgås med dem... så varför sitter jag här? Jo, för jag väntar på att mitt kaffe ska bli klart.
Vid 14-tiden åker vi hemifrån, då ska Alex hem. Jag ska förbi en sväng hos mamma och lämna lussebullar. Lovade att hon skulle få några av mig, hon har varit så generös mot mig, och gett mig bullar när hon har bakat. Får väl hoppas att de fortfarande smakar bra, fast de varit nerfrusna.
Idag är det ju självaste Luciadagen, och idag så borde det väl vara väldigt rätt att ta fram fika med lussebullar och pepparkakor. Men det känns lite trist, eftersom Alexander inte tycker om saffransbröd. Han får väl äta extra många pepparkakor :).
När vi väl kommer hem sen, efter att ha lämnat Alexander, så ska jag och Nathalie försöka få i oss något att äta. Jag ska hinna stryka hennes lucialinne någon gång idag också. Och så ska vi hinna iväg till Knista. Hon ska vara där klockan 17, uppträdandet börjar 18, så jag gissar att jag får sitta i glöggstugan och glo. Med lite tur är det kanske folk där man känner, skulle ju kunna vara trevligt i så fall.
När vi sen är hemma så är ju kvällen här redan. Så dagen kommer att virvla iväg i en otrolig fart.
Nu är kaffet klart!!

Kommentarer
Postat av: Malin B

Jag har också en son som inte är förtjust i saffransbröd men det gör ingenting, här finns det alltid vanliga bullar också.



Det där med att sitta och vänta är nog föräldrarns lott...

2009-12-19 @ 23:59:28
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0