På Kryssning dag 1

Jaha, eftersom man är så bloggskadad så känner man sig nästan tvingad att skriva ner vad man gör om dagarna och kvällarna. Igår kväll så tog vi det mest lugnt, njöt av lugnet att bara ha oss själva att tänka på. Inga barn med, bara ta det lugnt och kunna sova utan att någon lägger sig så nära det bara går flera gånger om nätterna. Även om det kan vara mysigt, och jag ska erkänna att jag saknar mina barn. Men det är samtidigt skönt att komma hemifrån.

Vi sover på däck 10, så vi är ganska långt upp, och har utsikt över promenaden, valde det frivilligt, eftersom båten åker mest när det är mörkt så känns det inte som man har så mycket för att ha ett fönster. Så igår kväll åt vi god kvällsmat på däck 7, på en restaurang som heter El Capitan. Vi åt samma sak båda två, förrätt som bestod av kräftsoppa och en varmrätt. Efter det så fick vi in varmrätten som bestod av kalventrecoté och rostad potatis. Ingen sallad fanns på tallriken. Maten var god, men det var lite halvtaskig service, det tog lång tid innan vi fick komma in, och det tog himla lång tid innan vi fick våran förrätt, och direkt när vi hade ätit upp den så fick vi varmrätten. Vart väldigt mycket på en gång, så det kändes som om man var ganska mätt när man fick varmrätten. Det hela sköljdes ner med en päroncider.

Vägen till färjan gick ganska smärtfritt, även om det vart i senaste laget som vi kom och checkade in. Vi parkerade en halvtimme innan man var tvungen att checka in, och att gå från parkeringen till terminalen tog längre tid än vi tänkt, för det var väldigt oplogat. Men vi kom fram, och vi kom i tid, så fick följa med på turen.

 

Utsikt över promenadgatan i båten, dock ej från våran hytt...

Våran korridor, fast vi gick ut "bakåt", då var det inte så långt ut till hissarna... tyckte bara det var kul att visa den låååånga korridoren :).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0