Shopping på en tisdag!

Det tog lång tid att shoppa presenter till Nathalie. Ett himla spring för att hitta det bästa... och till bäst pris. Men hon fick i alla fall 2 pack littlest pet shop, en sparkcykel och en vattenbana, som man kopplar till vattenslangen. Den billiga jag hittat var inte kopplad till vattenslangen, utan den fick man lägga vattenslangen bredvid eller spola på vatten själv. Det såg lite krångligt ut, så det hoppade vi över. Hittade istället en för ca 250 kr, och så glider man igenom ett hajgap. Det blir någon bra. 
Sparkcykeln vi köpte vart inte en vanlig i vanligt stål, utan det fanns ju de som det var olika motiv på, disney prinsessor vart det på denna, och så är den rosa, så är hon inte nöjd med denna så vet jag inte vad. 

Erik fyndade två stycken t-shirtar, jag köpte 3 pack trosor, och 2 stycken bh:ar. De två sistnämnda var väldigt välbehövligt. Fast trosor skulle jag behöva ännu fler av... Men jag har för mig de har rea på ellos, kanske kan jag fynda nåt därifrån... ska kika in på hm och lindex oxå... 

Barnen vill äta kvällsmat, och jag har ingen aning om vad jag ska göra för något. Värsta frågan som finns på hela dagen, vad ska vi äta för mat?! Skriver man matlista så blir det bara så att man inte är sugen på det som står på listan i alla fall.. 

Nähe, nu ska jag försöka kika runt lite på nätet, medans jag har chansen :).

Kommentarer
Postat av: Ellie

Har också funderat på att köpa en vatten bana hit till ungarna, visseligen har vi poolen men ändå lite roligt med något annat också.

Nackdelen med vattenbanan är att vi har ingenstans där det sluttar något och det kanske det ska göra lite granna kanske, men jag vet inte riktigt kanske inte behövs.

Vi får se vad som sker eler så hittar jag något annat det finns en massa saker nu för tiden som har med vatten att göra..



Hoppas natti tyckte om den o de andra presenterna, när åker ni till dalarna?



Kram

2009-07-08 @ 11:58:20
URL: http://palandetutanfor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0