IGEN!

Detta är inte kul längre. Igår var vi och handlade. Theo verkade frisk. Vi inhandlade mat att lägga i frysen, och lite annat smått och gott. Bland annat köpte vi en jättesöt klänning med trosor och hatt till Moa. Hon skulle få det i doppresent. Hon döptes idag. Men det fick jag snällt hoppa över. För igår kväll när vi kom hem så var Theo sjuk. Tog tempen på honom, 39 graders feber. Känns som att det drar mot öronen igen, då brukar febern på honom komma så här hastigt. Nu snorar han dessutom. Är det nu öronen igen, så är det 3:e gången på kort tid. Stackars liten. Nu sover han i alla fall, han har fått alvedon, så han inte feberyrar. 
Nathalie ska gå och lägga sig nu, för imorgon är det dags för vardag igen. Erik ska upp tidigt imorgon bitti, han ska på kurs. En lödkurs kostade Ericsson på honom, trots att han snart ska sluta. Men det känns som om han får komma tillbaka framåt hösten igen, när sommarjobbarna slutat. 
Igår åt vi räksmörgås här hemma, fast med väldigt lite räkor. 500 gram räkor med skal är inte mycket, egentligen. 

Moa ska få sin present en annan dag, Erik glömde den hemma idag, hade gärna varit med på dopet, men Theo tajmade sin sjukdom. Trött och seg idag, det fina vädret sätter spår vill jag lova. Är man inte van med sol, och den helt plötsligt kommer tillbaka så blir man ju nästan chockad. Och enligt vädersidor så ska det bli fint både i morgon och på tisdag. I alla fall här i Fjugesta, enligt yr.no En bra sida som jag faktiskt rekomenderar. 

Installerade sim city 3000 här om dagen, spelade det ofta förut, kul att se att det faktiskt funkar på den här datorn också. 

Nu ska jag vara lite social med Erik. Ha en skön kväll!

Kommentarer
Postat av: Ellie

Hej.. Tråkigt att Theo är sjuk igen, hoppas han klarar sig ifrån öronen denna gång. Men man säger ju det har de fått en gång öroninflamation så är det visst lätt att få tillbaka det igen när man är liten. Vet en bekant har tre barn o alla är såkallade öronbarn, vet att två av dom har opererat in plaströr pga att slippa så mycket öroninflamationer. Varför de gör de har jag ingen aning om.



Hoppas allt är bra med er annars, kul för erik att åka på kusren, skickar de honom på sånt lär de väl ha tanken att ta tillbaka honom igen ju annars tycker man de såte lite konstigt. Håller tummarna att det blir så, förrästen har du hört något om utbildningen??



Kram

2009-06-22 @ 08:33:42
URL: http://palandetutanfor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0