Vaddå 25% mer?

Det där fattar inte jag... Jo, att nåt är 25% mer förstår jag ju.. Men jag får inte ihop det på schampoflaskor där uppe. Har två stycken Head&Shoulders, de är precis lika stora, men på den ena står det att det är 25% mer... Hur går det ihop? Betyder det att de i vanliga fall bara fyller flaskan till hälften? För annars vet jag inte hur de kan få plats med 25% extra, utan att ha större flaska.

Nyss hemkommen från idrottslekis. Har inte varit med på 2 gånger, för två veckor sen hade jag skadat tummen, och förra måndagen så var jag förkyld, så då kunde jag inte heller vara med. Men idag så kändes det okej att gå dit, utan att riskera att smitta någon annan. Men vissa barn såg lite hängiga ut, så det skulle inte förvåna mig om jag råkar ut för nåt skit i alla fall.

Snart ska jag gå upp och duscha, skulle vilja göra hårinpackning, bara för att det är så himla skönt... men jag vet inte hur ofta man ska göra det, egentligen.

Har fått en döv son tror jag, för jag säger nej, och han gör då rakt inte som jag säger, han bryr sig inte alls. Väldigt frustrerande!!!

Hade prov här om dagen, känns som att det gick vägen, får väl se när man får det rättat. Imorgon ska jag hem till Kent, på kvällen, på förmiddagen är det genesys...

God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0