Sålt spjälsängen

Känns bra, nu har vi inte spjälsängen kvar, och inte heller madrasserna, eller sängbrädan. De var här vid 11 i förmiddags och hämtade sängen, himla smidigt. Imorgon åker vi iväg och hämtar en annan säng till Theo.

En annan plan i framtiden är att vi ska ta hit en säng som Nathalie en gång hade, hemma hos sin pappa. Som det lät på honom förut så hade hon inte den sängen där längre. Det var en sån där halvloftsäng. Då kan hon samtidigt utnyttja ytan under. Det var rutchkana till den, men den är trasig nu. Den skulle heller inte få plats i hennes rum.

Senare idag ska vi iväg till Emma och Fredrik, då den sistnämnda fyller år. Så det ska dit och grattas och lämnas en liten present. Innan dess så ska vi hinna äta något ätbart här hemma, och kanske ska vi försöka få Theo att sova också, så han inte är supertrött när han är där. Men för att inte rubba hans dygnsrytm för mycket så får han sova ganska snart.

Och så har vinter OS börjat då, med ett dödsfall redan igår, stackars krake. Himla trist att OS startas med något sådant. Nu ska jag fortsätta att skruva isär en till säng, annars kan vi inte få upp Theos säng imorgon.

 

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0