Skrämmande kuvert

Jag har alltid tyckt att det är läskigt att få kuvert, där innehållet är en inkassobrev... Har faktiskt hänt att jag har fått det, men jag är inte prickad någonstans. Och dessa inkassobrev har skickats ut trots att jag betalat räkningen. På räkningar brukar det stå sista inbetalningsdag, har jag då betalat sista dagen, så har det hänt att jag fått ett inkassobrev. Men än är det faktiskt företagen som haft fel!!!
Sitter just nu och tar en liten paus från mina tråkiga uppgifter i IT. Förra uppgiften jag gjorde i det ämnet var ungefär samma sak, iaf nedre hälften. Nu ska jag ta print screen bilder på en installation av en skrivare, och sedan även en avinstallation. Eller om bilderna på avinstallationen var på nåt annat program... ååååh vad tråkigt. Det är för enkelt... Ingen utmaning alls. Men det måste ju göras ändå. Ja, ja, jag ser iaf fram emot att göra anatomin, den är i alla fall intressant. Men om man ska lära sig alla latinska namn på hjärta, så blir det svårt. Jag kommer även ha svårt att lära mig alla vägar som blodet tar genom hjärtat och till och från lungorna. Men det är i alla fall en utmaning, till skillnad från denna IT uppgift. Tänkte att jag skulle få den klar nu ikväll, så har jag det tråkiga gjort så att säga.
Erik är iväg och spelar innebandy, hör och häpna, han lär väl snart komma hem, ledbruten kommer han att vara...
Måste maska av katten, för just nu så äter den bara mer och mer, går inte upp i vikt, och är alltid hungrig. Blir en utmaning att få i den ett litet piller... Men det ska gå. Hur jag ska lyckas vet jag inte, katten i fråga avskyr när jag klippar klorna på den också... fräser och morrar så det står härliga till.
Imorgon börjar idrottslekis här i Fjugesta, jag är en av ledarna... blir intressant...
Nähe, nu ska jag fortsätta med uppgiften, så att den blir färdig innan jag ska gå och lägga mig.

Kommentarer
Postat av: Malin B

Oj, så mycket på gång samtidigt! ;)

Vad KUL att du är en av ledarna på idrottsfritids, berätta mera om vad ni hittar på där.

2009-10-13 @ 07:45:17
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0